Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#14241 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 30 November 2009 - 09:23 PM

Ma sej to me najbolj boli, da mi ne more v faco povedat, čeprav vem, da mi me bolelo in to, ampak nimaš tok v hlačah, da bi mi reku, da je eno drugo spoznau. Sem vrjamem (recimo), da ni blo nič ko sva bla še skupej, sam zdele pa vem, da je in mi ne more zanikat.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#14242 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 November 2009 - 09:28 PM

QUOTE(DiLeMa @ 30. 11. 2009 - 21:14) View Post
v stanovanju pa tud sama živim (si niti ne morem recimo od sostanovalke sposodit) in sem res popolnoma izolirana, no.

To so pa te "radosti" samotnega življenja, ja. -) Jaz sem glih zadnjič razmišljala o enem dogodku nazaj (pa še o ene parih "primernih", a o teh ne bi), ko mi je škatla s konkretne višine s špico priletela naravnost na glavo - sicer rana ni bila velika, je pa kri tekla (izgledalo je pa čist brutalno, saj veš) ... to se je dogajalo ob nekje 1h zjutraj. Kaj bi bilo, če bi fkup padla?! LOL. Če tak pogledaš, zna biti tako življenje kar neugodno v določenih situacijah. Sicer pa sočustvujem ob tvoji nesreči, res neprijetno, zoprni so ti momenti do konca.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#14243 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 30 November 2009 - 09:36 PM

Dilema, http://onlineclock.net/ biggrin.gif pa boš pač poslušala občasno šumenje ventilatorja ponoči. Za fanta pa je msn čisto ok za prvo silo smile.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#14244 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15809 posts

Posted 30 November 2009 - 09:39 PM

Se je našu telefon. laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#14245 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28112 posts

Posted 30 November 2009 - 09:52 PM

^^

Phew! ;)

Nincha, ravno zato jaz nimam nicesar meni dragega ali pomembnega tam, kjer bi lahko zgubila, ceprav ne vem, kdaj sem ze v zivljenju kaj izgubila, but you never know. smile.gif Mobilni telefon ipd. lahko tako na hitro, kot je postal del mene, tudi postane del nekoga drugega in naj ostane samo pri aparatu. Hehe. ;)

QUOTE(redkvica @ 30. 11. 2009 - 21:36) View Post

http://onlineclock.net/

Kul, z alarmom! woot.gif

QUOTE(eve @ 30. 11. 2009 - 20:54) View Post

Zdele sem se zmenila s kolegico, bom šla k njej prespat. Vsaj za dans.

thumbup.gif

Eve, prijatelja je pred casom ena punca zelo prizadela, on ji je sebe polozil v roke, ona se je igrala z njim. Jokal je kot dez se mesece po tistem, ko sta se razsla (ceprav z njene strani nikoli sploh ni bilo resne veze). Nic ni jedel, sam vase se je sesedal. S casom so nakljucja nanesla, da je tu in tam slisal o njej razne zgodbe, ki ji niso bile v prid. Zlobno kot se slisi, vendar mu je ravno to pomagalo, da jo je koncno videl v pravi luci in sprevidel, da je bil zaljubljen v tisto, kar je mislil, da je/bi lahko bila in ne tisto, kar je dejansko bila. Si ne mores zamisliti boljse terapije.

Hang on, bejb! kiss1.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#14246 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 30 November 2009 - 09:53 PM

glede izoliranosti in osamljenosti... čez vikend sem bila poplnoma sama, vsi nekje, staršev ni bilo v lj in mi je ob enih zjutri pol face zateklo od zoba (prvič v lajfu) pa še trepalnica se mi je tko čudno zataknla, da ful časa nisem mogla odpret oči...zoprno. ni prijetno ne. pa še osamljeno sem se počutila, ne samo.
tipov ne razumem brez občutka, kr neki. in to se je v kratkem času prevečkrat zgodilo. ga ne morem videt ne slišat trenutno. mogoče gledam preveč z mojimi očmi in čustvi. preveč uvidevna, predana in čustvena sem, v današnjem času je to minus, tudi v odnosih na žalost, fatalna ljubav izumira.
v soboto sem šla na Ceco!!! tok je bila lepa na koncertu!! samo gužva nepopisna, malodameniso speštal ermm.gif
  • 0

• Guests

Posted 30 November 2009 - 09:57 PM

QUOTE(Dragica @ 30. 11. 2009 - 21:39) View Post

Se je našu telefon. laugh.gif

A njen telefon se je našu, ali pač en telefon, da ga bo imela, dokler ne dobi novega oz. tega nazaj? (sem zakomplicirala? oops.gif )

Eve, a fantu boš povedala, da greš...al boš kar šla? (sori, če sem preveč radovedna)
  • 0

#14248 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15809 posts

Posted 30 November 2009 - 10:01 PM

Njen! biggrin.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#14249 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18675 posts

Posted 30 November 2009 - 10:03 PM

Kje? biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#14250 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15809 posts

Posted 30 November 2009 - 10:04 PM

Sej bo sama povedla. Je šla ponj. tongue.gif
  • 0

#14251 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 30 November 2009 - 10:10 PM

Izvedli smo eksplozivno, dobro pripravljeno akcijo. laugh.gif Ful sem študirala, kje bi ga lahko pustila in sem prišla do zaključka, da je samo en možni plac - v avtu od kolegičinega fanta mi je moral past iz torbice.
No, in se je izkazalo, da je res v njegovem avtu in zdej je telefon že pri meni, js pa sem noro veseeeeela in čutim strašansko olajšanje. thumbup.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#14252 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28112 posts

Posted 30 November 2009 - 10:14 PM

Za Dilemo & telefon:

klik

biggrin.gif

• 0

#14253 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18675 posts

Posted 30 November 2009 - 10:16 PM

Joj, Dilema, jst sem mela skor isto zgodbo v petek, na kolegičinem rd-ju. laugh.gif Hočem pogledat na uro, in telefona NIKJEEER. Ne v torbici, ne v bundi, ne kjerkoli pod stolom, mi je blo pa tok čudn, ker smo bili sami sošolci in prijatelji, plus telefon je zvonil. In izvedemo celo iskalno akcijo, ugasnemo muziko, da bi slišal zvonenje, pa nič. Potem jst čist obupana kličem mami, in ga je najdla nekje doma, ker sem pozabila laugh.gif

Oh te telefoni laugh.gif Važno da si ga najdla, jst sem se kr zjokala od sreče laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#14254 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 30 November 2009 - 10:16 PM

QUOTE(_Planet_ @ 30. 11. 2009 - 22:14) View Post

Za Dilemo & telefon:

klik

biggrin.gif

I show him I care every single day. cry.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#14255 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28112 posts

Posted 30 November 2009 - 10:22 PM

wink.gif
  • 0

#14256 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 30 November 2009 - 10:52 PM

Fuzl mi ga špila!

Dance, everybody! Majahi, majaha, majaho, numa numa yey!!!

http://www.youtube.c...player_embedded

yahoo.gif yahoo.gif
lol1.gif

http://www.youtube.c...feature=related lol1.gif
  • 0

#14257 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28112 posts

Posted 01 December 2009 - 12:45 AM

^^
lol

Nenamerno sem prizadela prijateljico. :|
  • 0

#14258 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 01 December 2009 - 04:09 PM

Prejšen teden sem pisala prof. če bi se lahko že sedaj dogovorile za naslov diplomske naloge, ker pri njej najprej poberejo nalsove ker je predmet ful dober in ona tudi. In je rekla naj pridem na njene govorilne ure, katere so pa ravno med našimi vajami. Prof. pri vajah nebi nič rekla bi kar pla saj itak bi pršla nazaj, samo ne vem kaj naj rečem sošolkam kam gre (ker me pač dle časa nebo). ker vem kako bojo odreagirale: kajj za naslov se greš dogovarjat???zakaj nisi nič povedla??? bi se šle tudi me dogovoriti??? In bi me postrani gledale.
Samo js tak gledam, ja sori če se sama ne spomneš da bi ji pisala in se dogovrila nisem jaz kriva.
In ne vem ka nj rečem, ker če po resnic vem da bojo oči obračale blink.gif verymad.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#14259 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 01 December 2009 - 04:32 PM

Ne rečt nič, povej ko prideš nazaj. tongue.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#14260 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 01 December 2009 - 04:53 PM

Me živo požrejo biggrin.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users