Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#14221 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 November 2009 - 08:12 PM

Adriane je super napisala.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#14222 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26194 posts

Posted 30 November 2009 - 08:13 PM

QUOTE(Adriane @ 30. 11. 2009 - 20:05) View Post
Eve, boljša stvar se ti ne bi mogla zgodit. Sedaj te je zadelo kot strela z jasnega, hudo je kot sam hudič, a boš vidla, da boš lažje in hitreje šla čez vse. Ko poči milni mehurček, je svet novih barv. Lepših zate, verjami!

Pod tole se pa 2x podpišem. Pri meni je bila "druga" samo olje na ogenj, ker sva imela že prej probleme. Po eni strani je bilo tako še bolje - prej sem naredila tisti "rez".

• 0

#14223 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 30 November 2009 - 08:14 PM

Meni je pa kr kri zavrela, ker sem poslala že prejšnji teden mejl v zvezi s plačilom za oktober...
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#14224 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15275 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 30 November 2009 - 08:23 PM

IPB Image

Eve, pa pojdi nekam danes. Lahka prideš sem na čaj pa se boš skupi z mano učila sisteme ozelenjevanja. smile.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#14225 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 30 November 2009 - 08:26 PM

Cvetka, sej bi šla kam, sam nimam kam. Bedno mi je pa prosjačit druge, če lahko prespim pri njih...
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#14226 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27550 posts

Posted 30 November 2009 - 08:27 PM

QUOTE(Šuša @ 30. 11. 2009 - 13:30) View Post

danes sm bla naročena na pregled u lj za pigmentne pike na telesu, kjer naj bi mi eno odstranl pri levi joški. no in grem js lepo u klinični center, se dobim z zdravnikom, in reče ja miška boš šla kr v operacijsko, bomo tole dans porihtal...in že sm bla na postli ko so mi rezal piko...mislim!?!? vse se je zgodil v roku pou ure, nč nism bla prpravlena na operacijo( sicer ni blo nč hudga ne, ampak useen)...

Baje so kirurgi premal zasedeni zadje par tednov. Moj je tud šel danes kao sam pokazat, je biu pa kr operiran huh.gif
  • 0

#14227 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 30 November 2009 - 08:29 PM

Eve, čisto nič ti ne zavidam situacije, ampak le pogumno naprej! Adrianne in tudi druge so ti dale super nasvete in le drži se jih! Do takrat pa: console.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#14228 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26194 posts

Posted 30 November 2009 - 08:33 PM

Zdej si v situaciji, ko MORAŠ nardit, kar je najboljše zate.... In to ni "prosjačenje"... Čisto vsak normalen človek lahko zastopi tvojo situacijo. Če bi bila v Lj bi te takoj prišla iskat in ti pri meni v roke dala mojga medvedka, moj povštr pa se s tabo skrila pod kovtr...
  • 0

#14229 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 30 November 2009 - 08:41 PM

IPB Image

eve, drži se!!! cry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#14230 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15809 posts

Posted 30 November 2009 - 08:44 PM

Eve, kot je rekla Adriane. Zdej boš vsaj naprej začela gledat, drgač bi pa še skos upala, da bosta skupaj.

console.gif

Nekoč boš pa gledala nazaj in videla, da se je moralo zgoditi. Sej veš, what doesn't kill you...

• 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#14231 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 30 November 2009 - 08:44 PM

Eve sad.gif Sploh si ne morm predstavljat kako mora to boleti sad.gif Res mi je žal... A si mu dala kako vedet, da veš?
  • 0

#14232 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 30 November 2009 - 08:54 PM

Sam ironično sem mu rekla, da naj se ma lepo s "tutorjem". Najprej mu nisem nč hotla rečt, sam se nisem mogla zadržat.

Zdele sem se zmenila s kolegico, bom šla k njej prespat. Vsaj za dans.

Joj, ko berem tukej, začnem pa spet jokat. To ste zakon, babe moje.
  • 0

• Guests

Posted 30 November 2009 - 08:59 PM

Eve, če mu nisi dala vedet, dejta to čimprej obdelat. Da bo vse na jasnem, kaj se sploh dogaja.
Meni se je zgodilo nekaj podobnega, ampak ne morem pa trdit, da je bil samo on kriv...za tvoj primer pa itak ne morem nič govorit, ker ne poznam podrobnosti, pa vedno se poskušam držat načela, da moramo dejansko biti v koži nekoga, da sploh lahko razumemo njegova dejanja.

Vem, da je en del mene takrat obupno poskušal zanikat, da se nekaj dogaja in slišat ene laži, ki bi situacijo popravile.

Se pa strinjam z Dragico...vse ,kar se nam zgodi (ali dobrega ali slabega), nas nekam pelje.

Pa drži se console.gif
  • 0

#14234 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 30 November 2009 - 09:03 PM

Znorela bom. Mislim, da sem zgubla mobitel in mi gre kr na jok, zjokala se bom. cry.gif cry.gif Ne vem kaj naj brez njega, nujno ga rabim, ker nimam tle v MB stacionarnega telefona in sem brez mobiča dobesedno izolirana, če kogarkoli rabim, če je karkoli nujno, pa še budilke si ne morem naštimat in nič. Počutim se tak, ko bi mi kdo odrezal desno roko. cry.gif cry.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#14235 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 30 November 2009 - 09:06 PM

Naj te kdo pokliče! Jaz nonstop zgubljam mobitel, pa sem ga do zdaj še vedno dobila nazaj smile.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#14236 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18675 posts

Posted 30 November 2009 - 09:11 PM

Jao, eve cry.gif Jst bi mu povedala, da vem, ampak počakaj kakšen dan ali dva, da se vsaj malo pomiriš. Mora bit pa grozno cry.gif kok časa sta bila ksupaj?

Dilema, tebe pa razumem, meni ga čist prepogosto ukradejo/ga zgubim, in mi je to nekaj najhujšega. Naj te nekdo pokliče, ja, ampak če je ugasnjen potem je res šel papa... Drugače pa so probaj zrihtat vsaj eno staro nokio 3310, pa kartico takoj prekliči, pa naj ti novo naredijo (da boš mela isto cifro). Meni se vedno zmeša, ker mam na mobitelu vedno tok enih slik, lepih smsov, imenik, koledarček za menstruacijo, vse, tkod a res razumem tvojo krizo down.gif

• 0

After all this time?

Always.

#14237 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 30 November 2009 - 09:14 PM

QUOTE(Hevea @ 30. 11. 2009 - 21:06) View Post

Naj te kdo pokliče!

A misliš, da nisem probala? tongue.gif Sam kaj, ko je nedosegljiv, kar pa mi je ful sumljivo, ker je bla baterija še čist polna. Jutri bom klicala na Mobitel, naj mi hitr blokirajo kartico, glede telefona pa ni take panike, mam ene par starih doma. Samo mi je vseen bad, ker sem mela tega mučos rada, pa ne vem kaj naj do takrat, da kupim novo kartico. Jutr še budilke ne bom mela, sam bog ve, kdaj se bom zbudila, bom zihr fax zamudla pa vse. Niti s fantom se ne morem slišat in nič, v stanovanju pa tud sama živim (si niti ne morem recimo od sostanovalke sposodit) in sem res popolnoma izolirana, no.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#14238 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 30 November 2009 - 09:14 PM

Ojoj, to pa ni dobro wacko.gif Srečno no sad.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#14239 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 30 November 2009 - 09:20 PM

QUOTE(Nincha @ 30. 11. 2009 - 21:11) View Post

Jao, eve cry.gif Jst bi mu povedala, da vem, ampak počakaj kakšen dan ali dva, da se vsaj malo pomiriš. Mora bit pa grozno cry.gif kok časa sta bila ksupaj?

[size=1]Sej pomojem je skapiru, da vem. Sem dost nazorno rekla, bi mogu bit že neumen, da ne bi. Skup sva bla mal več kot 4 leta.

• 0

#14240 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18675 posts

Posted 30 November 2009 - 09:21 PM

O maj gad, 4 leta ohmy.gif Ker kmet kretenski, da ti potem tko laže, o kriza down.gif down.gif
  • 0

After all this time?

Always.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users