Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#14181 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14325 posts

Posted 29 November 2009 - 02:19 PM

QUOTE(Špela @ 29. 11. 2009 - 14:10) View Post

Kinky, upam, da boš kmalu zdrava! kiss.gif
Freya pa coco, full lepo! tipi pa .... kaj bi z njimi, ko imata ena drugo! laugh.gif
Frčica, mogoče mu pa biološka ura tiktaka! lol1.gif

laugh.gif
sestra je pripomnila da to zato ker je deklca nekja let mlajša in še ni prišla na okus in se ji to zdi jako romantično biggrin.gif

Vedno sem mela predsodek do elvisovega sendviča-arašidovo maslo in banana pa zadeva sploh ni tok slaba hmm.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#14182 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28112 posts

Posted 29 November 2009 - 03:00 PM

^^

Haha bo nekaj na tem, kar pravi tvoja sestra.

Oni sendvic pa..prvic slisim zanj, zveni nenavadno, ampak bom poskusila! woot.gif Namazem arasidovo maslo na kruh, na vrh narezem banano in pojem? Ali samo arasidovo maslo na banano, brez kruha? biggrin.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#14183 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20008 posts

Posted 29 November 2009 - 03:24 PM

Kolebam, že dolgo časa. Začela bi dnevnik pisati, pa mislim, da če bi ga, bi se tako razpisala, da bi mi šlo preveč časa. Po drugi strani bi lahko polovico dneva že na vlaku spisala, ampak ... Mislim, saj ne bi zdaj vsako opravilo notri zapisala, ampak vem, ko bi se obesila na nek dogodek, pa ... mah, strani bi kar letele. Samo si kar predstavljam, kako lepo bi mi bilo brati to čez nekaj let, da bi podoživljala, kako sem bila vesela in kako kdaj žalostna. Ma daj, pa hitreje gre tipkati na računalnik, ampak tko pa tudi nočem. Škoda mi je, da se ne spomnimo vsega. Grozno, da kaj lepega pozabimo. Pa tako sem vesela. Pja. Svet se zdi lepši. Včeraj sem ga enkrat močno stisnila in so se mi kar solze ulile oops.gif . In Planetka me zalaga s poslušanjem nove dobre muzike cool.gif . No, sploh ne vem, zakaj je to sem romalo. Grem zdaj biggrin.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#14184 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18675 posts

Posted 29 November 2009 - 03:32 PM

Jst sem ga pisala 3 leta, in to je res tok noro najbolj hudo, probi, meni je TOOOK žal, da sem ga nehala pisat. Miljonkrat me je dnevnik dobesedno potolažil, zapisala sem to kar mislim, in nikomur nisem rabla ničesar pojasnjevat, tok sem si potem nekak oddahnila, če sem pisala pa kaj lepega me je pa še dodatno razveselil, ko sem podoživela vse te lepe trenutke. In tut zdej, k berem za nazaj, lahko se vživiš v VSAK trenutek, jst sem zraven pisala še uro, kraj in komad, ki sem ga takrat poslušala, in tisti komadi mi potem prov zbudijo vsa ta občutja, nevem no, to je res en fuul dober način da si vzameš čas zae, za svoje misli (pa tut pri spisih potem koristi, ker se naučiš svoje misli jasno zapisovat!), ostane ti pa lep spomin. Resno razmišljam, da bi začela spet pisat, čeprav je res, da vzame pa kar precej časa. Meni je vsak zapis vzel kakšno uro, popisala sem pa tam od 1-5 strani (A4)- potem že začne roka bolet biggrin.gif Pa itak ne rabiš pisat vsak dan- enkrat na teden, al pa enkrat na mesec, ko pač začutiš potrebo. Dnevniki so zakon smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#14185 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30017 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 29 November 2009 - 03:36 PM

js mam en mali blokčič, ki sem ga dobila od prijatelja ene 8 let nazaj, za dnevnik, pa tko vsake tok kaj pribeležim. enkrat sem napisala samo 'N.& L. se selita skupaj' pa točno vem, da smo sedeli v čajni hiši, da je ena frendica bla takrat v depri zarad tipa, N. je govorila o tem, akk kavč bosta kupila in da letata po štacunah k zmešana. Mladoletna, še presenečena boš, koliko stvari si boš zapomnila, pa če so napisane ali pa ne. js se spomnim, kaj sem mela oblečeno, ko sva se z M. pvič vidla, pa je od tega več kot 5 let. smile.gif sej ni treba vsega pisat, lahko samo fragmente, pa se boš ravno tko stvari spomnila.

se strinjam z Nincho, full dober feeling je. jaz ga podoživljam še zdaj, vsakič, ko T. napišem pismo in tako že več kot devet let in mislim nadaljevat v neskončnost. smile.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#14186 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14325 posts

Posted 29 November 2009 - 03:40 PM

QUOTE(_Planet_ @ 29. 11. 2009 - 15:00) View Post

^^

Haha bo nekaj na tem, kar pravi tvoja sestra.

Oni sendvic pa..prvic slisim zanj, zveni nenavadno, ampak bom poskusila! woot.gif Namazem arasidovo maslo na kruh, na vrh narezem banano in pojem? Ali samo arasidovo maslo na banano, brez kruha? biggrin.gif

Bom zadevo spisala v dotično temo, recepti torej smile.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

• Guests

Posted 29 November 2009 - 03:47 PM

Preveč jem zadnjih nekaj dni. Jutri se spet začnem strogo kontrolirat. Danes ne morem...je ostalo preveč dobrot od bajrama še. oops.gif
  • 0

#14188 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26194 posts

Posted 29 November 2009 - 03:50 PM

Saj lahko imaš dnevnik na računalniku.... odpreš Wordovo datoteko, notri pišeš, hkrati pa jo narediš kot "zaščiteno" in jo lahko odpreš samo z geslom. Simple as that. smile.gif
  • 0

#14189 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15275 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 29 November 2009 - 03:52 PM

Pogrešam ga.

IPB Image

Pa faaaak, tako ga nestrpno pričakujem!

IPB Image

Odštevam dni, tk sem nervozna, kot pred božičkom al pa miklavžem, ko sem bila mala, ali pa preden smo šli na morje s starši, ko res odštevaš zadnje dneve.

IPB Image

No, jst odštevam dneve inu ure. Še 16 w00t2.gif dni w00t2.gif in w00t2.gif 22 w00t2.gif ur. w00t2.gif w00t2.gif w00t2.gif w00t2.gif w00t2.gif w00t2.gif w00t2.gif w00t2.gif w00t2.gif
(pizdun mali, ta forum. Lej kaj mi je ven vrglo. verymad.gif Število smeškotov v vaši objavi je večje od dovoljenega. Prosimo zmanjšajte število smeškov v objavi

Uh! Hyperventilating! huh.gif

* 2tedna, 2dni in 22 ur. Funny! (:
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#14190 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20008 posts

Posted 29 November 2009 - 03:54 PM

Ančka, sicer mi ni tok filig, ampak morda pa. Še nikol nisem nič zaščitla, kako se nardi to? hmm.gif
  • 0

#14191 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26194 posts

Posted 29 November 2009 - 03:54 PM

I'm sad cry.gif
  • 0

#14192 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27550 posts

Posted 29 November 2009 - 03:55 PM

In pride domov za vedno?
  • 0

#14193 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18675 posts

Posted 29 November 2009 - 03:55 PM

Edit: Uf, ste me prehitele biggrin.gif Na Ančkin zgornji post se nanaša biggrin.gif

Probala, ni tak filing biggrin.gif Na računalniku je vse tok bolj neosebno, v zvezku pa, če ne drugega, vidiš kako se tvoja pisava spreminja skozi čas, vidiš sledi solzic, ko pišeš o čem žalostnem, pred spanjem vzameš zvezek v roke in ga prelistaš, plus da to ostane za vedno. Računalnik je pa.. Ah, nevem, slej kot prej se ti lahko sesuje, ga zamenjaš, karkoli, pa potem ostaneš brez. Zvezek maš pa za vedno smile.gif
In ja, tut jst se strinjam s Špelo, sploh ne rabiš vsega napisat, da se zraven spomneš še miljon enih podrobnosti smile.gif

• 0

After all this time?

Always.

#14194 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 29 November 2009 - 04:02 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 29. 11. 2009 - 15:24) View Post

Kolebam, že dolgo časa. Začela bi dnevnik pisati, pa mislim, da če bi ga, bi se tako razpisala, da bi mi šlo preveč časa. Po drugi strani bi lahko polovico dneva že na vlaku spisala, ampak ... Mislim, saj ne bi zdaj vsako opravilo notri zapisala, ampak vem, ko bi se obesila na nek dogodek, pa ... mah, strani bi kar letele. Samo si kar predstavljam, kako lepo bi mi bilo brati to čez nekaj let, da bi podoživljala, kako sem bila vesela in kako kdaj žalostna. Ma daj, pa hitreje gre tipkati na računalnik, ampak tko pa tudi nočem. Škoda mi je, da se ne spomnimo vsega. Grozno, da kaj lepega pozabimo. Pa tako sem vesela. Pja. Svet se zdi lepši. Včeraj sem ga enkrat močno stisnila in so se mi kar solze ulile oops.gif . In Planetka me zalaga s poslušanjem nove dobre muzike cool.gif . No, sploh ne vem, zakaj je to sem romalo. Grem zdaj biggrin.gif .

začni pisat knjigo smile.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#14195 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28112 posts

Posted 29 November 2009 - 04:07 PM

Nincha, true, papir ima svoj car, mi je zal, da izginja iz nasih zivljenj, ceprav vem, da je racunalnik bolj prirocen.

QUOTE(MLadoLetNa @ 29. 11. 2009 - 15:24) View Post

In Planetka me zalaga s poslušanjem nove dobre muzike cool.gif .

Sicer ne vem, na katero se trenutno nanasa, ampak me veseli, da ti je vsec. smile.gif

QUOTE(Frčica @ 29. 11. 2009 - 15:40) View Post

Bom zadevo spisala v dotično temo, recepti torej smile.gif

Hvala! woot.gif

QUOTE(Cvetka @ 29. 11. 2009 - 15:52) View Post

(pizdun mali, ta forum. Lej kaj mi je ven vrglo. verymad.gif Število smeškotov v vaši objavi je večje od dovoljenega. Prosimo zmanjšajte število smeškov v objavi

Mhm, to tudi meni pogosto pise zadnje case...hehe, too emotional I guess. smile.gif Uporabljaj taksne, ki jih ne prepozna kot smeske, like this one.. ;) ali o_O

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 29. 11. 2009 - 15:54) View Post

I'm sad cry.gif

Ančka cry.gif

QUOTE(ora @ 29. 11. 2009 - 15:55) View Post

In pride domov za vedno?

Mislim, da pride maja 2010 za vedno.

Šuša tebe pa en cas ni bilo veliko tu a ne? Welcome back! ;)
  • 0

#14196 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15275 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 29 November 2009 - 04:12 PM

V bistvu decembra 2010, ampak takrat nameravam z njim, tako da bom zadnj semester z njim preživela, hopefully.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#14197 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28112 posts

Posted 29 November 2009 - 04:15 PM

Aaa tako, Cvetka, se vracas cez luzo! ;)
  • 0

#14198 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27550 posts

Posted 29 November 2009 - 04:15 PM

Mooo, meni se že kdaj zmeša. Kaj pa faks aaa? wink.gif
  • 0

#14199 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28112 posts

Posted 29 November 2009 - 04:16 PM

Ora laugh.gif Ma tudi meni se mi zdi. smile.gif Sej pravim, da vas kdaj prav obcudujem na vseh podrocjih, ceprav si ne zelim biti v vasi kozi.
  • 0

#14200 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20008 posts

Posted 29 November 2009 - 04:51 PM

AAA, spisala prvi dan dnevnika (na roko, kajpak). I`m proud happy.gif .
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users