Glede na izjavo: ""Peaches has died.", bi rekla, da je bila njena smrt skorajda pričakovana? Zveni mi, kot da za družino ni bilo ravno presenetljivo in da so nekako vedeli, da bo slej kot prej umrla... Mogioče je bila kakšna bolezen vmes? Ali pa res kakšne droge, pa so vedeli, da jo bo zaradi njih neslo...?

Črna kronika
Posted 07 April 2014 - 09:11 PM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 07 April 2014 - 09:33 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 08 April 2014 - 09:34 AM
Mickey Rooney. RIP.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 08 April 2014 - 11:25 AM
Ce so res droge sploh nimam besed zanjo, glede na to da je imela dva majhna otroka..
Ej, full je čudno vse skupaj. Mogoče kakšna bakterija? Groza.
Policijo so poklicali ob pol dveh popoldne. Možje v modrem so njeno smrt opisali kot nenadno, vzrok smrti pa še ni znan. Na domu niso našli mamil, poslovilnega pisma, na truplu pa ni bilo vidnih znakov poškodb. Mrliški oglednik domneva, da naj bi umrla naravne smrti, končni odgovor pa bo dala obdukcija.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 08 April 2014 - 03:48 PM
Naravne smrti pri 25??? Ja itak.
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 08 April 2014 - 04:03 PM
Moj sošolec je pri 25. umrl zaradi srčne kapi, tako da ja, je mogoče, da tako mlad umreš naravne smrti.
Posted 08 April 2014 - 05:45 PM
Ja, itak da je mogoče, ampak saj veš, kakšna možnost je za kaj takega pri teh znanih osebnostih ...
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 11 April 2014 - 06:37 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 11 April 2014 - 08:07 AM
Škoda. Zakon pistaeljica. Na zabaven način predstavlja vso bedo britanske družbe in politike.
(Downing sreet 10 je zakon in tista knjiga, ko ukinejo monarhijo in preselijo kraljico v socialno stanovanje).
Posted 15 April 2014 - 01:17 PM
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.
Posted 15 April 2014 - 02:08 PM
Mi smo še pred nekaj meseci imeli Iskrin bež telefon s tipkami. Tam nekje od leta 1990 naprej.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 16 April 2014 - 07:11 AM
Marmelada, nikar ga ne zavrzite. To je kultni telefon.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 18 April 2014 - 06:08 AM
Posted 18 April 2014 - 07:09 AM
Que descanse en paz.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 18 April 2014 - 03:12 PM
Marmelada, nikar ga ne zavrzite. To je kultni telefon.
Najbrž imaš prav, mogoče bo nekoč še veliko vreden. Sicer pa še vedno dela, samo včasih je šumelo. Zamenjali smo ga pa izključno zato, ker so pri fantu doma kupili nov telefon in sem njihovega starega jaz nesla k nam domov. Jaz sem Iskrinega hotela vreči v smeti, ampak so ga starši itak pospravili, ker nikoli ne veš, mogoče bo tale crknil in bomo spet potrebovali Iskrinega.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 18 April 2014 - 03:25 PM

After all this time?
Always.
Posted 23 April 2014 - 06:25 PM
Umrl Michael Glawogger. Eden najboljših, izvirnih in nadarjenih režiserjev zadnjih 30 let.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 25 April 2014 - 02:12 PM
Umrla sta igralka Alenka Vipotnik in slikar in grafik Bogdan Borčič.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 01 May 2014 - 04:11 PM
Možje v modrem so njeno smrt opisali kot nenadno. Na domu niso našli mamil, prav tako ne poslovilnega pisma, na truplu pa ni bilo vidnih znakov poškodb. Sprva se je domnevalo, da je zvezdnica umrla naravne smrti, a zdaj naj bi toksikološki testi pokazali, da je bil zanjo usoden heroin.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users
-
Google (1)