Jump to content

Photo

Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike

• Please log in to reply
2878 replies to this topic

#1401 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 November 2011 - 10:23 PM

Ima DaBuda še vedno na bone tiste glupe sladice - neka strnjenka s koruzo? laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1402 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 14 November 2011 - 10:24 PM

Joj, si me narajcala zdaj, NJOKE bi. cry.gif

Hvala za slikoven material. wink.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1403 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 November 2011 - 10:26 PM

twisted.gif

Nizakaj, jaz ful rada hrano slikam, ker potem tudi ful rada gledam.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1404 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 14 November 2011 - 10:27 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 14. 11. 2011 - 22:23) View Post

Ima DaBuda še vedno na bone tiste glupe sladice - neka strnjenka s koruzo? laugh.gif

Jaz sem bila ravno danes - dobila sem majhen kozarcek ananasa, podlaga je bila iz savoiardi alkakosezenapise piskota, namocenega v ananasovem soku z neko hecno zacimbo. Dobro!

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1405 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 November 2011 - 10:31 PM

Ko sem jaz hodila, tega niso imeli. cry.gif

• 0

#1406 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 14 November 2011 - 10:32 PM

Joj, dabuda, bruh. Prav bruhala bi, ko pomislim na tisto stvar, ki sem jo zadnjič naročila, tisti okus, joj. cry.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1407 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27305 posts

Posted 15 November 2011 - 07:57 AM

QUOTE(Princeska @ 14. 11. 2011 - 22:21) View Post

Hvala enako. Tja ne grem več na bone. Sicer pa itak ni za jest na bone kr povsod. Zadovoljna sem bila z boni edino v mehiških... drugje ne. Mogoče DaBuda še.

Jaz sem bila z boni vedno zadovoljna. Mogoče je ravno v tem fora, oni pač živijo od hrane na bone, drugi skoraj ne hodijo tja jest.
  • 0

#1408 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 15 November 2011 - 09:00 AM

QUOTE(Nincha @ 11. 11. 2011 - 15:11) View Post

Restavracija diVino, Kristalna palača ... vsa hrana + kozarec vina + kozarec šampanjca je prišla okrog 50e.

A po glavi al za vse tri, to je zdaj vprašanje. hmm.gif

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 12. 11. 2011 - 18:52) View Post

Al Capone ... je natakar vprašal, če je kaj narobe. Sva odgovorili, da je nekuhano, preslano in brez okusa. Nato je debelo pogledal in nama prinesel račun. Seveda s polno ceno obeh jedi in brez opravičila down.gif

Zakaj nista poklicali šefa strežbe. Če je lokal količkaj spodoben, bi vaju pustili, da odideta brez plačila, četudi bi se jim zdelo, da jih zajebavata.

Post scriptum: danes gre moj oddelek na kosilo. Po vsem sodeč še bok, da sem abortiral Da Budo. Gremo v River. Bom poročal.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#1409 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 15 November 2011 - 09:04 AM

Dobra izbira!
  • 0

#1410 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26098 posts

Posted 15 November 2011 - 09:07 AM

QUOTE(Errol @ 15. 11. 2011 - 9:00) View Post

Zakaj nista poklicali šefa strežbe. Če je lokal količkaj spodoben, bi vaju pustili, da odideta brez plačila, četudi bi se jim zdelo, da jih zajebavata

Saj bi res morali, samo se nama ni dalo s tem ukvarjat, plus da sva bili na kratkem s časom...

• 0

#1411 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 15 November 2011 - 09:14 AM

A to je ista Pomaranča, kot v LJ Šiški? Zadnjič sem bila tam na bon - po mojem je to edina restavracija na tako visokem nivoju, da sem v njej jedla na bone. Ful okusno, ambient pa super. Dokaj počasna postrežba sicer.

Jaz čedalje manj rada jem na bone, ravno zaradi postrežbe, ker se imajo vsi za boga in batino - očitno se ne zavedajo, da večina restavracij, kjer jem, skorajda živi od študentov oz. bonov. Dabuda mi je sicer TOP v vseh pogledih, ful prijazno in hitro osebje, super hrana (sladico pa vedno pustim biggrin.gif ).
  • 0

#1412 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18598 posts

Posted 15 November 2011 - 02:36 PM

QUOTE(Errol @ 15. 11. 2011 - 9:00) View Post

A po glavi al za vse tri, to je zdaj vprašanje. hmm.gif

Za vse tri. smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1413 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 15 November 2011 - 09:08 PM

Jaz moram pohvalit restavracijo Pri oljki v Cityparku, po moje je bilo to najboljše kosilo na bone v vsem tem času, odkar sem v Ljubljani. Jedla sem juho z rezanci, ombolo in pečen krompir (solata in sladica sta bolj tako, solata miniaturna, sladica pa enostavno bedna - petit keksi preliti s čokoladnim pudingom, mnja no) in glavna jed je bila božanska! Postrežba kul, sicer me je natakar čudno gledal, ker sem bila malo glasna (s sošolko sva se ful zajebavali v trenutku, ko je on prišel), ampak ok, načeloma mi je bolj kot natakar važna hrana. Vsakič, ko bom v CP, bom zavila tja. thumbup.gif
  • 0
Pablo Picasso

#1414 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 15 November 2011 - 10:18 PM

Wau, nisem vedela, da ima Pomaranča na bone za jest. Sem bila enkrat s sošolko pred koncertom v Kino Šiški tam sicer na enem toastu, ampak je bil fuuul boljši kot povsod drugod, če se prav spomnim. Pa wcji so bili lepi biggrin.gif .

Kaj pa dobiš, pa koliko je bon? Bi šla enkrat, ampak mi je preveč stran za med faksom it.

edit: 3,57€ so, vidim zdaj.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1415 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 15 November 2011 - 10:18 PM

Jaz sem se ravno prejšnji teden pustila nategnit (očitno me še ni izučilo)za to Oljko in sem vse pustila. laugh.gif Naročila sem pa sv. medaljone v porovi omaki, zraven je bila ocvrta mocarela (cela postana). Meso je bilo tako tako, omaka je bila pa za bruhat, taka sluzasta pa prav čutila sem tisti škrob. Zanimivo, da je imel fant, ki pa je imel neko omako z jurčki, identično omako, samo da je bilo še par gob not. laugh.gif Skratka, mene Al Capone, Oljka, Casa Nostra ne vidijo več.
  • 0

#1416 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 15 November 2011 - 10:21 PM

Res? ohmy.gif Sem prav presenečena, ker jaz današnjega kosila nisem in nisem mogla prehvaliti!
  • 0
Pablo Picasso

#1417 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 15 November 2011 - 11:38 PM

Midva sva bila tudi zelo zadovoljna. Je pa res, da sva bila do zdaj samo enkrat. Imava pa namen spet iti.
  • 0

#1418 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 15 November 2011 - 11:57 PM

Joj, pozabila sem omeniti božanski kruh, sicer je za moj okus maaaalenkost preslan, ampak je res dober, pa tista skorjica, heaven. wub2.gif
  • 0
Pablo Picasso

#1419 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26098 posts

Posted 16 November 2011 - 06:56 AM

pa odlično solato z morskimi sadeži imajo - solata (motovilec, rukola, zelena solata...) + morski sadeži na žaru + balzamični kis = eat.gif
  • 0

#1420 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 16 November 2011 - 07:29 AM

Ja no, če so morski sadeži, potem že ne more biti odlična.. laugh.gif Šalamala.
  • 0
Pablo Picasso

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users