Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#1401 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 14 May 2008 - 11:53 AM

QUOTE(reddish ancha @ 14. 5. 2008 - 12:49) View Post

Res sem srečna, da mi ti izdelki sploh niso všeč, haha. Sem imela eno olivno kremo in mi je take ogromne mozolje na levem licu nardila ... Ne, hvala. Si raje kupim 10krat cenejšo bolj kvalitetni kremo.Da ne govorim o brezvezni lasni kozmetiki. Nikoli več.

To je res, da nimajo niti ene same zadeve za nego tistih res zahtevnih las. Jaz sem imela dva balzama, oba (s pomočjo silikonov) krasno zgladita lase in super dišita, ni pa nekega blaznega vlaženja in hranjenja, ter oljčno masko za lase, ki pa lepo navlaži in spet čudovito zgladi (silikoni) ter minimalno nahrani (olivno olje), ampak je waaaaaay too expensive za to, kar nudi. Ni sestavinsko nič posebnega, pa tudi po efektu jo marsikatera prekaša. Diši pa res krasno, kot cela njihova oljčna kolekcija.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1402 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17602 posts

Posted 14 May 2008 - 02:08 PM

15. maja predvidoma lansirajo v L'Occitane novo linijo za sončenje. Je katera že kaj videla/dobila tester?

http://usa.loccitane...=usg_bh_Suncare
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1403 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 17 May 2008 - 02:17 PM

Novosti iz kolekcije Češnjev cvet:

Dišavni dotik
IPB Image

Krema za roke
IPB Image

Ploščice za kopel
IPB Image

Pa še ena sveča je, ampak se mi zdi bolj kot ne vse brezveze...
  • 0
We must let go to live on.

#1404 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 17 May 2008 - 02:37 PM

meni je pa od njih všeč mandelj kolekcija s piling mandelj ploščico in dišeča krema za roke s karitijevim maslom tongue.gif lasne kozmetike nisem še probala, tako da ne morem reči. po izkušnjah drugih pa res ni ravno pohvalna. tudi kreme za obraz so naredile moji mami in prijateljici izpuščaje.
mleko in gel za tuširanje češnjev cvet, ki sem ju dobila za darilo, mi nista ne vem kaj. vonj mi je tak malo alkoholen. je pa mleko lahko in ravno prav sedaj za vroče dni. parfumček mi tudi ne diši ravno.

imela sem testerje od parfumov, ki so mi zelo dišali, tako sladkasto, pomladno. ali mi katera kakšnega priporoča?
  • 0

#1405 Neyka

Neyka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 232 posts

Posted 20 May 2008 - 01:48 PM

QUOTE(Matilda @ 14. 5. 2008 - 15:08) View Post

15. maja predvidoma lansirajo v L'Occitane novo linijo za sončenje. Je katera že kaj videla/dobila tester?

http://usa.loccitane...=usg_bh_Suncare

woot.gif Koncno! Komi čakam da sprobam.

Če kaka kaj več ve na prosim poroča.
  • 0
Hey girls I lost myself! Anyone found me?
I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.

#1406 jemina

jemina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 581 posts

Posted 20 May 2008 - 06:30 PM

Tale krema za roke me blazno mami smile.gif
  • 0

#1407 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 22 May 2008 - 08:57 PM

A ve katera koliko stane sivkin gel za umivanje obraza?

In če tudi tu obstaja potovalna različica?

Za katere izdelke sploh imajo oni potovalno različico, in ali to velja za vse kolekcije?

• 0

#1408 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 23 May 2008 - 10:19 AM

A je sivkin gel sploh še v prodaji? ermm.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1409 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 23 May 2008 - 01:00 PM

Sivkin gel za umivanje še obstaja, losjon pa ne. smile.gif Vsaj kolikor jst vem.

Mislim, da ne obstaja potovalna različica, bi mogla it pogledat, nisem čist prepričana.

Te potovalne različice so pri večeini kolekcij, ponavadi kakšne kreme za telo, geli za tuširanje, šamponi/balzami za lase...
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1410 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 May 2008 - 04:19 PM

Glede potovalnih različic - je tako, da imajo od vsake linije nekaj. Nimajo pa vsega od vsake linije.
Sem pa videla sončno linijo, a si rajši nisem upala kaj povohat... bom enkrat drugič. Ker me bi najbrž samo zmešalo, trenutno pa imam dovolj drugih izdatkov.
Mi pa blazno diši toaletna vodica Beli čaj. Just great.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1411 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 May 2008 - 10:31 AM

Tole dvoje me izredno matra...

After-Sun Balm Lotion
Made in Brazil, this after sun lotion is formulated with organic vegetable butter of Cupuaçu, harvested in the State of Pará.
Able to absorb more than 4 times its volume in water, Cupuaçu is the ideal ingredient to intensely hydrate* and regenerate skin after sun exposure.
This fresh and melting rescue balm instantly soothes skin after exposure. Non-greasy and refreshing, it can be applied on both face and the body. Dermatologist and ophthalmologist tested.
IPB Image

Sun Milk Medium Protection SPF15
Made in Brazil, this natural sunscreen lotion has been formulated with organic vegetable oil from the palm-tree Buriti, harvested in the State of Pará.
Buriti is a magical sun care ingredient that is incredibly concentrated in the antioxidant beta-carotene and helps to protect the skin from photoaging.
The chemical-free mineral sunscreen ensures a protection with a broad UVA/UVB spectrum.
Dermatologist tested. Can be applied on both the face and the body. Water and perspiration resistant. Sun safety warnings provided inside the box.
IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1412 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 30 May 2008 - 07:36 AM

ta kolekcija je njami wub.gif sem že prej v eni temi omenila, da sem si kupila mleko za sončenje in olje za lase in telo iz te kolekcije wub.gif meni je tok všeč , da bom po mojem samo še to uporabljala, čeprav moram najprej sprobat kako deluje v praksi biggrin.gif namesto losijona po sončenju sem si raje kupila olje, ker mi se nisem mogla upreti vonju! bodo vse ose name letele laugh.gif
  • 0

#1413 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 30 May 2008 - 08:31 AM

Mene pa mika ta stvarca:

Daily UV Veil High Protection SPF30

A compact size and natural SPF30 sun protection for the most exposed area (face and eye contour). This lightweight veil with a velvet matte finish is ideal to use in-town or outdoors.

It has been formulated with organic vegetable oil from the palm-tree Buriti, which incredibly concentrated in the antioxidant beta-carotene. The chemical-free mineral sunscreen ensures a protection with a broad UVA/UVB spectrum. Dermatologist and ophthalmologist tested. Non comedogenic. Shake before use.

http://img.loccitane...mp;id=34VQ02530

Če js prav razumem, naj bi ta stvar matirala ali ne? A ve katera, če se da za to kremo dobit tester?

morettina po čem pa diši ta kolekcija?
  • 0

#1414 lala99

lala99

sramežljivec

• Člani
  • 18 posts

Posted 30 May 2008 - 08:43 AM

Koliko pa staneta mleko za sončenje ter olje za telo in lase?
  • 0

#1415 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 30 May 2008 - 09:37 AM

ne znam dobro opisovati vonjev cry.gif mleko diši bolj naravno mešanica oreščkov in ne vem še kaj. olje je pa bolj sladkasto, ampak ne cvetlično. koža ful diši in vonj je kar obstojen. v trgovini so pa testerji in se lahko namažeš smile.gif vsaj mene je ta kolekcija navdušila.

stane pa oboje po 18,50 EUR
  • 0

#1416 lala99

lala99

sramežljivec

• Člani
  • 18 posts

Posted 30 May 2008 - 09:53 AM

Potem predvidevam da je tudi cena losjona za po sončenju enaka?
  • 0

#1417 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 30 May 2008 - 08:16 PM

A je to nova linija?
IPB Image
http://fr1.loccitane..._VerbenaHarvest

• 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#1418 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 30 May 2008 - 08:47 PM

^^Mislim, da je, ampak ne vem če se kej razlikuje od ta stare. Vem, da majo en verbenin sorbet. wub.gif .
  • 0

#1419 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 30 May 2008 - 09:11 PM

A to majo pr nas?
Brat se vrača v Slovenijo, pa delam spisek kaj mi more prnest laugh.gif .
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#1420 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 30 May 2008 - 09:32 PM

Sorbet bo kmalu, če ni že, za ostalo pa ne vem.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users