Jump to content

Photo

Vaše trenutne želje

• Please log in to reply
7127 replies to this topic

#1401 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 19 April 2007 - 01:22 PM

Da se dons ne bi rabla učit in bi si lahko porihtala računalnik smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1402 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5209 posts

Posted 19 April 2007 - 02:53 PM

Želim si, da bi mela mal več časa zase (da bi lahko šla na sprehod, rolat, pogledala Lost, kšno urco na sončku brala knjigo, pogledala CSI, šla spat prej kot 11.30), da bi me nekdo objev in polupčku in mev rad, da bi mi nekdo odpisu na sms, da se bivši ne bi spremenu v idiota, pa da bi me kdo objev pa polupčku, pa da bi me kdo mev rad, pa da bi me kdo objev pa polupčku ... oops.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#1403 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15274 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 19 April 2007 - 03:32 PM

QUOTE(Buggy @ 19. 4. 2007 - 15:53) View Post

da bi me nekdo objev in polupčku in mev rad,... pa da bi me kdo objev pa polupčku, pa da bi me kdo mev rad, pa da bi me kdo objev pa polupčku ... oops.gif

Oo tole objemanje pa lupčkanje. Kk sm to jst pogrešala tistih prvih 14 dni, res ej, sem mislila da se mi bo vtrgalo. biggrin.gif

Jst bi se tud lupčkala zdj porkaduš! laugh.gif

EEEeeeh, ma Bagii, don ča worry. Jst te lahka pridem objet pa mal polupčkat, a? wink.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1404 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5209 posts

Posted 19 April 2007 - 05:07 PM

QUOTE(Cvetka* @ 19. 4. 2007 - 16:32) View Post

Oo tole objemanje pa lupčkanje. Kk sm to jst pogrešala tistih prvih 14 dni, res ej, sem mislila da se mi bo vtrgalo. biggrin.gif

Jst bi se tud lupčkala zdj porkaduš! laugh.gif

EEEeeeh, ma Bagii, don ča worry. Jst te lahka pridem objet pa mal polupčkat, a? wink.gif

joj, sploh ne izzivi, k že resno razmišlam o tem. Sej nč ne rečem, ko smo ženske tečne, smo tečne, ampak ko so pa tipi, so pa še desetkrat hujš in ko tipi ne vejo kaj hočjo, rata eno velko sranje. Kdaj pa prideš? oops.gif

• 0

#1405 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 19 April 2007 - 06:11 PM

Želim si, da bi se dons kej zgodil med nama. Ker tud js pošteno pogrešam objemanje pa lupčkanje smile.gif
  • 0

#1406 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 19 April 2007 - 06:44 PM

Ma da bi se moje stanovanje čudežno samo pospravilo. Sedaj ko sem sama doma je popolen kaos. Ena krema v kuhinji, gate v dnevni, skodelica čaja v kopalnici. Čez vikend bo potrebno malo gospodinjiti, v primeru da se moja želja ne uresniči! smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1407 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15274 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 19 April 2007 - 09:28 PM

Buggy, anytime, baby, anytime! IPB Image IPB Image oops.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1408 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 20 April 2007 - 09:58 AM

Jst bi tut rada zdjle enga ta pravga, resnga tipa (v mislih imam prav določeno osebo) da bi se lahk k njemu stisnla.. Pa rada bi da bi bil čimprej večer-ker imam do takrat ogromno dela..
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#1409 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5209 posts

Posted 20 April 2007 - 01:59 PM

Želim si, da bi se kdaj komu zdela vsaj pol tok lepa, kot je men lepa Lilly Evangeline v nanizanki Lost. Prov ne morm se je nagledat, najlepša mi je. Vsakič ko gledam to reč, prvemu ki pride mim povem, da je neskončno lepa. In mislm resno, vsakič znova. Ne morm si pomagat, ampak tok mi je simpatična, postavo mi ma tud ful hudo ... res mi je lepa.
In še zmeri si želim, da bi me mev kdo rad, pa da bi se lahko (vsaj) eno uro čist nežno lupčkala z le- tem.
  • 0

#1410 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46184 posts

Posted 23 April 2007 - 04:57 PM

Želim si da bi bila sobota že jutri, ker ga res že zelo zelo zelo pogrešam. In da bi mi končno postale jasne nekatere stvari o katerih se ne morem odločit ali da ali ne. Oziroma, da bi se lahko o jih z nekom pogovorila, da bi mi znal svetovat. In želim si, da bi znala latinščino in seveda da bi bil kolokvij lahek, no da bi bilo noter tisto, kar znam.
  • 0

#1411 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 23 April 2007 - 05:40 PM

Želim si, da bi se moja sestra spremenila v tisto sestro, kot je bila prej. Ampak očitno to ne bo mogoče down.gif
Ne poznam je več, spljoh.
In želim si, da bi mi do petka uspelo nekje dobit keš. Ko bi vsaj začel padat z neba.
Želim si še, da ga ne bi pogrešala in mislila na njega vsako sekundo in premišljevala o tem kaj bi lahko bilo drugače. To me ubija rolleyes.gif

• 0

#1412 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 23 April 2007 - 06:07 PM

Zdle si želim sam, da bi mi čim prej zvleklo dol gospodinje, ker sm že čist nestrpna in se itak ne morem skoncentrerat na učenje matematke, ki je pa nč ne znam, tko d...ni lih kul huh.gif smile.gif

Pa želim si še, da ta tedn ne bi sploh pisal matematke in da bi bla sobota kmal tukej, ker mam rojstni dan (18 smile.gif ) biggrin.gif biggrin.gif

• 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1413 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 23 April 2007 - 08:44 PM

Standard ... da bi lahko zaspala stisnjena k fantu, da bi glavo zakopala tja nekam v njegov vrat in ga vohala, ker vedno tak lepo diši. Imam pa vsaj njegovo majco, v kateri bom danes spala. Ajoj, pogrešam ga. cry.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1414 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 23 April 2007 - 09:20 PM

.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1415 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 April 2007 - 09:24 PM

Jaz si pa želim, da bi Adriane jutri naredila izpit! biggrin.gif biggrin.gif

Svojih želj nimam, vse štima! thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1416 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 23 April 2007 - 09:32 PM

Kinky, hvala lepen. kiss3.gif Upam, da bo švinglanje uspešno in profesor zabubljen v svoje delo. hmm.gif sploh ne vem, kak zgleda lart.gif

Evo, požrla torto, kmalu grem dol, delat superkulske plonkiče.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1417 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 24 April 2007 - 11:30 AM

da bi mi folk nehu lezt u rit rolleyes.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#1418 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 24 April 2007 - 12:16 PM

da bi dobila službo
  • 0

#1419 Rafinesse

Rafinesse

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 304 posts

Posted 24 April 2007 - 12:20 PM

da bi bli cimprej prazniki smile.gif
  • 0

#1420 roxy

roxy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1348 posts

Posted 24 April 2007 - 01:13 PM

Želim si, da bi se mi nekak ratal spravit za knjige, da bi se končno izza oblakov pokazal sonce pa da bi bil četrtek, ura pa 13:20. smile.gif oops.gif
  • 0
IPB Image Smo del vesolja - vse v vesolju pa poteka natančno tako kot je treba. IPB Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users