Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#1401 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 August 2007 - 09:07 PM

jutri bom spet zapravljala .... oops.gif wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1402 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 10 August 2007 - 10:00 PM

Jaz sem pa danes.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1403 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 11 August 2007 - 08:14 AM

čist preveč zapravljam

• 0

#1404 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16991 posts

Posted 11 August 2007 - 12:23 PM

Včeri smo bli doma zmenjeni da sm lahko zunej do 4, jaz pa sm se domu uspela pridevat šele ob 5-ih oops.gif
In taka ko je moja mati, začne paničarit za vsako figo, mi je držala kratko pridigo (sm pričakovala hujšo). Danes zjutraj pa ko sm čist brez glasa probala neke rečt, začne da sm zgledala precej zmantrano ko sm prišla domov. Nekej sm zajamrala o tem da je to ponavadi tak če cel večer plešeš, drugače pa sm modro molčala.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1405 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 11 August 2007 - 05:14 PM

na jetra so mi šla prijateljičina namigovanja, da kaj vse bo, ker bom pokrpala nek polpozabljen odnos z nekom. in kako je tipu lagala v telefon, da ji full dogaja pa ta jajca. rolleyes.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#1406 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 11 August 2007 - 05:45 PM

sajči dear, 110 km/h je defenzivno samo na avtocesti tongue.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#1407 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 11 August 2007 - 07:08 PM

jaz ne znam vozit po omejitvah...grem cca 10 nad omejitvijo...in 110 po dunajski ni nikakršna umetnost...že na navaden dan vsi vozijo tam cca 90km/h
  • 0

#1408 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 11 August 2007 - 07:30 PM

js tut nikol ne vozm čist po omejitvah, ampak vseen se mi zdi pa 110 mal prehuda. ok ne rečm nekje, kjer je omejitev 90, pa se mal stop po gasu, ampak v naselju se mi pa to zdi precej neodgovorno, ne glede na to, kok je ura. če ne do folka, k ga KAO ni ponoč na cest, pa do svoje denarnice, kajti policaji na cesti ponoči so biggrin.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#1409 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 11 August 2007 - 07:45 PM

Ja, policajev je ponoči ful.

Podnevi pa samo parkirne pišejo. Mislim meni vedno nalimajo kazen, medtem ko pa noben drug avto okoli nima nhič, čeprav so bli tam celo pred mano rolleyes.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1410 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 11 August 2007 - 07:59 PM

sitna sem, ker se nimam kam dat in ne vem, kaj naj delam .... rolleyes.gif (očitno se s sitnostjo že pripravljam na nov delovni teden, ki je pred mano ... rolleyes.gif)
  • 0

#1411 ninća

ninća

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 103 posts

Posted 11 August 2007 - 08:22 PM

Komaj čakam da se stari spokajo na morje...mislim se jih mam rada sam...ŠE DEVET UR!!juheeeeeeeeeej juheeeeeeeeeeeej tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#1412 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 12 August 2007 - 12:36 PM

Te dni je pri nas začela spat bratova punca. Je uredu punca, mi ne gre na živce, ampak nenormalno na živce mi pa gre, ker se stalno vlačita en po drugem tud pred mano. Al smo v dnevni al sedimo zunaj... Včeri zjutraj sem pospravljala hišo in se nista spokala iz dnevne do 10:30 in sem tam čakala s sesalcem, da sm lohk nadaljevala s pospravljanjem.
  • 0

• Guests

Posted 12 August 2007 - 08:00 PM

Pogrešam ga. Nisem naredila vsega, kar sem si zadala za danes. oops.gif
  • 0

#1414 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 12 August 2007 - 09:06 PM

Dan se je začel jebeno... mati so prišli domov in me je zarad ene banalne malenkosti ful napizdla... jst pa v sobo pa v jok, ker me je ful prizadela. Potem je šel moj dragi do nje povedat, da jokam in je prišla do mene, se pogovorila z mano. Povedala sem ji kako in kaj, ter kaj je povzročilo moj jok. Se mi je ful opravičla (sploh ji ni blo jasno, da je zadeva tako izpadla). Potem sva se z dragim ob 11h spravla na tenis. Vse lepo in prav, če mene spet ne bi po končanem tenisu začela glava bolet down.gif (po vsaki fuckin' športni aktivnosti...kako naj potem shujšam?!?!?! surrender.gif ). Pri kosilu smo se zmenili, da me tastari vzamejo s sabo v Olimje (toplice + golf) jeeeej yahoo.gif ne bom sama doma!!! Piki (beri moj dragi wub.gif ) je šel po kosilu nazaj na Vrhniko, jaz pa sem se rehabilitirala od kvazi migrenskega glavobola do 20h (i just hate it evil.gif ), ko sva z mami začele pospešeno pakirat. Skočim še pod tuš, potem pa spat...jutri vstanem ob 6:00

• 0

#1415 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 12 August 2007 - 09:12 PM

Tečna sem. Sem se umaknila pred fantom, da se ne bi nad njim znašala. Ne vem kaj naj naredim.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1416 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 12 August 2007 - 11:26 PM

QUOTE(Frčica @ 12. 8. 2007 - 22:12) View Post

Tečna sem. Ne vem kaj naj naredim.
Pa žalostna in čudna in v skrbeh zarad milijon stvari.

• 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#1417 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 12 August 2007 - 11:32 PM

Ah ja, Buggy to tud ja. To itak vedno. Skoz neki razglablat za brez veze.... pa se psihirat
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1418 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 13 August 2007 - 07:57 AM

Ene "kul bejbe" iz sosednje firme se vsako jutro "pogovarjajo" na hodniku, da lahko ja slišmo kake je nekdo itak totalno ne-kul, in kako sta se ena dva preganjala in oh in sploh. Kak mi gre tak folk na jetra down.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1419 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 13 August 2007 - 11:24 AM

Vč(e?i)raj hmm.gif sem bila na nekem družinskem pikniku, na katerem je bila moja babica, pa še od bratranca. Dobro saj vem da so stare, pa malo boge, pa vse jih boli, ampak kakšne mečejo ven, ma nimajo ene čiste v glavi. rolleyes.gif
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#1420 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 13 August 2007 - 11:39 AM

Želim si, da bi lahko šla čist sama zase nekam za par dni.
Če ne bo dežja, se bom dons odpravla sama poslušat enga matematika na Festival Sanje.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users