Jump to content

Photo

GSM aparati

• Please log in to reply
1841 replies to this topic

#1401 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32522 posts

Posted 11 November 2014 - 12:01 PM

^^ jaz bom enako naredila enkrat v prihodnjih mesecih, ko mi poteče vezava :wink1:

Sm ga kar danes mimogrede vzela in sicer LG optimus za 9 € :hooray:

Frčica, kaj si pa ti  potem kupila?

• 0

#1402 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 11 November 2014 - 12:02 PM

Nič :lol:

Ni zame, je za moža. Se bo zmigal ko bo njegov res crknil, očitno :D

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1403 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32522 posts

Posted 11 November 2014 - 02:27 PM

Moj je čist fasciniran, da se zdej ta mobi poveže z najinim boxom in ga imava lahko namesto daljinca :P

• 0

#1404 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18525 posts

Posted 11 November 2014 - 02:55 PM

Kaj je to box. :? A misliš "box" od ruterja.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#1405 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32522 posts

Posted 11 November 2014 - 03:00 PM

Ja, to skatlico od Siola... Mobitel postane daljinec :-)
  • 0

#1406 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 12 November 2014 - 12:13 PM

Drugo leto nameravam kupit nov telefon, se nagibam da bi šla na iphone. Brat ima že skoz iphone pa nikoli nobenih problemov, medtem ko se mi je moj samsung že 200x sesul, zdaj nazadnje mi je zbrisalo 3/4 imenika, kar je tudi bilo veselje. Čeprav so mi samsungi vizualno načeloma bolj všeč je pa verjetno Ios sistem bolj poštiman in to mi je trenutno prioriteta. 

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1407 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32522 posts

Posted 12 November 2014 - 01:55 PM

Koliko časa ga pa imaš? Men je Samsung skoz delal BP, edino zdej, po skoraj 2 letih je bil vedno večkrat neodziven na dotik, ko sem recimo pisala sms ali pa je kar zablokiral nekje med fotkami... Prodajalec mi je včeraj rekel, da je to pač "običajno" za tako (ne)zmogljive telefone, je pa res, da sm jest dala zanj sam 1 € :P  ob vezavi.

Zdaj imam pa LG....

• 0

#1408 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86393 posts

Posted 12 November 2014 - 05:19 PM

Androidov sistem v grobem ni čisto nič manj zanesljiv od iOS, odvisno kaj ti je ljubše. Je pa cel kup slabih Samsungov (in nasploh telefonov), zato se splača dat zanj več, če si advanced user.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1409 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 12 November 2014 - 06:34 PM

Imam samsung galaxy s3, sem se kar precej strošila takrat zanj, zdaj bo kmalu dve leti od kar ga imam.

Ja to, da kar naenkrat zamrzne je tudi večni problem. :/  Baterija pa tudi iz dneva v dan slabša, je kar še veliko stvari poleg samega android sistema, malo sem razočarana, čeprav mogoče bom na drugi strani tudi, no bom še premislila. Samo brat ni imel pol toliko problemov kot jaz z iphone 4s, sicer sem brala, da so tudi oni začeli šepati pri kvaliteti...sploh iphone 6 plus, ki se ukrivi v žepu je precejšen spodrsljaj.

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1410 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 November 2014 - 08:46 PM

Kaj pa Xperia? Meni se še niti enkrat ni sesul, ne ta nov zdaj ne prejšnji. Baterija traja občutno več, ravno tako je vidno hitrejši od fantovega Samsunga (S3).

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1411 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23389 posts

Posted 12 November 2014 - 09:12 PM

Za koliko let pa npr. imate Iphone ali pa kakšne dražje Samsunge? Čez koliko časa začnejo kaj štekat?

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1412 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86393 posts

Posted 12 November 2014 - 09:17 PM

Fant ima Samsung Note 2 dve leti, pa mu dela BP, ga namerava imeti še enkrat toliko. Ampak to je ogromen telefon, za večino prevelik.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1413 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 12 November 2014 - 09:22 PM

Moj iPhone 4 je star že malce več kot 3 leta (jaz ga imam pb leto in pol, prej ga je imel fant) in še vedno brezhibno deluje. Kljub počenemu ekranu. 

• 0

#1414 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 12 November 2014 - 11:32 PM

Pri moji Xperii GO sta odpovedala zvočnik in mikrofon. En teden po preteku garancije.

To je sedaj že tretji Sony, ki je v roku enega meseca neveljavne garancije, ki je šel v nič. Njihovih gsm-ov ne kupim več.
(Prejšnja dva še nista bila na touch.)

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1415 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26020 posts

Posted 13 November 2014 - 08:49 AM

Fant je imel sluzbenega Samsunga, pa so bile ze po parih mesecih kar naprej ene tezave in je bil dejansko vec na servisu kot v uporabi. Vmes so mu v zacasno rabo ponudili HTC-ja in po vec kot 5ih takih epizodah sem zatezila, naj pa ja HTC-ja obdrzi, ker kaj ti nuca telefon, ki je totalno nezanesljiv (enkrat ekran crkne, drugic zvok ne dela, tretjic se kar iz lepega ugasne in se ga ne da vec prizgat ipd.). Je zdaj ze vec kot leto tega in nobenih tezav vec od takrat. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1416 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18525 posts

Posted 13 November 2014 - 09:05 AM

hienop :devil:

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#1417 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23389 posts

Posted 13 November 2014 - 09:17 AM

Jaz imam svojega Samsung Wave dobra 3 leta, dala sem 20 eur zanj. Ni pametni telefon, internet je že na začetku delal počasi, sicer pa mi še v redu služi. Je parkrat kaj zablokiral vmes, da sem ga morala ugasnit in na novo prižgat, pa imena zadnjih klicanih številk mi meša. Ampak če pomislim, se mi vseeno ne zdi vredno dat 200 + eur za telefon, ki mi bo brez problemov delal 4 ali 5 let, če mi eden do 50 eur brez težav dela vsaj 2 leti.

• 0

#1418 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26020 posts

Posted 13 November 2014 - 09:28 AM

Jaz sem podedovala dva 'odrabljena' telefona od AP (noben ni bil smart) - baterija drzi vec kot en teden, uporabljam ga pa itak kot budilko, obcasen sms/klic in se za kaksno res redko fotografijo. Ce pricakujem, da bom rabila vec kot to, potem sabo vzamem tablico ali laptop (ce se pri komu drugemu dobimo, ima pa to itak pri roki). 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1419 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26157 posts

Posted 13 November 2014 - 09:37 AM

Zdej mam pa samo smart telefone za podedovat....Bummer :P

• 0

#1420 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23389 posts

Posted 13 November 2014 - 09:52 AM

Jaz isto, za budilko, klice, sms-e, mms-e, občasno kakšno sliko. Baterija tudi meni zdrži več kot en teden še vedno. Rada imam, da ima fotoaparat vsaj 5M, ampak itak slikam samo za poslati kak mms ali kaj takega. Če mislim kaj več slikat, itak vzamem fotoaparat. Pri tem telefonu me je začelo motit edino počasno nalaganje interneta. Čez pol leta lahko vzamem drugega brez doplačila, razen če ne bo kakšne akcije prej in bom pomoje takrat vzela enega poceni pametnega.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users