EMA
Posted 05 March 2012 - 07:04 PM

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 05 March 2012 - 07:08 PM

Navijam za slovenščino, ker res lepo paše pesmi, da ji nek poseben čar.

Tina je bila obupna članica komisije, na takšen način bi tudi jaz lahko cuzala honorar (enako velja za Jonasa).

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 05 March 2012 - 07:38 PM
Meni Tina nasploh ni bila všeč. Ful mi je arogantna :/.
Tina je bila obupna članica komisije, na takšen način bi tudi jaz lahko cuzala honorar (enako velja za Jonasa).
Ja! Samo res, si nisem mislila, da se Tina tako nosi, je kar mal izgubila točke pri meni. Je že prav, da stvari skritiziraš, ampak zraven še argumentiraj. Jonas mi je bil tudi beden že na koncu.
Posted 05 March 2012 - 09:06 PM
ne vem pa, zakaj se vsi tolko obregajo ob dejstvo, da je avtor pesmi tuj, saj tako dela ful držav (azerbajdžan lani npr.)
Posted 05 March 2012 - 11:50 PM
Sicer enako kot Konky : )) nisem za mesanje jezikov v komadu, mi deluje ceneno.
Posted 05 March 2012 - 11:54 PM

Posted 06 March 2012 - 12:19 AM

Verjamem mi je boljši komad, a vseeno mi je eden od tistih, ki jih slišiš in čez eno minuto pozabiš. Spet neka objokana balada. Pomoje ne bomo prišli v finale.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 06 March 2012 - 12:21 AM
Alino je popušil. Posebnež
A ga poznaš? On je zdaj moj sošolec na NOV.
Drugače so mi bile vse pesmi na Emi več ali manj katastrofa, ampak sem pa molila, da Konichiwa ne pride na Eurosong, jaz ne morem povedat, kako sram bi me bilo v takem primeru. Groza od groze, dvojčici sta mi res skrajno antipatični (no ok, tudi Eva v backstagu ni delovala nič bolj zrelo, ampak vsaj na odru ni bila taka afna), komad pa katastrofa. Že dolgo nisem bila tako zgrožena nad kakim nastopom/komadom/čimerkoli.

Zaenkrat navijam za Francijo, je pa res, da ostalih še nisem poslušala. Razen Turčije, ki mi je pa tudi kar zanimiva.
Posted 06 March 2012 - 08:15 AM
A ga poznaš? On je zdaj moj sošolec na NOV.
Ne, ampak mi ni simpatičen.

Posted 06 March 2012 - 09:05 AM
Posted 06 March 2012 - 09:49 AM
Sinnaia, se delno strinjam. Po eni strani je odvisno od posameznika - nekdo je pri svojih 16-ih letih lahko veliko bolj zrel in odgovoren kot nekdo pri 25-ih in se tudi lažje spoprijema s slavo in vsemi bremeni, ki ga doletijo. Zna biti dvorezni meč, ker s takimi omejitvami na račun nezrele večine odvzamemo možnost nekemu posamezniku, ki bi mu to lahko veliko pomenilo in bi dobro zastopal državo.
Posted 06 March 2012 - 09:53 AM
Posted 06 March 2012 - 10:00 AM
Posted 06 March 2012 - 10:02 AM
Posted 06 March 2012 - 11:22 AM

Posted 06 March 2012 - 11:25 AM
Posted 06 March 2012 - 01:36 PM
Ja, Tina ima zoprno drzo, ki me zacuda ne moti. Bwo. : ) Je pa tudi mene presenetila; dosedaj mi je kot pevka pri Tabujih delovala ravno nasprotno od vsega, kar je pokazala kot sodnica.
Enako. Ne bom rekla, da se mi je zamerila, ampak malo drugače pa gledam nanjo. Nasploh sem pri ocenjevanju
zelo pogrešala malo več nasvetov, strokovnih se razume, ne Jonasovih.

Glede Konichiwa in dvojčic Prusnik se strinjam s Freyo. Sicer imam res rada dobre dramatične balade, ampak
nič nimam tudi proti 'zafrkanciji', šovu, pod pogojem, da je vse pospremljeno z dobro vokalno izvedbo ali
vsaj dobro pesmijo. Včasih so pa čudna pota gospodova, na primer:
http://www.youtube.com/watch?v=Hco0bR_mfzo&feature=related
Takrat so bili Ukrajinci DRUGI s tem katastrofalnim komadom, tip si je namontiral joške, ampak je palilo.
Primer dobre zafrkancije:
http://www.youtube.com/watch?v=V_tspk1ifFI
Pa ne mi s tem, da sta suvereni na odru, da imata karizmo; pokazali sta enako kot ponavadi vidimo na
osnovnošolskih Pokaži kaj znaš, ali predizborih American Idola. Potem so ju pa samo umetno potiskali
naprej (Jonas in Tina), napisali pesmi, ki so porazne, in prilagojene njunemu nevokalu, da ne govorimo,
da je bilo boljše slišati back vocale kot pa njiju. Obup.
Tako da je še najboljše, verjemite, da pošljemo Evo. Ste si pogledale posnetne nastopajočih letos?
VSI, ampak brez izjeme skoraj, vsi imajo odlične, vrhunske vokale. Mislim, da bo vse OK, itak bo vadila
precej, pa komad bo vsaj 20 krat zapela v Bakuju. Ja nič, bomo navijali, kot vedno.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 08 March 2012 - 06:47 PM
Koničiwa mi je obup, deluje mi, kot da je kar nekaj, samo, da se rima. Don`t tell Jesus Christ we were in paradise
LOL, a bi se lahko kdo spomnil še kaj bolj bednega?
Mogoče ne bolj bednega, a vseeno bednega, pazi to: eno miljo od obale na soncu ritke so se žgale (California).
Ali pa: "Mala, vrgo ti bom kepo u glavo, če boš prišla na božično zabavo. Mela boš veliko srečo, da ti vrgo nebom ledeno svečo!" ... (Yo-Zo)
Drugače pa ja, bomo pa navijali za Verjamem! Nisem za kombiniranje jezikov, zakaj pa pesmi ne bi res poslali v slovenščini.
Posted 08 March 2012 - 07:20 PM

Jaz bi tudi Verajmem poslala kar v slovenščini. Nasploh mi je lepše, če poslušam pesmi v drugih evropskih jezikih, ne vem zakaj bi moralo bit vse v angleščini.
Posted 16 March 2012 - 12:17 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users