Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#1401 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 May 2008 - 07:04 PM

Mene že ful dolgo mikajo Urtekram balzami, imela bi Rose Conditioner in Aloe Vera Conditioner, ampak SEVEDA se tega ne dobi nikjer v Celju. Vem, da imajo v Kalčku (kot si že rekla), drugje pa se žal ne dobi. Sem brala, da so baje ful efektivni in super, pa sestavine so fenomenalne. Tvoj šampon mi deluje zelo nežen in kvaliteten.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1402 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 07 May 2008 - 07:07 PM

Jaz bi pa še enkrat prosila če mi zna kera povedati katera krema za roke je najbolj hranljiva in primerna za občutljive roke - Smitten, Helping hands ali Handy gurugu.
  • 0
We must let go to live on.

#1403 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 07 May 2008 - 08:04 PM

Ja, jst sem kar pogosto v Lj okrog te trgovine, če ga tam kdaj vidim, a ga vzamem zate in ti potem pošljem po pošti? Mi ne bo tak problem, če bom lih tam.

Tyasa, krem za roke ne poznam, ampak kakor sem brala tudi druge portale, daleč najbolj hvalijo Handy Gurugu (ta novo), da najbolj nahrani, se vpije....

• 0

#1404 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 May 2008 - 08:09 PM

Jaz sem brala zelo dobre kritike za vse njihove kreme za roke, samo zadnje čase se res najbolj hvali ta nova, Handy Gurugu, kot je napisala že Klavdija.. Jaz je nisem vzela zgolj zato, ker me odbija zelena barva kreme, pa ni mi do zeliščnih vonjav. Potem sem vzela Smitten, ki je tudi sestavinsko ful kvalitetna in baje dobra, pa še mandljasto/marcipanast vonj ima.

Klavdija, ZS.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1405 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 07 May 2008 - 08:18 PM

Jaz brez problema odmislim barvo in vonj pri kremi če je res dobra, tako da bom potem res vzela kar Handy gurugu smile.gif
  • 0
We must let go to live on.

#1406 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29883 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 07 May 2008 - 09:28 PM

QUOTE(DiLeMa @ 7. 5. 2008 - 21:09) View Post

Potem sem vzela Smitten, ki je tudi sestavinsko ful kvalitetna in baje dobra, pa še mandljasto/marcipanast vonj ima.

meni sicer smrdi po Mekol lepilu ... ermm.gif laugh.gif pa niti ni tok zlo dobra, vpije se glih ob Sv. Nikoli, jaz sem mojo materi poturila, ker mi je šla tko na jetra. smile.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1407 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2008 - 09:30 PM

ja, res se vpije na nikolovo, jaz tudi nisem bla z njo prav nič zadovoljna, je romala k fantu.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1408 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 May 2008 - 09:39 PM

Mene to počasno vpijanje ne moti, itak se bom z njo mazala pred spanjem, tako da ni problema. Kakšen vonj ima pa Helping Hands?
  • 0

#1409 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2008 - 09:40 PM

ja samo kaj ti pomaga, če si potem pobrišeš v posteljnino!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1410 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 May 2008 - 09:44 PM

Miočno dvomim, da je tako zelo krizno tole z vpijanjem, sploh ob minimalnem nanosu in na rokah mojega fanta, ki so tako izsušene, da še avokadovo olje spijejo v momentu. Sicer pa poročam potem, kako se mi bo zdela.
  • 0

#1411 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2008 - 09:45 PM

moje so bile suhe kot šmirgl papir in spokane do krvi, pa je krema kar obstala gor, tudi ob minimalnem nanosu. fant je tudi mel mastne roke po kremi, a ga ni to tako motilo + ni imel tako suhih. je pa res, da se vsaka koža drugače obnaša, zato nikar ne dvomi o mojem primeru nevpijanja, veš, da ne bi napihovala in zavajala poštenih ljudi. closedeyes.gif
  • 0

#1412 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 May 2008 - 09:51 PM

Sej ne mislim, da napihuješ (se zelo zanesem na tvoje ocene), samo za fanta dvomim, da bo tako hudo. Vem, da imaš hardcore zahtevne roke, a pomoje vseeno na drugačen način kot Matej, ki cele dneve intenzivno dela z rokami in so tako zelo grobe in izsušene, da me včasih kar zaboli, če me z njimi kje malo bolj potegne. Sicer pa tudi to zavisi od človeka do človeka, koliko ga moti to nevpijanje. Meni paše, da mi zvečer ostane še plast kreme na rokah in se potem ponoči postopoma še vpija. Nekaj je zihr obrišem v posteljnino, vse pa ne. Za čez dan je pa ne bom uporabljala, ker absolutno ne maram, če se krema ne vpije popolnoma - pol nič ne upam prijet v roke.
  • 0

#1413 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 May 2008 - 09:28 AM

Ok, red allert! A je normalno, da je kopalna kugla Butterball dobesedno 2x manjša od vseh ostalih? ohmy.gif

Drugače pa meni Smitten diši res malenkost po Lepikolu (dišeče lepilo za papir in karton, ga imam doma, pa ne vem od kod laugh.gif), ampak bolj nežno - vonj je res zelo nežen in nemoteč. Kot sem pričakovala, nimam nekih blaznih problemov z vpijanjem - ob minimalnem nanosu se lepo vpije v kožo, ostane le tanek svetleče/masten film, ki pa mi ni grozen oz. se mi zdi ob uporabi za čez noč prav prijeten. Koža na rokah je po uporabi svilenkasto mehka.

Kar se tiče Karma kreme, je tako, da ko jo povohaš iz lončka, vonj sploh ni močen, potem na koži pa se res ful razvije in je konkretno močan - že kar vidim, da fantu nikakor ne bo všeč in mi bo težil, da smrdim. laugh.gif Meni diši po pomarančah, pomešanih z nečim kar konkretno grenkim, kar pa mi ni všeč. Torej splošni vtis je so-so, za porabit pa definitivno bo.

Sonic Death Monkey
je pa res totalno poseben. Jaz voham kavo, črno čokolado in pomaranče, ampak z nekim posebnim twistom, ki dela vse skupaj ful posebno in izstopajoče. I simply love it!
  • 0

#1414 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12035 posts

Posted 08 May 2008 - 09:35 AM

Butterball je 95 gramska, ostale kugle so pa tam 200g.
  • 0

#1415 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 May 2008 - 09:37 AM

Sploh nisem vedela. Tudi nimam pojma, zakaj razlika.
  • 0

#1416 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12035 posts

Posted 08 May 2008 - 09:45 AM

Te kopalne kugle so res različne. Večina je res 200g, ti si si pa izbrala ravno ta malo smile.gif
Tud peneče in maslene kopeli se razlikujejo po teži.
A si dobila v paketu tudi Lush Times? Če nisi, naslednjič prosi, naj ti pošljejo oba, v angleščini in slovenščini, tam je pri vsakem napisana teža, cena itd...
  • 0

#1417 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 May 2008 - 09:49 AM

Ne, nisem nič dobila. Pri prejšnjem nakupu tudi nisem dobila Timesa, sem pa dobila tisto veliko črno platneno torbo, ki mi je ful cute. Sej mi ni žal, da sem vzela Butterball, itak jih ni več veliko ostalo za sprobat, pa tale Butterball mi res krasno diši, tak nežno dojenčkasto. wub.gif Če bi bila 200g, bi bila zagotovo ena mojih najljubših. Ful me je strah, da se ne bom navadila na vonj Karma kreme - preveč mi greni. cry.gif
  • 0

#1418 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12035 posts

Posted 08 May 2008 - 09:55 AM

Karma je zahtevna ja. smile.gif
  • 0

#1419 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32534 posts

Posted 08 May 2008 - 06:57 PM

Če ti res ne bo kul, sem jaz takoj kandidat za odkup (po ugodni ceni, seveda, hehe oops.gif ); meni je ful dišala, ko sem si jo v trgovini namazala na roko
  • 0

#1420 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 09 May 2008 - 11:27 AM

QUOTE(DiLeMa @ 8. 5. 2008 - 10:49) View Post
Sej mi ni žal, da sem vzela Butterball, itak jih ni več veliko ostalo za sprobat, pa tale Butterball mi res krasno diši, tak nežno dojenčkasto. wub.gif Če bi bila 200g, bi bila zagotovo ena mojih najljubših.

No, ja, v prazničnih božičnih časih dobiš majčken večjo verzijo Butterballa-> Mr. Butterball, ki ima 110 g. Tak oblikovan v snežaka.

Aja, pa za tiste, ki gledate še stari (zadnji) slovenski Lush cajtng....ful je že zastarel. Cene ne veljajo več (večina), veliko sestavin je drugačnih in tudi v istoimenskih enakoizgledajočih darilih (kor prej), so sedaj pogosto notri druge reči (ali pa jih je manj, manjša količina ipd...)...Itak je še izdaja 2007, pa ga kar še ponujajo.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users