Jump to content

Photo

Mozolji

• Please log in to reply
1813 replies to this topic

#1401 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 08 May 2012 - 04:39 PM

Kok pa stane?
  • 0

#1402 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 08 May 2012 - 04:45 PM

Sem pogledala na Ebay in je 30ml notri. To je ful malo, ker jaz bi to fantu kupila za hrbet.

Ja, ampak se ga baje ekstremno malo porabi, ker pač naneseš samo na posamezne mozolje. :hmm:
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1403 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 May 2012 - 04:48 PM

Samo on bi to zlival na sebe, pa nisva vsak dan skupaj da bi ga lahko nadzorovala. Mogoče vseeno probava no. ...
  • 0
Viens, reste ici!

#1404 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 10 May 2012 - 05:31 PM

Koliko pa stane? Se dobi tudi v kakšnih spletnih trgovinah? Pri nas najbrž sigurno ni tega.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1405 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 10 May 2012 - 05:39 PM

Sem šla pogledat, na ebayu sem našla za približno 16 € skupaj s poštnino.
Ve katera, kakšen je ta drying lotion v primerjavi z Murad spot treatmentom? Jaz bi rabila nekaj samo za na posamezne mozolje. Razne kreme proti mozoljem s kislinami mi čisto izsušijo kožo.
  • 0

#1406 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 29 May 2012 - 07:58 PM

A je katera že imela od Paula's Choice kakšen gel z AHA ali BHA? Je 5% AHA preveč? Ne bi imela za vsak dan, ampak tako, za pred/med M predvsem.

Drugače meni ful odgovarja ta 4in1 stvar od Essence. :D
Posted Image
Stane okoli 4€, za mozolje in mastno kožo super stvar. Jaz jo uporabljam kot masko, tako med/pred M. Sicer malo peče medtem, ko jo imam gor, ampak naredi pa fuul lepo kožo, sijočo. :thumbup: Všeč v glavnem.
  • 0

#1407 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17270 posts

Posted 29 May 2012 - 10:17 PM

Jaz sem imela 2% BHA. Odvisno za kaj rabiš. Pri BHA je max. 3% za domčo uporabo. Pri AHA pa je 5 skoraj malo. Odvisno od pHja in drugih sestavin.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1408 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 29 May 2012 - 10:52 PM

Aha! Nisem se nic kaj dosti poglabljala v te %, se niti ne spoznam. Rabila bi nekaj kar bi mi ekspresno pozdravilo kaksne podkozne grdobe v obdobju M, pa na bradi imam take mini bele mozoljcke (ki na prvi pogled niso vidni, samo me motijo pa vseh tud ne morem stisnit, ker so res drobni).
  • 0

#1409 Dorina321

Dorina321

sramežljivec

• Člani
  • 46 posts

Posted 30 May 2012 - 10:16 PM

Aha! Nisem se nic kaj dosti poglabljala v te %, se niti ne spoznam. Rabila bi nekaj kar bi mi ekspresno pozdravilo kaksne podkozne grdobe v obdobju M, pa na bradi imam take mini bele mozoljcke (ki na prvi pogled niso vidni, samo me motijo pa vseh tud ne morem stisnit, ker so res drobni).

Zadnjič mi je kozmetičarka rekla, da imam tako suho kožo, da se ne more obnavljat, potem se nabere maščoba in ker so pore zaprte zaradi zdehidrirane kože, ta maščoba ostaja tam in vse skupaj postane nek čuden podkožni stvor... in ne izgine tudi po 2 tedna. Sem začela bolj hranit kožo, pa bomo videli, kaj bo. Ker vse tiste kreme proti aknam itd. mi preveč ziritirajo kožo in mi jo še bolj izsušijo.
  • 0

#1410 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 31 May 2012 - 12:43 AM

PJ, kaj pa od Alverde Heilerde čistilno masko si imela? Za primerjavo s to Essence. Jaz sicer že kar dolgo od čistilnih mask uporabljam Lush Mask of magnaminty in razmišljam, da bi malo menjala. Pri tej Essence me odbija le to, da vsebuje parabene, vsaj če sem jaz prave sestavine našla.
  • 0

#1411 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 31 May 2012 - 12:21 PM

Ne, sem pa imela čistilno kremo. Pomoje je ta od Alverde preveč nežna.
  • 0

#1412 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 31 May 2012 - 12:30 PM

Aha. Saj Mask of magnaminty mi je sicer v redu, ampak bi še raje imela nekaj brez parabenov. Sem razmišljala tudi, da bi kupila eno od svežih Lushevih čistilnih mask, najbrž Love lettuce ali Cosmetic warrior in si jo dala v več majhnih posodic in v zamrzovalnik.
  • 0

#1413 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17270 posts

Posted 31 May 2012 - 12:32 PM

Če imaš po bradi res mini mozolje, ki jih ne moreš stisniti pa da so še beli po vrhu, so to mogoče milije, ki jih boš sama res težko, ker je koža čez (zato tudi ne oksidirajo in niso črni, ker niso na zraku). To je treba z iglo.

Muradov spot on treatment si že probala? (Če ne, imam jaz še enega čisto novega, ti ga lahko pošljem, ko se spravim na pošto, sem še Sarah nekaj dolžna, sram me je).
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1414 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 31 May 2012 - 12:34 PM

Ne ne, so prav mozoljčki, samo preveč jih je, da bi si lahko čisto vse stisnila. Drugače pa grejo ven. Joj, a milje se da z iglo? Imam eno že ful časa pri nosu. <_<

Nisem še probala, lahko se dogovoriva! :woot:
  • 0

#1415 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17270 posts

Posted 31 May 2012 - 12:36 PM

Potem bi salicilna pomagala. Ampak je treba najprej sanirati, potem ksilino gor. Če ne sčistiš prej to malo, nič ne pomaga.

Ti pišem!
  • 0

Tumblr

#1416 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 31 May 2012 - 12:38 PM

Sem razmišljala tudi, da bi kupila eno od svežih Lushevih čistilnih mask, najbrž Love lettuce ali Cosmetic warrior in si jo dala v več majhnih posodic in v zamrzovalnik.

Jaz sem imela obe, LL je super! CW mi pa ful smrdi po česnu. :lol: Pa ni nekej efektivna, LL je pa res dobra.
  • 0

#1417 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 31 May 2012 - 12:55 PM

Jaz sem tudi imela obe. Testerja sicer, v mini lončku, ampak mi je vsaka zadostovala za ene 4, 5 nanosov. Cosmetic Warrior se mi je zdela fajn, ker je ful dišala po čajevcu in sem si zato mislila, da sigurno deluje. :lol: Bom verjetno res raje Love Lettuce, ker jo bolj hvalite. :)

Podgana, če imaš še kakšen Muradov Spot treatment se tudi jaz priporočam za odkup. :D
  • 0

#1418 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17584 posts

Posted 31 May 2012 - 01:59 PM

Love Lettuce, sem jo sicer nazadnje kaki 2 leti nazaj imela, ampak ta maska je res "top" za mastno kožo, pobere vse,
meni je matirala kožo za cel dan, ko sem jo enkrat zjutraj uporabila :D Ni da ni, ampak izsuši.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1419 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 03 June 2012 - 11:19 AM

Jaz sem si par dni nazaj totalno razmesarila dva podkožna, misleč, da sta že zrela. :butl: Zgleda grozljivo, danes sem se pa kar z Elocom mazilom namazala, upam, da bo kaj efekta. :ph34r: Glede na to, da mi je pol centimetra debelo prasko čez cel obraz pozdravil v enem dnevu, bi skoraj moralo pomagat.
  • 0

#1420 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 June 2012 - 10:01 PM

ko se spravim na pošto, sem še Sarah nekaj dolžna, sram me je).

Haha joj, jaz sem že skoraj pozabila na to, pravzaprav. Dont worry, ko imaš čas.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users