Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5201 replies to this topic

#1401 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 14 August 2022 - 04:45 PM

No samo to me je zanimalo. :D Ker nekaterih ne moti, če se postavne punce razkazujejo, debele pa niso apetitlih za pogledat in se jim zato zdi odbijajoče.
No meni je tudi pri Patriciji Pangeršič recimo ful neokusno, ker se slikari v tangicah.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1402 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17001 posts

Posted 14 August 2022 - 06:53 PM

Meni je po eni strani neokusno, po drugi strani jih pa obcudujem za samozavest, da rit tako postavijo na ogled javnosti. :)
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1403 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17629 posts

Posted 15 August 2022 - 07:07 AM

Ne bi rekla, da gre za samozavest, kvečjemu obratno (iskanje potrditve od zunaj), golota pa itak privlači lajke in sledilce.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1404 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16840 posts

Posted 15 August 2022 - 07:58 AM

Ja, verjetno drzi.
Jaz sem bila kar aktivna na IG. Nazadnje sem izbrisala vecino svojih postov, zaradi ene kritike. Tudi storijev objavljam manj. Po svoje je skoda... Moj namen je bil vedno zgolj morda koga navdusit da zacne s cimerkoli. In da vidi koliko casa je vlozenega v en sami mini uspehec. In v koncni in zadnji fazi zdaj, kako dolga in frustrirajoca je pot do stoje na rokah. Na IG se ponavadi vidi samo koncni rezultat, ki je posledica vecih let dela.
V glavnem, kritika je prisla v precej neugodnem casu in mi je nekako postavila pod vprasaj ce je sploh to smiselno objavljati. V koncni fazi lahko videe shranjujem tudi zase in ko jebe vse drugo.
Ampak ko dobim pa kak DM da se je kdo lotil tega ali pa poskusil kaj, ali pa da mu je kaj kliknilo ali pa da je zacel z mrzlimi prhami....ali pa da je izbral istega coacha kot ga imam sama zaradi mojih objav....je pa vseeno vredno. Nisem si se na cistem kako bom. Imam pa vec ali manj samo mali krog ljudi ki jih itak vse poznam, niam nobenih visjih planov s tem igjem haha ali pa delat v kaksni smeri....ampak ce enemu cloveku pri cem pomagam ko vprasa, je pa tudi dober obcutek.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1405 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46054 posts

Posted 15 August 2022 - 09:23 AM

Meni gre pa ful na zivce, ko pise kdo za nasvete o doloceni destinaciji in se potrudim, napisem ves roman, dodam linke, pa vcasih niti ne dobim nazaj hvala. :roll: Ali, kar imam se raje, da niti ne preberejo in ponovijo isto vprasanje na katerega sem ze odgovorila. :roll:
  • 0

#1406 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16840 posts

Posted 17 August 2022 - 05:54 PM

Tamara je v Beleuve na Losinju. Nocitev je 500 e. Dobr sta zrihtala s temi bit coini. Ji pa privoscim, si zasluzi.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1407 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17629 posts

Posted 17 August 2022 - 06:07 PM

No ja, po drugi strani živita pa še v najemu?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1408 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85995 posts

Posted 17 August 2022 - 06:31 PM

Sploh ni 500. Pa dvomim, da placata polno ceno …
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1409 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16840 posts

Posted 17 August 2022 - 06:40 PM

Kako ni 500? 490 nekje. Zakaj ne bi placala polne cene?
Druzinska soba je 530.
  • 0

#1410 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85995 posts

Posted 17 August 2022 - 06:42 PM

Nekaj pod 300 je pa se to last minute. A res mislite, da influencerke zastonj delajo reklame za hotele?
  • 0

― V. Van Gogh

#1411 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16840 posts

Posted 17 August 2022 - 07:21 PM

Pa sj ni nardila nobene reklame...
Ne ne mislim tega.
  • 0

#1412 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85995 posts

Posted 17 August 2022 - 07:25 PM

Kaj pa je to drugega, ce oznacis hotel in objavljas slike/videe? :D
  • 0

― V. Van Gogh

#1413 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19178 posts

Posted 17 August 2022 - 07:50 PM

Mogoče se je samo pohvalila pač 😆 in zraven še povedala, da ne dobi plačane reklame haha
  • 0

#1414 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16840 posts

Posted 20 August 2022 - 06:47 AM

Sem gledala storije od eme, kaj delajo s procnimi tortami na lokacijah....da te kap zadane. Una s podganami je sploh...ne vem kaj rect :lol:
  • 0

#1415 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16840 posts

Posted 22 August 2022 - 06:16 PM

Vem da za Čeglaja pravjo da je slovenski Andrew Tate, ampak realno sm pa kr vesela da vse kar je on povedu in je zdej kao to cela drama in on ma zato ful followerjev jaz vem ze dolgo. Ne vem, a res folk ne vidi skozi to navidezno farso,ki instagram (lahko) je.
  • 0

#1416 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11876 posts

Posted 22 August 2022 - 06:20 PM

Fiona, za kaj gre, ne razumem?

• 0

#1417 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16840 posts

Posted 22 August 2022 - 06:39 PM

Ti bom prlimala en link, pol pa lahko nadaljujes z ogledi ce se ti da..
Poglodal je katarino bencko, cool fotra, cool mamacito in ostale...njihovo fejkarstvo, promocijo, zlaganost.
Ce se mi cigavi otroci na slo influencerski sceni smilijo se mi sigurno ti od Janija in Teje. Jaz ju nikoli nisem spremljala, al pa lazem enkrat pred leti par dni....
Tip ma tud IG, verjetno objavlja na storijih ali pa je zdaj nehal, ne vem.To je (en?) Sanjski moski, ki zdaj zivi v Ameriki.

https://youtu.be/4T-MKtl6BnA
  • 0

#1418 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11876 posts

Posted 22 August 2022 - 06:47 PM

Ja, jaz sem nanj naletela, ko je ocenjeval ženske. Tip je debil, nima treh čistih. 

Izraža se neprimerno, se strinjam, da je vse sfejkano, ampak tudi on je med njimi.

A se je prav preselil tja al kako?

• 0

#1419 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17308 posts

Posted 22 August 2022 - 07:01 PM

Jaz za to Benckovo sploh slisala nisem nikoli. Ne vem kje zivim. Ta Fotr pa nima v bistvu zdaj kaj pametnega rect, ker je Cegljaj objavil posnetek njega kako se mu je to ocenjevanje zdelo smesno in fajn in pravilno. Tako da sta ista. Se pa strinjam, da ni vecjega olosa kot sta Cool par (in da ti ni nerodno, da si das tako kmecki nadimek, kot je mamacita).

Meni je v bistvu prav fajn, da podjetja sodelujejo s kom takim. Da potem ne kupim, ce se tako nizko spustijo... :D
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1420 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11876 posts

Posted 22 August 2022 - 07:04 PM

Ja, men sta tud cool par obupna. Sem pogledala cel video zdaj :D Mu dam kar prav, čeprav ga težko poslušam.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users