Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#1401 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 02 September 2008 - 11:46 AM

A ima še katera občutek, da ji lasje rasejo bolj v širino kot dolžino ' hmm.gif (če veste, kaj mislim)Cepijo se mi ne, tako da ne vem, zakaj se mi to dogaja ... Redčim si jih pa ma vsake 3 mesece, skoraj polovico (brez pretiravanja) las mi odstranijo s filirkami, pa jih imam še vedno ogromno oz ful goste hmm.gif

To se mi dogaja od takrat (leto pa pol), ko sem šla za model in so mi zgornje lase postrigli na krajše, da so lase pri narastku privzdignili, pri spodnjih pa ohranili dolžino. S tem sem želela povedati, kako ti lahko neprimerno striženje zjebe frizuro, da se še ful cajta ne more porihtat ... Ta asimetrična striženja so res za odpad - nikol več.
  • 0

#1402 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 02 September 2008 - 01:01 PM

A ta superstar je po sestavinah kul?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1403 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 02 September 2008 - 01:04 PM

Ja, zelo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1404 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26162 posts

Posted 02 September 2008 - 01:49 PM

Pa FUL diši smile.gif Mešanica jagode in vanilije. smile.gif
  • 0

#1405 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 03 September 2008 - 12:07 PM

OOO kul, kje se ga pa dobi?
  • 0

#1406 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26162 posts

Posted 03 September 2008 - 12:12 PM

v salonih kjer prodajajo Tigi biggrin.gif Jaz sem ga dobila v akciji enkrat konec aprila. 750mL - so bili radodarni biggrin.gif
  • 0

#1407 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 03 September 2008 - 12:14 PM

Aja, lol, kok sem za cajtom, nisem vedla, da je Superstar od Tigija.
  • 0

#1408 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 September 2008 - 12:14 PM

QUOTE(Princeska @ 3. 9. 2008 - 13:07) View Post

OOO kul, kje se ga pa dobi?

Princeska, če smem bit tečna. laugh.gif
Jaz bi ful delila akcijo TIGI Headshot, imela bi balzam, šampona pa ne rabim. Če te mogoče zanima, cena akcije je 32€, jaz bi dala 18€, ti pa 14€ in dobiš za ta denar 750ml vlažilnega šampona.
Ni sicer Superstar, je pa tudi Headshot fajn šampon, pa izredno lepo diši, pakiran je pa v tako roza/vijola plastenko na pumpico.

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1409 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 03 September 2008 - 12:19 PM

Koliko je pa drugač ta šampon? Mislim €? Ker potem +poštnina je še dražje biggrin.gif
  • 0

#1410 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 September 2008 - 12:26 PM

Jaz bi dvojček kupila tle v salonu čez cesto, tako da torej samo 32€ za dvojček, brez poštnine. Šampon, ki bi ga pa potem teb poslala, bi pa glede na težo prišla poštnina ene 2€ (bi ti kr navadno pošiljko poslala, ne priporočeno). Še zmeri je 16€ za 750ml profesionalnega šampona ful ugodno. Ko ni v akciji, toliko stane 250ml šampona. Če te zanima, mi piši na ZS pa se zmeniva do konca. wink.gif
  • 0

#1411 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 06 September 2008 - 03:10 PM

AA moji lasje so ratal przadetii, nevem kaj jim jee mad.gif Konic nisem barvala že kakšne 4 mesce, res FUL skrbim zanje (pomojem bl k prej v 17 letih skupi), uporablam od Joicota šampon, pa balzam, pa 1x na teden dam gor olivno olje za kkšno uro pa rekonstruktor od Joicota. Pa ponavad tut v balzam zdej mešam mal olivnega olja. Tem lasem se pa kr meša, sploh ne morem verjet. Razcepljeni niti niso (tok), ampak k se češem mi ne izpadajo celi lasje ampak samo 1-5 centimeterski koščki las ki se zgleda fuul lomjo pa sploh nevem zakaaj.. Likat sm se ČIST nehala (nevem če sem se v zadnjih dveh mescih 3x po celih laseh, dobr frfu itak nima veze). Pa še konice nekaterih las.. sploh ne znam povedat. Kr zavihane so nekak na gor, nekak čudno prelomljene al pa naprimer če las pretrgaš na pol pa se potem nekak čudno "nakodra" pa zguba.. no kr nekatere konice mam takšne. Ampak niso vsi laski takšni. Pa res nevem ZAKAAAj če pa ful probam skrbet zanje pa ne likam pa nč.. joooj ermm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1412 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 06 September 2008 - 03:19 PM

No, Nincha, naj povem še svoje izkušnje . Vendar me ne drži za besedo ... Ker lahko da se motim in da ni od tega. Jaz imam včasih občutek, da mi Joico rekonstruktor suši konice, na katerega si ga dajem gor (naj poudarim, da ga dam zelo zelo malo, pa še to samo za pet minut, kot je v navodilih ... Saj je res, da se mi več ne cepijo, ampak se mi zdi da so konice še bolj izsušene kot sicer .... Zato si ga dam gor samo enkrat na mesec in mislim, da je boljše. Joicov šampon mi je pa super. Barvam se praktično ne več že pet mesecev (samo enkrat sem imela vmes blag preliv), likam si jih tudi ne že skoraj leto. Tako bom delala še naprej (torej, ne mislim si jih več barvat in ne likat) . Če pa potem ne bojo super se pa itak lahko pobrijem pa lasuljo nosim, če druga ne bo pomagalo sad.gif
  • 0

#1413 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 06 September 2008 - 03:30 PM

Hm, mislš da bi blo lahko to od rekonstruktorja? hmm.gif Jst ga uporablam 1x na teden (v soboto ali nedeljo, kokr pač pride..), puščam pa.. od 10-15 min pomojem.. Lahko probam da ga zdej kakšen mesec ne uporabljam pa da vidm če bo kej drugač.. Saamo dokler tega ne odstrižem stran verjetno nebo ane? surrender.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1414 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 06 September 2008 - 04:25 PM

Ne, verjetno se brez škarij ne bodo popravili.

Moji lasje so že odkar pomnim zase taki, pa se ob ne vem kaki negi minimalno popravijo. Pač zdaj sem na tem, da uporabljam kvalitetno, a ne precenjeno kozmetiko in da ne norim z njimi. Pač nikoli ne bodo silno zdravi in sijoči, konec koncev nisem edina s tem problemom, pa pač srečna sem, da vsaj plešasta nisem in verjetno ne bom nikoli.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1415 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 September 2008 - 07:41 PM

Nincha, če uporabljaš K-PAK šampon in K-PAK regenerator, potem ti pomoje ni treba tudi rekonstruktorja vsak teden, ampak bo dovolj enkrat na mesec za 5 minut. Pusti K-PAK regenerator po vsakem pranju na laseh ene 15 minut, pa bo to dovolj, rekonstruktor pa samo občasno, torej enkrat na mesec. Na vlažne lase po pranju pa dve kapljici olivnega olja (ne preveč, da ti ne bo zmastil), pa prej ga fajn segrej med dlanmi in nanesi samo na konice oz. spodnjih 5 centimetrov las. Regenerator in olje nanašaj na zelo dobro ožete in obrisane lase. Pa pred pranjem na suhe lase tudi še naprej uporabljaj olivno olje, tko za ene dve uri pred pranjem. Aja, to kar imaš zdej scepljeno in polomljeno, čimprej odstriži.
  • 0

#1416 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 06 September 2008 - 09:33 PM

Nincha, js bi si na tvojmu mestu omislila kako lusno krajso frizurco, ceprav s precej tezkim srcem. Potem bi bli lasje velik bolj lepi in zdravi, pa tudi nega nebi bla tako zapletena. Sem pa tud js opazla da mi Joicov rekonstruktor ob prepogosti uporabi naredi cudne lase, ceprav sem ga mela gor sam pet minut. Sedaj ga uporabim nakako enkrat do dvakrat na mesec in je vidno izboljsanje.
  • 0
Why so serious?

• Guests

Posted 06 September 2008 - 09:46 PM

Ne vem čisto, kam bi to napisala, ampak naj bo tukaj.
Imam manjši problem. Imam precej dolge lase (nekako do sredine hrbta) in mi gre blazno na živce, ker se mi konice rade zvijajo in štrlijo stran od hrbta. A ima katera slučajno kakšen predlog, mogoče kakšen ne preveč agresiven styling proizvod? (ravnalci odpadejo, ker so mi grozni oops.gif)
  • 0

#1418 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 07 September 2008 - 11:51 AM

Waw, meni se tudi zdi, da imam zadnje čase po Joico rekontrukstorju rahlo čudne lase. Ga bom manjkrat uporabljala smile.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1419 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 07 September 2008 - 12:07 PM

PurePoison, mogoče imaš prerazredčene konice.
Kako je pa z njihovim stanjem? Če so lasje tanki in oslabljeni, se hitreje vihajo, in nasplošno obnašajo po svoje.
Nisem te vidla, a na tvojem mestu, bi lase malo skrajšala. Če želiš, da so lepi, morajo biti tudi močni!
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

• Guests

Posted 07 September 2008 - 12:22 PM

Malo skrajšat jih bo tudi treba v kratkem, ampak imam tudi sicer večkrat s tem vihanjem probleme. Velikokrat tudi zaradi tega, ker si jih ponoči zaležim. Itak nimam čisto ravnih las, ampak se mi sprednji prameni recimo radi malo zavijejo, ampak to me ne moti, tisto štrlenje spodaj pa malo me.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users