^^
boranjo
Posted 09 April 2013 - 02:16 PM
^^
boranjo
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 09 April 2013 - 02:21 PM
Jaz pa danes nic, ker bom do 22ih na faksu, sem pa doma pustila 'namig' za vecerjo - kremno gobovo juho s cvetaco. Drzim pesti, da bo sporocilo ustrezno dekodirano in prevedeno .
Posted 09 April 2013 - 02:22 PM
Hihi, držim pesti.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 09 April 2013 - 02:28 PM
Pečem juko.
@Kinky: reče se boranija, ne pa boranja.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 09 April 2013 - 03:28 PM
A res? Hvala, nisem vedela.
Posted 10 April 2013 - 06:01 PM
zelenjavna juha in rižota z gobami
Posted 10 April 2013 - 07:01 PM
kremna gobova juha s krompirjem, cvetaco, ciceriko in hrustljavo cebulo
Posted 10 April 2013 - 08:00 PM
Meni ta juha ni bila vsec, sem jo danes skuhala. :/ Ali pa sem imela cudno cvetaco/prevec cvetace, ne vem, ce jo bom se kdaj delala.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 10 April 2013 - 09:09 PM
Jaz sem jo najprej naredila po onem internetnem receptu, pa mi tudi ni bila najbolj vsec - morda sem cvetaco premalo (raz)kuhala, kaj pa vem. V glavnem sem potem skuhala krompir v majhnih kosckih posebej in jih zmiksala, potem pa dodala cvetaco, gobice, na koncu se ciceriko. Mi je bilo dosti bolj vsec.
Posted 12 April 2013 - 10:30 AM
Tole delam danes:http://www.kulinarik...-bucke-s-sirom/
Zraven sem mislila regrat, ampak dvomim, da ga bom uspela it nabrat, tako, da bo ledenka s krompirjem.
Posted 12 April 2013 - 10:32 AM
danes kar vege gyros, na hitro, s papriko, mlado čebulo, kumaricami
Posted 12 April 2013 - 12:48 PM
Meutljčki (pašta) z rahlo pikantno paradižnikovo omako s črnimi kalamata olivami in Philadeplhio Erbe.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 12 April 2013 - 01:07 PM
Danes sem si spekla mladi krompir. Se mi je prav zluštal
Posted 12 April 2013 - 01:11 PM
nice... njm njm
Posted 12 April 2013 - 01:29 PM
Zraven sem si dala enih par stokov česna kar v olupku. To je tak dobro!Še nisem nikoli tega naredila...
Posted 12 April 2013 - 08:54 PM
Vegan bolognese s testeninami
Samo da poročam, omaka je kar uspela, je pohvalil tudi fant, drugič jo obogatim s še več zelenjave. : )
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 13 April 2013 - 07:24 AM
Sade, odkod maš pa brokoli?A maš to odmrznjenega?
Posted 13 April 2013 - 07:36 AM
Off topici z MALO! Brokoli se dobi povsod skozi celo leto. Jaz ga jem non stop, samo malo pokuham v slani vodi.
Posted 13 April 2013 - 11:23 AM
lazanjo z bučkami, vege bolognese ter tofujem (narejeno kot ricotta; sem ga pa dobro začinila)
ameriške palačinke z jagodno omako
0 members, 0 guests, 0 anonymous users