Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3504 replies to this topic

#1401 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 08 April 2010 - 07:43 PM

Mas prou, sam se zmeri pa obstaja moznost da glih moji kozi ne ustreza (uuu, neki novega! rolleyes.gif), in pol bom 2 mesca za brezveze hodila grozna naokoli. biggrin.gif
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#1402 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 08 April 2010 - 09:02 PM

Kaj pa TF od Garnier? Jaz jo ze leta uporabljam. Cosmerbo sem mazal ponoči pred spanjem nekaj tednov ampak sem nehal ker je bila koža pomoje malo prenasičena or something.
Faca je vedno bolj na rjavo/oranžno začela vlečt. Nisem imel kakšnih problemv sicer z mozolji.. Zjutraj je bila v začetku koža res boljša kot poprej. Na koncu se je pa verjetno izkazala za
pretežko.

Razmišljam pa o: Sanctum - organska hraniljiva nočna krema, Nuxe Fluide Prodigieux® in Belainem serumu.
  • 0

#1403 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86481 posts

Posted 08 April 2010 - 09:08 PM

QUOTE(Piquet @ 8. 4. 2010 - 22:02) View Post
Nuxe Fluide Prodigieux®

To jaz že kakšne pol leta uporabljam, meni je fajn, čeprav malo premalo vlažilna zame. Kaj bolj mastnega pa ne upam uporabljat, ker bi mozolji imeli cel party.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1404 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 08 April 2010 - 09:13 PM

Od tebe sem ga skopiral. ^^
  • 0

#1405 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86481 posts

Posted 08 April 2010 - 09:34 PM

Aja. biggrin.gif

• 0

― V. Van Gogh

#1406 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 11 April 2010 - 01:54 PM

QUOTE(Šuša @ 8. 4. 2010 - 16:44) View Post

uuu ka si tester za tole dobila? http://www.eucerin.s...g_day_fluid.asp k če si, prosim poroči kak prekrivna je, k pol bi js tut to mela, k mam zj uno drugo pa ni bogveka.

Oprosti za pozen odgovor. To mi je dala, ja. Sicer je rekla, da je primerna samo, če uporabljam puder, ker bom sicer zelena, ampak sem se po uporabi obeh testerjev (tudi tiste neobarvane dnevne) odločila, da bom vzela to zeleno, saj jo z lahkoto razmažeš toliko, da nisi prav nič zelen, le malo bolj enotne barve po polti (četudi ti kakšen dan med vikendom sede biti brez pudra). V trenutku se vpije, a je vseeno zadosti vlažilna, za seboj pusti mehko kožo brez svetenja. Meni je všeč. Zdaj sem od srede uporabljala to zeleno dnevno in nočno redness in sem prav manj rdečkasta, tudi mami je to rekla. Sem zdele brez pudra in mi pač mozolji ven tolčejo, a nisem tako vsesplošno obarvana biggrin.gif .

Sicer ceni sta precej visoki (meni), ampak recimo, da je vredno. Nekje po forumih sem prebrala, da je kakšnim ljudem z blažjo obliko po parih tednih rdečica skoraj popolnoma izginila, tako da ... Se pa te dnevne precej malo porabi, enako nočne.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1407 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 11 April 2010 - 02:20 PM

Jaz pa zdej uporabljam od Afrodite multiaktivno vlažilno kremo mandelj in med pa mi je super.
Fajn navlaži in nahrani pa še tako mehko kožo pusti za sabo. Nič mi ne maši por, tok da mi trenutno res ustreza.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#1408 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 11 April 2010 - 03:23 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 11. 4. 2010 - 14:54) View Post

Oprosti za pozen odgovor. To mi je dala, ja. Sicer je rekla, da je primerna samo, če uporabljam puder, ker bom sicer zelena, ampak sem se po uporabi obeh testerjev (tudi tiste neobarvane dnevne) odločila, da bom vzela to zeleno, saj jo z lahkoto razmažeš toliko, da nisi prav nič zelen, le malo bolj enotne barve po polti (četudi ti kakšen dan med vikendom sede biti brez pudra). V trenutku se vpije, a je vseeno zadosti vlažilna, za seboj pusti mehko kožo brez svetenja. Meni je všeč. Zdaj sem od srede uporabljala to zeleno dnevno in nočno redness in sem prav manj rdečkasta, tudi mami je to rekla. Sem zdele brez pudra in mi pač mozolji ven tolčejo, a nisem tako vsesplošno obarvana biggrin.gif .
Sicer ceni sta precej visoki (meni), ampak recimo, da je vredno. Nekje po forumih sem prebrala, da je kakšnim ljudem z blažjo obliko po parih tednih rdečica skoraj popolnoma izginila, tako da ... Se pa te dnevne precej malo porabi, enako nočne.

uuu zakon. hvala ti! jo grem jutr iskat. kolk pa stane?
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#1409 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 11 April 2010 - 03:41 PM

Ta dnevna mislim da je malo čez 18, nočna pa malo čez 19.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1410 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 11 April 2010 - 03:55 PM

eh ni tok draga... v primerjavi z l'occitane... pa še bol mi bo pomagala
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#1411 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17685 posts

Posted 15 April 2010 - 08:48 PM

Koliko približno pa stane Nuxe Fluide Prodigieux®?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1412 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86481 posts

Posted 15 April 2010 - 11:26 PM

Ok. 25, smz.

• 0

― V. Van Gogh

#1413 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 April 2010 - 12:06 AM

Jaz si bom zdaj v kratkem nabavila Vichy Aqualia Thermal Light.
Jo uporabljam preko testerjev in mi super ustreza za čez noč ali pa čez dan doma.
Zelo vlažilna in lahka. Ni K in je brez AOK.

IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1414 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 16 April 2010 - 12:16 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 16. 4. 2010 - 1:06) View Post

Ni K in je brez AOK.

laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1415 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86481 posts

Posted 16 April 2010 - 12:16 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 16. 4. 2010 - 1:06) View Post

in je brez AOK.

Kok si to smešno napisala. laugh.gif

Jaz sem se danes prvič namazala s Clinique DDMG, občutek je super.

• 0

― V. Van Gogh

#1416 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 April 2010 - 12:19 AM

Haha, ja, res, je popolnoma brez AOK. Ker sem pričakovala vprašanje, če je K in če ima
AOK. : ) Clinique DDMG je res pri meni zmagovalec brez konkurence že nekaj let, samo imam tak
medmes kakšne nadomestke, da mi ne gre preveč hitro ... čeprav bi si itak s temi vmesnimi nakupi
lahko kupila novega, ampak kaj češ, če smo zmešani.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1417 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 16 April 2010 - 12:23 AM

Hahahaha, meni se je tudi za uč zapelo laugh.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1418 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86481 posts

Posted 16 April 2010 - 12:23 AM

Jaz porabim na tone kreme, pa samo zvečer se mažem, sploh ne vem, kako. V glavnem, 30ml mam jaz premalo, to bom mela pa za kar dolgo.

• 0

― V. Van Gogh

#1419 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 April 2010 - 12:25 AM

Adriane, kako pa kaj učenje? hmm.gif

Jinadaze, ja, itak, tega je 125ml, mislim, da boš mela za malo dlje cajta, ja. XD

• 0

#1420 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 16 April 2010 - 12:26 AM

Jaz tudi porabim na tone krem za obraz, recimo za kakšno kremo, za katero mi kolegica reče, da jo je imela fuuuuul dolgo, jo imam jaz za en mesec (klasična količina 50ml). Pa tudi se mažem samo zvečer pred spanjem, zeeeelo redko tudi zjutraj, ampak imam pa rada malo bolj na debelo (pa spet ne v ekstreme). A nekateri res tako zelo šparovno in na tanko nanašajo? hmm.gif Zdej sem našla popolno kremo zase, noro mi ustreza v čisto vseh pogledih, ampak stane 25€ in mi je kar težko dat toliko vsak mesec, ampak dvomim, da bom našla cenejšo alternativo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users