Posted 08 April 2012 - 09:46 PM
Posted 09 April 2012 - 08:42 AM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 09 April 2012 - 09:00 AM
tudi v kakšnem časopisu. Zlatolaska, vseeno pa mislim, da iz spoštovanja do tvoje sošolke ni lepo, da te slike
objavljaš. Slike so . . . 'neprijetne'.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 09 April 2012 - 10:23 AM
Tisti od Ekaterine mi je pa zakon!

Posted 09 April 2012 - 10:28 AM
na lastnem FB verjetno,
zdaj so pa na našem forumu. Čemu???
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 09 April 2012 - 10:35 AM
Posted 09 April 2012 - 10:59 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 09 April 2012 - 11:24 AM
Meni se tudi ne zdi primerno, da se objavlja privat fotografije neke osebe na javnem forumu, o čemer, za povrh, ta oseba pojma nima.
+1
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 09 April 2012 - 12:33 PM
Tisti od Ekaterine mi je pa zakon!

Fajn je odreagiru dec, hahah. So pa tudi policisti prijazni. Pri nas npr. te noben ne vpraša, če te uklene...
Glede slik pa ja, men ni nič posebnega, če nekdo pač nalepi gor slike svoje družine. Se strinjam, da ni lepo sem potem lepit tega.
Ampak kle so tok tanke meje....na forumu večkrat lepimo slike grdih MU-jev, oblek...česar koli že. Čist kamot bi se zgodilo, da bi enkrat ena nalepila grd MU neke osebe, za katero bi se naknadno ugotovilo, da je eni tule prijateljica. Ali kaj podobnega.
Mislim, dejstvo je (strašljivo ali sick, kot ugotavlja Kinky), da so vse te slike javne...
Posted 09 April 2012 - 01:13 PM
Posted 09 April 2012 - 01:15 PM
Meni se zdi pa grdo, saj je očitno ta sošolka objavila intimne slike svoje družine
na lastnem FB verjetno,
zdaj so pa na našem forumu. Čemu???
Ja, to se strinjam, sem bolj mislila, da se mi ne zdijo tak big deal v smislu, da bi jih bilo zdaj treba tu gor lepit kot največje čudo. Meni so čist simpatična družina, če smo že pri tem.
Posted 09 April 2012 - 03:09 PM

Posted 09 April 2012 - 06:28 PM

Posted 09 April 2012 - 08:43 PM
1. Jaz te punce NIMAM pod prijatelje. Nisva si nikol ble blizu, niti ko sva ble sošolki, zdaj pa sploh ne. Profil ima odprt v celoti.
2. Stara je 17, meni je že iz tega vidika malo tak, met dojenčka.
3. Ne ona ne on nista zrela to v kaj sta se spustila, kar dokazuje že to da konstantno objavljata take in podobne slike, odkar se je rodil, je objavla že kakih 100 slik (ne razumem zakaj moraš otroka tak izpostavljat javnosti), ti napisi na slikah so mi čist mimo, pol pa še inteligentni komentarji pod slikami.
Zakaj je nesramno od mene objavit sliko ki je itak vidna dobesedno vsem?
Pa pardon ampak meni ne more bit simpatična družina, če je punca rodila preden je sploh srednjo šolo končala, ki jo je zdaj itak pustila, torej ne bo mela izobrazbe, ne bo mela službe, živi itak pri starših, otrok je bil NAMENSKO, ne "ponesreči" in da se nekdo odloči za tak korak pri taki situaciji, potem pa še vsako malenkost dokumentirat na facebooku.....ja, po tem lahko res rečem, da mi je čudo.
Posted 09 April 2012 - 09:10 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 09 April 2012 - 10:13 PM
Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 09 April 2012 - 10:27 PM
ampak najbrž ti ne bi bilo vseeno, če vzamem zdaj nekaj tvojih
slik, in jih prilepim na en drug forum. Mogoče se pa motim,
kaj vem.
Se zavedam, da je vse, kar damo na FB in tudi na ta forum
javnen prostor, le presenečena sem malo, to je vse.
Ja, saj me je Kinky tud, pač morem nekaj pripomnit, saj veš...

Posted 09 April 2012 - 10:43 PM

Posted 09 April 2012 - 10:45 PM

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 10 April 2012 - 05:02 AM
Pardon, imaš pa nekaj albumom javnih.
Jaz nimam odprtega profila, nikoli nisem imela?
/over and out/
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users