Nanizanke, nadaljevanke
Posted 20 November 2012 - 09:08 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 21 November 2012 - 09:23 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 21 November 2012 - 09:27 AM
.
Posted 21 November 2012 - 11:47 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 21 November 2012 - 12:14 PM
Sorry, očitno sem sama nekaj pomučkala. Skuzi

Posted 28 November 2012 - 12:14 PM

Posted 03 December 2012 - 03:12 PM
Posted 12 December 2012 - 08:56 AM
Včeraj sem gledala prvi del Sherlocka (2010), HUD! Komaj čakam, da pogledam drugi del, sicer so po uro in pol in samo trije deli so na sezono. Gre za moderno adaptacijo Sherlocka Holmesa, vse je isto, samo da se zločini in njegovo delo dogajajo v modernem Londonu. Carsko! Aja, pa načeloma nisem ljubiteljica teh modernih adaptacij oz. modernih elementov v kaki klasiki, ampak tole je dobro.
Meni je Sherlock tudi dober. Malo me moti edino dolžina dela, tako, da sem ravno enega uspela pogledat. Pa igralec mi je zakon.
Zdaj sem par večerov na tv gledala Ghost Whisperer. Ne morem verjet kako sranje so naredili iz zadnjih dveh sezon. Prve sezone sem občasno gledala pred leti in je bilo približno ok. Sploh zadnja sezona pa groza, brezvezno nategovanje z frocom, žencka se v vsakem delu na koncu joče, opevanje njune večne ljubezni. Bleeeh.
[Napoleon]
Posted 15 December 2012 - 02:02 PM
HOMELAND je res ZAKON, sem skoraj na tekočem, jutri pogledam še 10 in 11 del 2 sezone.
Gleda katera Boardwalk Empire, 3 sezono? jaz bom zdaj začela, ker bo Homeland-a kmalu konec
Posted 15 December 2012 - 05:16 PM
, jaz spremljam Boardwalk Empire, samo season finale še morm pogledat.
Posted 15 December 2012 - 05:25 PM
in kak je 3 sezona, glede na to, da ni več Jimmya?
sem si tudi jaz ravno potegnila dol celo 3 sezono,,,kmalu začnem.
Posted 22 December 2012 - 11:27 PM
Pa videla sem, da se v letu 2013 obeta pet novih delov Poirota.![]()
Posted 22 December 2012 - 11:32 PM
Škoda, da niso bolj dejavni, jaz bi več Poirota. x(
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 26 December 2012 - 05:01 PM
meni Homeland je zakon...ena najboljsih serij zadnjih casov.... skupaj z Dexterjem, The Walking Dead in Games of Thrones....skoda da sta sezoni ze mimo.... zdaj cakam drugi del sezone TWD in zacetek Games of Thrones.... do takrat pa bi rabila kaj novega za gledat, any suggestions?
trenutno gledam se:
Grey
Private practice
TVD
Pretty little liars
...
Posted 02 January 2013 - 11:43 AM
Začela gledat Being Erica ... ni slabo.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 04 January 2013 - 10:52 PM
Gleda katera? KLIK
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 07 January 2013 - 04:19 PM
Po priporočilu znanke bom kmalu začela z gledanjem TE serije.
Posted 07 January 2013 - 06:03 PM
ah Louie. Sicer ne spremljam, ampak sem si iz firbca pogledala del v katerem Louijeva hčerka kriči v slovenščini. Me ni dovolj pritegnil, da bi pričela z gledanjem.
Posted 07 January 2013 - 06:07 PM
Baje, da je serija nekoliko bolj posebna.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users