Jump to content

Photo

najbolj nenavadne navade

• Please log in to reply
1464 replies to this topic

#1401 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 April 2012 - 06:00 PM

Tudi jaz nikoli ne vzamem prvega izdelka na polici, vedno vsaj drugega. Sem opazila pri mnogih izdelkih, da v ospredje
dajejo tiste s starejšim iztekom roka, razumljivo. Pa nekako imam filing, da so tisti ta prvi najbolj prešlatani - logično.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1402 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 07 April 2012 - 06:01 PM

JA! js isto full 'kopljem' med izdelki in nikol ne vzamem prvega. defekt od fotra. :lol:
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1403 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 April 2012 - 06:04 PM

^^ Jaz nikoli ne vzamem prvega iz praktilčnega razloga da je zelo velika možnost da je bil šnjofan in odprt.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1404 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 07 April 2012 - 06:10 PM

Kokrat pol jaz vse podrem ko stegujem roko čisto nekam zadaj pol pa pobiram in nazaj zlagam tiste tušgele. :lol: Jaz sem čis živčna, če moram kaj kupit v lekarni pa vedno zagrabi prvi izdelek. :cry:
  • 0

#1405 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 April 2012 - 06:12 PM

Jaz sem čis živčna, če moram kaj kupit v lekarni pa vedno zagrabi prvi izdelek. :cry:

Jaz vedno rečem, da mi naj da drugega, če si že sama ne morem vzeti.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1406 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 07 April 2012 - 06:13 PM

jaz moram to itak 1x letno službeno delat, se zelo trudim, da ne podrem ravno cele vrste. :) imamo prav navodila, npr. da lahko vzamemo v pregled 5. gel/pasto/ščetko v 3. vrsti z desne.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#1407 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 07 April 2012 - 06:18 PM

- VEDNO vzamem stvari v trgovini, pa ni važno ali makarone al pa tušgel, čis od zadaj oz. iz sredine (fant mi reče, ja, ker s ta prvim se je nekdo že umil a ne :lol: )

Enako. Moj je tudi že pripomnil, da imam kar malo fobijo, haha. Kakšna nočna mora, če je na polici samo še en, zadnji izdelek. :cry:
  • 0

#1408 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18463 posts

Posted 07 April 2012 - 06:34 PM

Hm, to pogosto naredil tudi jaz. Mislim si, da izdelek, ki je na polici najbolj na dosegu, recimo v prvi vrsti, vsak prime v roko, ga menca, težka, otipava in kaj vem, kaj še.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#1409 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 07 April 2012 - 07:45 PM

^ enako. Tudi jaz nikoli ne vzamem prvega izdelka.

Še posebej previdna sem pri dekorativi, kjer se včasih zgodi da niti ena senčka ali šminka ni nedotaknjena! Imajo vse prstne odtise ali uničen rob. To me totalno razkuri (posebej pri kakšnih stvareh, ki si ji res želim, pa je kolekcija prišla ven šele en dan prej, pa je že vse prešlatano in uničeno)! :verymad:
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1410 *missy*

*missy*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 444 posts

Posted 07 April 2012 - 09:20 PM

Jaz tudi to počnem, ampak NIKOLI zadnjega in nikoli prvega. Ker sem gledala kako zlagajo na police v Intersparu/Tušu in ostalih večjih trgovinah. Ker se jim mudi, samo potisnejo izdelke do konca in nafilajo z novimi, torej je čisto prvi tudi čisto novi izdelek :D ampak, ker mi itak nikoli ne uspe vzeti izdelka takoj, ko nafilajo police, vzamem iz sredine :)
Kar se pa tiče kozmetike, predvsem senčk, pa pod vsemi zornimi koti pogledam ali je bila odprta in če so kaki prsti odtisi tam kjer ne bi smeli biti :)
  • 0

#1411 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 07 April 2012 - 09:48 PM

Tudi jaz to delam, vedno vzamem nekje v sredini.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1412 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17614 posts

Posted 07 April 2012 - 10:30 PM

Jaz se te navade držim v drogerijah, saj vemo, kako večina žensk "mora" vse odpreti, pretipati in prevohati.
Pri kupovanju hrane pa mi je vseeno, saj tam pa se jasno vidi, če je izdelek bil že odprt.

Meni gre pa na živce pri nas doma, da ko recimo brat prvi poje, kar gre od mize. style_emoticons/default/ermm.gif

To jaz včasih delam. :oops:
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1413 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 08 April 2012 - 10:52 AM

meni to, da se gre od mize, ko se poje, ne predstavlja problema, tako smo navajeni. bolj me je včasih motilo, da sta brat in foter vzela vsak svoj časopis in brala med kosilom. zdej mi je vseeno, ampak dokler smo skupaj živeli, je bilo kosilo nemalokrat edini čas v dnevu, ki smo ga res skupaj preživeli.
  • 0

• Guests

Posted 08 April 2012 - 11:09 AM

Mi smo se vedno skregali pri kosilu. Jaz in ati, no, če smo natančni....
  • 0

#1415 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27677 posts

Posted 13 June 2012 - 08:27 PM

^^

Prijateljica se je med studijem en cas ukvarjala tudi z motnjami hranjenja, je rekla, da je kreganje za mizo perfect way do njih. Mi je kar razumljivo, sem tudi jaz ze imela priliko veckrat jesti v krogih, kjer sem raje ostala lacna kot prisla k mizi, ker mi ni bilo za prenasati prisotnih.

Ponavadi povsod, kjer se da, placujem s kartico, razen, ce vidim, da ima oseba, ki ji bom izrocila kartico priloznostno zapacane roke - danes npr. je prodajalka ravno jedla pizzo in mi vmes prisla poracunat, sem takoj izbrskala gotovino. : D
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1416 *missy*

*missy*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 444 posts

Posted 18 August 2012 - 03:17 PM

- kljuk na javnem mestu se dotikam, jih odprem z mezincem in nikoli s celo dlanjo
- ko pijem doma vodo, si jo seveda natočim v kozarec in nikoli ne spijem do konca, ampak tisti žluk, ki mi je ostal na koncu zlijem in znova natočim kozarec :D wtf res
- kuli s katerim se učim pred izpitom, ga uporabim tudi na izpitu, ker imam logiko, da če bom kaj jaz pozabila, bo kuli avtomatsko vodil roko in napisal pravilen odgovor (hahaha tako je pri meni :D)
- prav obsedena sem z bacili. Npr.če vem, da se je nekdo dotaknil "okužene" stvari in potem recimo prijel kljuko, ni šans, da jo tudi jaz primem
  • 0

#1417 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 18 August 2012 - 03:23 PM

- ko pijem doma vodo, si jo seveda natočim v kozarec in nikoli ne spijem do konca, ampak tisti žluk, ki mi je ostal na koncu zlijem in znova natočim kozarec :D wtf res

To delam tudi jaz!! :lol:
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

• Guests

Posted 18 August 2012 - 08:39 PM

Včasih ko kje hodim, po kakšnih ploščicah recimo, me prime, da hodim recimo samo po črtah, ali pa samo po okencih, prav ne vem kaj me napade, hodim sicer normalno, ampak si rečem, da ne smem stopit na črto, wtf :D

Kadar slišim rešilca vedno prosim (višjo silo, angele, ali kakorkoli si želite to predstavljati) naj bo z osebo, ki je v rešilcu vse ok.

Kadar pijem kaj iz pločevinke vedno fajn prebrišem tisti del "v okolici odprtine".
  • 0

#1419 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 19 August 2012 - 12:14 AM

Ko sedim na wc školjki spustim pljunek med nogama-stegni, haha
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1420 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27677 posts

Posted 19 August 2012 - 10:45 AM

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users