Jump to content

Photo

Kontracepcijske tablete

• Please log in to reply
4119 replies to this topic

#1401 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 December 2007 - 08:13 AM

Ja, to bo zaradi dveh škatlic. Če traja jemanje dlje časa brez premora se to lahko zgodi. Je pa to vmesna krvavitev. Kasneje se ti to ne bi smelo več pojavljati, sicer greš pač h G.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

• Guests

Posted 03 December 2007 - 01:46 PM

No, ko je prej ravno tekla debata o tem, kakšne so razlike med kondomi (in če sploh so), moram tule en praktičen primer povedat. Razlike so lahko res ogromne. Nama se je čez vikend zgodilo, da sem doma pozabila najine super duper tanke in sploh najboljše kondome smile.gif in sva uporabljala ene, ki sva jih dobila zastonj v soboto (dan boja proti aidsu itd.). Bili so naravnost obupni, kot da bi si dal gor tisto debelo gumijasto rokavico za pranje posode. down.gif Sploh ne vem, kaj za ena firma so bili, ampak kaj takega pa res še ne no. ermm.gif Sicer imava še zalogo tistih najboljših, ampak upam, da jih najdem tudi pri nas, ker do zdaj še nimajo konkurence (kot da bi seksala brez, res).
  • 0

#1403 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 December 2007 - 02:04 PM

Kateri pa so ti super duper tanki kondomi, Nila? =)
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

• Guests

Posted 03 December 2007 - 02:16 PM

LifeStyles, različica Ultra Thin (moji imajo še staro embalažo). Najboljši do zdaj (pa sem jih preizkusila kar nekaj). Mehki, tanki, dobro navlaženi, prožni ... Sem probala tudi Durexove Emotions, pa so mi tile res full boljši. Btw, ko sva jih prvič sprobala, sva kar seksat nehala za nekaj časa laugh.gif in debatirala o tem, kako je to mogoče, da se ga res skorajda ne čuti.
  • 0

#1405 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 03 December 2007 - 02:24 PM

Kje si jih kupla pa kolko stanejo? smile.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

• Guests

Posted 03 December 2007 - 02:35 PM

Kupila sem jih v tujini, ena škatlica 12-ih kondomov je bila pa smešno poceni - bivših 1000 SIT (so bili ravno takrat v neki akciji, morda zaradi spremembe embalaže). Pinga je pa zadnjič napisala, da jih je videla v Leclercu, nisem pa še uspela priti do tja in preveriti, koliko stanejo in ali imajo ultra thin različico. hmm.gif
Aja, pa na MOL-ovih bencinskih črpalkah naj bi jih tudi imeli.
  • 0

#1407 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 03 December 2007 - 02:39 PM

Kere so pa MOL-ove črpalke.Ali si mislila OMV-jeve?
Kje v tujini si jih pa kupila?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

• Guests

Posted 03 December 2007 - 03:00 PM

Ne, prav MOL se imenujejo (baje je ena v Slovenski Bistrici biggrin.gif). Kupila sem jih na Madžarskem (tam sem tudi videla te črpalke), imeli so jih pa v drogerijah, v večjih trgovinah v nakupovalnih centrih ... Praktično povsod (tako kot pri nas Durexove).
  • 0

#1409 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 03 December 2007 - 03:27 PM

Hvala, Nila smile.gif
  • 0

#1410 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 03 December 2007 - 03:50 PM

Pri nas so pa ful dražji...kot sem napisala(pa ni nobeden opazil cry.gif )...skoraj 1900 sit,tisti ko jih je 12 noter.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1411 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 03 December 2007 - 03:59 PM

Eli, se ti ponižno opravičujem angel.gif Kje pa si jih dobila?
sam to še vedno ni tok drago, paket durexovih je okol 7€ pa ji je not 10.
  • 0

• Guests

Posted 03 December 2007 - 04:29 PM

Frčica, ni za kaj. wink.gif
Eli, tudi jaz nisem opazila tvojega posta. Sorry! oops.gif Pa so res precej dražji pri nas ... No ja, so pa vredni svojega denarja. Pa 12 jih je notri. smile.gif
  • 0

#1413 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 03 December 2007 - 06:16 PM

QUOTE(Nila @ 3. 12. 2007 - 14:35) View Post

Kupila sem jih v tujini, ena škatlica 12-ih kondomov je bila pa smešno poceni - bivših 1000 SIT (so bili ravno takrat v neki akciji, morda zaradi spremembe embalaže).

ej kakšna pa je ta stara embalaža? ful me zanima, če je to isto, ker sva bla midva tudi čisto navdušena.
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#1414 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 03 December 2007 - 07:26 PM

Frčica,kupila sem jih na MOL-u v Slovenski Bistrici biggrin.gif

Ne saj ni to tako dosti,če gledaš da oni Durex-ovi mali (3 komadi) stanejo nekaj čez 2€. Sam je vseeno dost.

Drugače pa kolikor se jaz spomnim par let nazaj so te Lifestyles kondome ful reklamirali. Čudno da se jih tako težko dobi.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1415 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 03 December 2007 - 08:56 PM

u Leclercu jih js nism vidla, so mel sam dvoje durexove - razen, če sem mal blind . kje točno pa nej bi se nahajal? laugh.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1416 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 03 December 2007 - 09:01 PM

QUOTE(Eli @ 3. 12. 2007 - 19:26) View Post

Frčica,kupila sem jih na MOL-u v Slovenski Bistrici biggrin.gif

Ne saj ni to tako dosti,če gledaš da oni Durex-ovi mali (3 komadi) stanejo nekaj čez 2€. Sam je vseeno dost.

Drugače pa kolikor se jaz spomnim par let nazaj so te Lifestyles kondome ful reklamirali. Čudno da se jih tako težko dobi.

Sej Slovenska Bistrica mi je pa ravno na poti do fanta, tko da super. Hvala za info smile.gif
  • 0

#1417 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 03 December 2007 - 09:38 PM

QUOTE(nika @ 3. 12. 2007 - 20:56) View Post

u Leclercu jih js nism vidla, so mel sam dvoje durexove - razen, če sem mal blind . kje točno pa nej bi se nahajal? laugh.gif

nasprot zobnih past, tm kjer so flajštri, vazelini in podobno. je pa res, da je čist druga pakunga kokr so tiste na sliki od nile

mogoče jih je pa zmanjkal biggrin.gif
  • 0

#1418 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 03 December 2007 - 11:18 PM

tm okol tiste zasteklene parfumerije (al kaj je tist) ni blo nič videt :/. anyway... če jih katera kje zasledi, let me know.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

• Guests

Posted 04 December 2007 - 12:49 AM

QUOTE(pinga @ 3. 12. 2007 - 18:16) View Post

ej kakšna pa je ta stara embalaža? ful me zanima, če je to isto, ker sva bla midva tudi čisto navdušena.

Stara embalaža je siva, zgoraj je pa v rdeče-oranžni elipsi napis LifeStyles. Aja, pa silhueti dveh obrazov sta na sivi podlagi.

A potem jih ni v Leclercu? hmm.gif cry.gif
  • 0

#1420 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 04 December 2007 - 04:16 PM

jaaaa to je to. ja zanč so mel. ne vem, mogoče je zmanjkal. sm čist 100%, da sm jih vidla.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users