Kontracepcijske tablete
Posted 03 December 2007 - 08:13 AM
Posted 03 December 2007 - 01:46 PM

Posted 03 December 2007 - 02:04 PM
Posted 03 December 2007 - 02:16 PM

Posted 03 December 2007 - 02:24 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 03 December 2007 - 02:35 PM

Aja, pa na MOL-ovih bencinskih črpalkah naj bi jih tudi imeli.
Posted 03 December 2007 - 02:39 PM
Kje v tujini si jih pa kupila?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 03 December 2007 - 03:00 PM

Posted 03 December 2007 - 03:27 PM

Posted 03 December 2007 - 03:50 PM

Posted 03 December 2007 - 03:59 PM

sam to še vedno ni tok drago, paket durexovih je okol 7€ pa ji je not 10.
Posted 03 December 2007 - 04:29 PM

Eli, tudi jaz nisem opazila tvojega posta. Sorry!

Posted 03 December 2007 - 06:16 PM
Kupila sem jih v tujini, ena škatlica 12-ih kondomov je bila pa smešno poceni - bivših 1000 SIT (so bili ravno takrat v neki akciji, morda zaradi spremembe embalaže).
ej kakšna pa je ta stara embalaža? ful me zanima, če je to isto, ker sva bla midva tudi čisto navdušena.
Posted 03 December 2007 - 07:26 PM

Ne saj ni to tako dosti,če gledaš da oni Durex-ovi mali (3 komadi) stanejo nekaj čez 2€. Sam je vseeno dost.
Drugače pa kolikor se jaz spomnim par let nazaj so te Lifestyles kondome ful reklamirali. Čudno da se jih tako težko dobi.
Posted 03 December 2007 - 08:56 PM

Posted 03 December 2007 - 09:01 PM
Frčica,kupila sem jih na MOL-u v Slovenski Bistrici

Ne saj ni to tako dosti,če gledaš da oni Durex-ovi mali (3 komadi) stanejo nekaj čez 2€. Sam je vseeno dost.
Drugače pa kolikor se jaz spomnim par let nazaj so te Lifestyles kondome ful reklamirali. Čudno da se jih tako težko dobi.
Sej Slovenska Bistrica mi je pa ravno na poti do fanta, tko da super. Hvala za info

Posted 03 December 2007 - 09:38 PM
u Leclercu jih js nism vidla, so mel sam dvoje durexove - razen, če sem mal blind . kje točno pa nej bi se nahajal?

nasprot zobnih past, tm kjer so flajštri, vazelini in podobno. je pa res, da je čist druga pakunga kokr so tiste na sliki od nile
mogoče jih je pa zmanjkal

Posted 03 December 2007 - 11:18 PM
Posted 04 December 2007 - 12:49 AM
ej kakšna pa je ta stara embalaža? ful me zanima, če je to isto, ker sva bla midva tudi čisto navdušena.
Stara embalaža je siva, zgoraj je pa v rdeče-oranžni elipsi napis LifeStyles. Aja, pa silhueti dveh obrazov sta na sivi podlagi.
A potem jih ni v Leclercu?

Posted 04 December 2007 - 04:16 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users