Sinnaia ma ene probleme z netom, se mi zdi
Spovednica
Posted 28 November 2009 - 11:03 AM
Sinnaia ma ene probleme z netom, se mi zdi
Posted 28 November 2009 - 11:07 AM
a še maš kje ono knjigo, ki sem ti jo poslala?
Ne, dej mi še enkrat pošlji, please. Takrat je sploh nisem velik prebrala ker sem bila zadovoljna s sabo in kao sej ne nucam tega brat, sej vse vem. Pa ja..
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 28 November 2009 - 11:12 AM
se pravi prijatelje, partnerje, forum
če že doma ni vse ok, pa imaš vsaj nas
nič grem jaz čistit , ker mam očitno preveč energije
Posted 28 November 2009 - 12:10 PM
kaj pa, če bi, z dovoljenjem seveda, odprli eno tako temo v kokošnjaku?
komot, bo malo bolj privat vse skupaj
Posted 28 November 2009 - 01:21 PM
Ravno prej sva se s pobom pogovarjala - vcasih so se otroci igrali pred blokom, vcasih si na cesti videval druzbe ljudi z enakimi interesi, ljudi, ki so poslusali enako glasbo - danes ni nicesar vec, folk samo se hiti v sluzbo in domov, na rekreacijo in domov, na stomilijonov interesnih dejavnosti in domov, v solo in domov, k zdravniku in domov. Sam naprej, cim hitrej...
Danes smo egocentricni individualisti, ki se srecujemo samo se na fecesbucketu.
Mladoletna, sej vcasih bi te jaz tudi dala cez koleno (hecam se ok
Kaj pa vse tvoje glasbeno ustvarjanje, fotografiranje, risanje, jaz ne vem, kaj ti mama tako zameri, da se mora tako obnasati do tebe, kot se.
Ja, ali pa mama od Sinnaie, ali pa mama od Princeske....
Cvetka tebe pa tudi obcudujem, v bistvu obcudujem vse, ki ste pri teh letih ze tako odgovorne in zrele, vzdrzujete zveze na daljavo, pridno delate vsemogoce na faksu, skrbite za svojo prihodnost (stipendije, sluzbe ob faksu).
Ne vem, vedno bolj opazam, da si danes ze petletniki (malo pretiravam, pa vendar...) nalozijo vec odgovornosti, kot si jih bom sama kdajkoli v zivljenju...
Ko sem bila vasih let sem hodila na faks, pa se to bolj neredno in na studentske zure. Nisem imela ne sluzbe, ne obsolskih dejavnosti, ne stipendije, ne resnega fanta, nicesar.... Na faksu povprecno povprecje, ker mi je dol viselo za ocene, sem se pa za vsak izpit naucila v nulo (zadnje tri izpite sem delala po enega na leto
Vcasih mi hoce raznest glavo, ko samo preberem "vtise danasnjega dne" od katere izmed vas.
Cvetka, ce si ze tako dolgo zdrzala, se mi zdi sedaj nesmiselno odnehati, se mi pa zdi prav, da si mu povedala, ceprav mogoce kaksno rec prevec. Sama se nikoli ne izpraznim cisto do konca, ker vem, da so dolocene stvari moja trenutna slaba volja, da niso tako hude, kot se tisti trenutek zdijo, cloveka na drugi strani bi pa prizadele, ce bi mu jih ocitala. Koncekoncev pljuvam v lastno skledo, ce sem z njim, sem z njim, poznam njegove dobre in slabe lastnosti, ce mi kaj ni vsec, lahko grem.
Dostikrat, ko bi lahko rekla kaj prevec grem raje k tasci in potem skupaj malo pojamrava, ker imava pac dedce z iste druzine z istimi fintami.
Za vse:
Sinnaia ima probleme s polnilcem za notebook.
http://www2.cudovita...=...st&p=659432
Edit:
Se to
namesto sončni žarek sem prebrala sočni burek, men se trga, res. včeri sem dobesedno sredi noči K. klicala, če nama lahko danes, ko pride na obisk, prinese burek. in mi je zgleda še ostal v glavi, hehe.
menstra mi zamuja, LOL.
Sočni burek
Hm, boste sli trije v Vietnam?
Res da na prvi pogled je tole zgolj forum za ocenjevanje in sestavine...
Ko se prijaviš se izkaže za mnogo več
Posted 28 November 2009 - 05:03 PM
NIČ ME NE BO USTAVILO! Ti prekletsvo eno!
Posted 28 November 2009 - 05:06 PM
Posted 28 November 2009 - 06:51 PM
Pa kaj enim ljudem ni jasno, če rečeš ne, to pomeni ne!
[Napoleon]
Posted 28 November 2009 - 08:28 PM
After all this time?
Always.
Posted 28 November 2009 - 08:54 PM
Zdej delam pri 'konkurenci' in so cele scene. Dobesedno scene. Dans sm misnla, da se bodo stepl
Podn.
Upam, da se je zdaj zaključilo to poglavje in da ga nikol več ne vidim. Žal mi je, da se je tko končalo, z njegovo krivdo čist izpod nivoja.
Posted 28 November 2009 - 09:08 PM
Cel dan delam ko budala, zvečer mi pa mami očita, da nič ne pomagam doma. Ja, kdaj, pizda?
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 28 November 2009 - 09:13 PM
Posted 28 November 2009 - 09:24 PM
Pablo Picasso
Posted 28 November 2009 - 09:49 PM
In ja, Špela, moja nežna dušica je včasih bolj - kot +. Enostavno sem preveč mila, znam sicer tudi popizdit, tega pa potem ljudje niso vajeni in si mislijo, kaj je pa z njo, a se ji je odpeljalo, al kaj.
Cvetkič, podobno kot ti sem se počutila pred dvema mesecema in sploh nisem mogla verjet, da prav slišim, kar je prihajalo iz mojih ust.
Posted 28 November 2009 - 09:54 PM
Ma....ne vem no, vse samo zaradi vremenske preobcutljivosti? Upam, da bosta s pogovorom prisla zadevi do dna.
Tudi jaz se kar tresem, ko kdaj kaj naravnost in odlocno povem, se bom ze odvadila. Trest namrec.
Posted 28 November 2009 - 10:08 PM
Posted 28 November 2009 - 10:11 PM
Posted 28 November 2009 - 10:17 PM
Posted 28 November 2009 - 10:20 PM
Včer sva rezervirala in gremo v Brno za čez novo leto. Sicer bom mela zarad tega dejansko minus na računu,ampak jz se tok veselim, da povedat ne morm. Komi komi čakam.
In danes je prvi dan po ne vem kolkih mescih, ko mi ne paše seksat. Prov uno wow mi je, fant kar čudn gleda glede na to da zadnje čase skoz jz težim s tem. Ne vem, mogoče je blo včer predobr, da bi lohk dons ponovila
Posted 28 November 2009 - 10:20 PM
Nila, srečno na fronti!
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users