Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#14141 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20008 posts

Posted 28 November 2009 - 11:03 AM

Šit no, če pomislim, da se nikoli nisem za nič izpovedala mami, da ji nikoli nisem jokala, vbistvu nisem nikomur. Enkrat se spomnim samo, da sem 3 ure jokala v sobi, parkrat je rekla, kaj je, sam če sem pred 15 let nisva o takih stvarih pogovarjali, se tud takrat ne bova. Ma, pri njej je tako, da tud, če ji že za kaj poveš, bo potem rekla, a mi greš zdaj pomagat kopalnico pospravit huh.gif . Res tisto ko bum po takem izlivu čustev. Se naučiš, da je boljš zase obdržat zato. Lo-Fi, sliši se kot pravljica. smile.gif

Sinnaia ma ene probleme z netom, se mi zdi wink.gif

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#14142 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15275 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 28 November 2009 - 11:07 AM

QUOTE(nika @ 28. 11. 2009 - 9:47) View Post

a še maš kje ono knjigo, ki sem ti jo poslala?

Ne, dej mi še enkrat pošlji, please. Takrat je sploh nisem velik prebrala ker sem bila zadovoljna s sabo in kao sej ne nucam tega brat, sej vse vem. Pa ja..

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#14143 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 28 November 2009 - 11:12 AM

mladoletna jap na srečo so samo starši tisti ki jih ne zbiraš sam. wink.gif
se pravi prijatelje, partnerje, forum tongue.gif si izbereš sam,
če že doma ni vse ok, pa imaš vsaj nas console.gif

nič grem jaz čistit , ker mam očitno preveč energije
  • 0

#14144 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26083 posts

Posted 28 November 2009 - 12:10 PM

QUOTE(Špela @ 28. 11. 2009 - 10:38) View Post

kaj pa, če bi, z dovoljenjem seveda, odprli eno tako temo v kokošnjaku?

komot, bo malo bolj privat vse skupaj wink.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#14145 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28111 posts

Posted 28 November 2009 - 01:21 PM

Jaz nimam vec besed, res ne. Fuc*ed ppl in fu*ed up times, sej vem, da se vsak generaciji, ko gleda nazaj, svet zdi bolj zmesan, samo to vseeno ne pelje nikamor.
Ravno prej sva se s pobom pogovarjala - vcasih so se otroci igrali pred blokom, vcasih si na cesti videval druzbe ljudi z enakimi interesi, ljudi, ki so poslusali enako glasbo - danes ni nicesar vec, folk samo se hiti v sluzbo in domov, na rekreacijo in domov, na stomilijonov interesnih dejavnosti in domov, v solo in domov, k zdravniku in domov. Sam naprej, cim hitrej...
Danes smo egocentricni individualisti, ki se srecujemo samo se na fecesbucketu. butl.gif cry1.gif

Mladoletna, sej vcasih bi te jaz tudi dala cez koleno (hecam se ok smile.gif ), ko vidim, da se igras z ognjem (govorim o solskih stvareh ;) ), ampak drugace pa ... kaj bi tvoja mami rada?? Mislim v soboto imas URO NASTIMANO ZA VSTAT!! Meni je to out of this world res, nikoli v zivljenju si nisem za vikende in med pocitnicami nastavljala ure. Vsak clovek potrebuje kaksen dan v tednu, ko lahko dela tisto, kar hoce, takrat, ko hoce, ne mores biti kar naprej natempiran, nisi stroj, niso vse samo pike v zivljenju, nooooo... cry1.gif In, da te pride cukat s postelje, jaz bi tudi mahala z rokami, no shit! blink.gif Ko me je mami budila za v solo mi je vedno tako lepo nezno rekla "B., bos kaj vstala", da sem z veseljem in nasmehom vstala ze samo zato, ker sem slisala njen glas.

Kaj pa vse tvoje glasbeno ustvarjanje, fotografiranje, risanje, jaz ne vem, kaj ti mama tako zameri, da se mora tako obnasati do tebe, kot se. cry.gif

Ja, ali pa mama od Sinnaie, ali pa mama od Princeske....

Cvetka tebe pa tudi obcudujem, v bistvu obcudujem vse, ki ste pri teh letih ze tako odgovorne in zrele, vzdrzujete zveze na daljavo, pridno delate vsemogoce na faksu, skrbite za svojo prihodnost (stipendije, sluzbe ob faksu).
Ne vem, vedno bolj opazam, da si danes ze petletniki (malo pretiravam, pa vendar...) nalozijo vec odgovornosti, kot si jih bom sama kdajkoli v zivljenju...

Ko sem bila vasih let sem hodila na faks, pa se to bolj neredno in na studentske zure. Nisem imela ne sluzbe, ne obsolskih dejavnosti, ne stipendije, ne resnega fanta, nicesar.... Na faksu povprecno povprecje, ker mi je dol viselo za ocene, sem se pa za vsak izpit naucila v nulo (zadnje tri izpite sem delala po enega na leto laugh.gif ninja.gif). Kaj pa vem, sama pri sebi opazam, da ne dam veliko na formalnosti, dam pa ogromno na neformalnosti - kot sem ze nekje napisala, briga me za poroko, moram pa imeti s pobom urejen odnos na nivoji clovek - clovek. And nothing else matters. Enako delujem pri vsem ostalem - soli, sluzbi, .....

Vcasih mi hoce raznest glavo, ko samo preberem "vtise danasnjega dne" od katere izmed vas. smile.gif

Cvetka, ce si ze tako dolgo zdrzala, se mi zdi sedaj nesmiselno odnehati, se mi pa zdi prav, da si mu povedala, ceprav mogoce kaksno rec prevec. Sama se nikoli ne izpraznim cisto do konca, ker vem, da so dolocene stvari moja trenutna slaba volja, da niso tako hude, kot se tisti trenutek zdijo, cloveka na drugi strani bi pa prizadele, ce bi mu jih ocitala. Koncekoncev pljuvam v lastno skledo, ce sem z njim, sem z njim, poznam njegove dobre in slabe lastnosti, ce mi kaj ni vsec, lahko grem. smile.gif
Dostikrat, ko bi lahko rekla kaj prevec grem raje k tasci in potem skupaj malo pojamrava, ker imava pac dedce z iste druzine z istimi fintami. laugh.gif Zadnjic mi je rekla, ves, to imajo po nonotu, vsi so isti. laugh.gif Pridem vedno vesela nazaj in zivljenje je lepse. smile.gif

Za vse: kiss1.gif

Sinnaia ima probleme s polnilcem za notebook. ;)

http://www2.cudovita...=...st&p=659432

Edit:

Se to smile.gif

QUOTE(Špela @ 28. 11. 2009 - 7:47) View Post

namesto sončni žarek sem prebrala sočni burek, men se trga, res. včeri sem dobesedno sredi noči K. klicala, če nama lahko danes, ko pride na obisk, prinese burek. in mi je zgleda še ostal v glavi, hehe.

menstra mi zamuja, LOL.

Sočni burek laugh.gif Upam, da ga kmalu dobis v zobe. ;)

Hm, boste sli trije v Vietnam? ;)

QUOTE(Sally @ 28. 11. 2009 - 10:42) View Post

Res da na prvi pogled je tole zgolj forum za ocenjevanje in sestavine...

Ko se prijaviš se izkaže za mnogo več smile.gif

yes.gif love.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#14146 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20008 posts

Posted 28 November 2009 - 05:03 PM

MENSTRA! ohmy.gif ohmy.gif cry.gif Prišla pred nekaj minutami nekaj dni prekmalu! Pa ravno danes, agggggggggggggggggrrrr! sniper.gif sniper.gif sniper.gif rpg.gif

NIČ ME NE BO USTAVILO! Ti prekletsvo eno! verymad.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#14147 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27550 posts

Posted 28 November 2009 - 05:06 PM

Učim se pa mi mati brenči okroh glave!!!
  • 0

#14148 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17157 posts

Posted 28 November 2009 - 06:51 PM

Matr sm jezna, v celem Europraku ni blo ene vsrane cote. Kdaj bom jakno najdla pa mi tudi ni jasno. Ko najdem kaj takega kar mi je všeč, pa da je celo dovolj toplo, mi itak ni prav.

Pa kaj enim ljudem ni jasno, če rečeš ne, to pomeni ne!
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#14149 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18675 posts

Posted 28 November 2009 - 08:28 PM

Faaak, a gleda kera smučanje? Zdele sem gledala, spet je enemu obrnil nogo, grozaaaa, kr slabo mi je cry.gif Smuk, pa je padel, smučke mu ni odpel, faaaak... Upam da se bo boljš končal za njega, kot se je za unega, lani, ko so mu potem morali amputirati nogo cry.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#14150 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 28 November 2009 - 08:54 PM

Bivši šef je prišel dans grozit in psihično matretirat. Za un keš se lahko pod nosom obrišem.
Zdej delam pri 'konkurenci' in so cele scene. Dobesedno scene. Dans sm misnla, da se bodo stepl ohmy.gif

Podn.

Upam, da se je zdaj zaključilo to poglavje in da ga nikol več ne vidim. Žal mi je, da se je tko končalo, z njegovo krivdo čist izpod nivoja.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#14151 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86933 posts

Posted 28 November 2009 - 09:08 PM

Cel dan delam ko budala, zvečer mi pa mami očita, da nič ne pomagam doma. Ja, kdaj, pizda? mad.gif cry.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#14152 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 November 2009 - 09:13 PM

Fant je šel sam ven. Je rekel, da gre s fanti na pivo, ker se že dva mesca niso dobili. Saj nisem ljubusumna in mi je ok, da je šel pač sam ven, ampak jaz bi bla skos z njim. Ful mi je zdaj dolgčas doma. cry.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#14153 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27612 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 28 November 2009 - 09:24 PM

Nisem si mislila, da me bo tako zlahka odjebala. Ok, saj ne da sem si zdaj predstavljala, da sem center sveta, ampak da mi ne nameni niti besede več.. ne vem, no. In včasih jo hočem čisto podzavestno prizadet, reči karkoli zlobnega, samo da bi se zdrznila al kaj, da bi našla neko potrditev, pa se potem zavem in se ustavim. Ampak se po drugi strani niti ne bi rada ustavila, rada bi jo prizadela, ker je tudi ona mene in vem, da je to butasto in otročje, ampak si ne morem pomagat. ermm.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

• Guests

Posted 28 November 2009 - 09:49 PM

Za Planet, Špelo in Cvetko sveže novice biggrin.gif: ni prišel domov. Ne pijan ne trezen. cry.gif Pride zdajle čez eno uro. V vsem tem času sva si izmenjala kar nekaj sms-ov, ne vem pa, kaj bo, ko pride. ermm.gif Sicer pa se mi zdi, kot da bi bilo nekaj v zraku te dni, pa mogoče ne za vse ljudi, ampak bolj za nas občutljivce.
In ja, Špela, moja nežna dušica je včasih bolj - kot +. Enostavno sem preveč mila, znam sicer tudi popizdit, tega pa potem ljudje niso vajeni in si mislijo, kaj je pa z njo, a se ji je odpeljalo, al kaj. blink.gif Sem pa odločena, da povem, kaj si mislim o vsem tem, sem se pa itak danes zjokala (pa ne zaradi njega, ampak zaradi travme iz otroštva) in mi je malo odleglo, tako da sem zdaj čisto mirna.
Cvetkič, podobno kot ti sem se počutila pred dvema mesecema in sploh nisem mogla verjet, da prav slišim, kar je prihajalo iz mojih ust. ohmy.gif Pa nisem bila nič nesramna al pa kaj, samo nenavadno odločna za moj "sistem". laugh.gif Tudi tip ni verjel svojim ušesom. Malce me je potem mučilo, kaj bo, ampak se je pozitivno končalo.

• 0

#14155 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28111 posts

Posted 28 November 2009 - 09:54 PM

^^

Ma....ne vem no, vse samo zaradi vremenske preobcutljivosti? Upam, da bosta s pogovorom prisla zadevi do dna.
Tudi jaz se kar tresem, ko kdaj kaj naravnost in odlocno povem, se bom ze odvadila. Trest namrec. smile.gif

• 0

• Guests

Posted 28 November 2009 - 10:08 PM

Mah, on ima probleme sam s seboj (na nekem področju mu ne gre, pa noče direkt povedat), potem je pa še občutljivc in se mu res vidi, kako se pred fronto povsem spremeni (celo vizualno). Samo mene to vedno znova šokira blink.gif, ker en dan prej je vse ok, za nama je super obdobje, potem pa zjutraj vstanem in čisto druga pesem. ermm.gif cry.gif Pa kot sem že rekla, saj bi zdržala, malo bi ga pustila, da se skulira, pa bi bilo. Ampak NE, dejmo se norčevat iz moje travme.. Kot že rečeno, lepo mirno mu bom razložila, kar imam na vesti. Tako. biggrin.gif
  • 0

#14157 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28111 posts

Posted 28 November 2009 - 10:11 PM

Nila, drzim pesti!!
  • 0

• Guests

Posted 28 November 2009 - 10:17 PM

Danke! smile.gif
  • 0

#14159 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5211 posts

Posted 28 November 2009 - 10:20 PM

Aj em ej litl drunk. Ne zadost, da bi blo dost, ampak mal pa vseen. Jebat ga, prepočasen pivec sem.
Včer sva rezervirala in gremo v Brno za čez novo leto. Sicer bom mela zarad tega dejansko minus na računu,ampak jz se tok veselim, da povedat ne morm. Komi komi čakam.

In danes je prvi dan po ne vem kolkih mescih, ko mi ne paše seksat. Prov uno wow mi je, fant kar čudn gleda glede na to da zadnje čase skoz jz težim s tem. Ne vem, mogoče je blo včer predobr, da bi lohk dons ponovila smile.gif Mogoče me pa še premami, ga grem gledat pod tuš smile.gif have fun kiddos. smile.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#14160 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30017 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 November 2009 - 10:20 PM

joj, glih zarad takih debiloz sem full vesela, da ne živim s tipom. ki mi je, btw, danes poslal sms, da je šel v Pulo, js pa čakam burek cel popoldne pa kupila sem čokolado, mislije in jaffa kekse zarad njega. no, čokolade že mal manjka, prav mu je. laugh.gif

Nila, srečno na fronti! hooray.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users