Spovednica
Posted 27 November 2009 - 05:14 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 27 November 2009 - 05:16 PM

Posted 27 November 2009 - 07:23 PM

Posted 27 November 2009 - 07:31 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 27 November 2009 - 10:53 PM
Pablo Picasso
Posted 27 November 2009 - 11:03 PM
Nila

Em, ja. Pri njemu je bilo tudi tako, da je bil že zjutraj ful slabe volje in očitno je prav hotel, da sem še jaz takšne.

Posted 28 November 2009 - 02:04 AM

Posted 28 November 2009 - 07:47 AM
menstra mi zamuja, LOL.
ena prijateljica mi je enkrat rekla, da naj se kar navadim, zdaj, ko s tipom živim (takrat je bilo to pač aktualno, ker sem z nekom živela), da se bo najmanj dvakrat letno dogajalo, da bo prišel res ono koma pijan domov in da bom za voljo ljubega miru jaz pucala za njim. pa a si ti normalna?!

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 28 November 2009 - 09:23 AM
In nimam pojma, kaj naj od njega danes pričakujem, kako naj se obnašam, ker vem, da sem ga včeraj prizadela, ni pa on nič bolj presenečen nad vsem tem kot jaz, ker sem to šele sproti skoz pogovor začela odkrivat, zakaj sem zadnje čase tako nemirna, kaj me dejansko moti. Pa to, da sem si upala včeri ene stvari povedat.. nimam pojma, od kod je to prišlo, raje jih ne bi, vsaj tako brutalno odkrito ne.
Včasih sem res čist disconnected od normal me, kaj je to?...
Glava me boli, mogla bi it tečt, pa se mi ne da. Bajsa lena.

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 28 November 2009 - 09:47 AM

Po eni strani te čist razumem - to s časom pa odsotnostjo, ampak jaz sem njega vedno videla kot mojega idealnega partnerja (al pa zlo zlo fajn približek

aja, kar se pa nihanj tiče, zna pa to res bit problem, ja, en tak emotional roller-coaster (sploh v obdobju PMS-ja & izpitnem obdobju, heh

Posted 28 November 2009 - 09:52 AM

Posted 28 November 2009 - 10:19 AM
Posted 28 November 2009 - 10:27 AM
Posted 28 November 2009 - 10:28 AM

Cvetka, men se zdi prav, da si skomunicirala, kar ti leži na duši - mogoče se mi je res zdelo vse naenkrat in preveč, ampak sej drugače skoraj ne more bit, ker mata tut vse ostalo nekak tko skoncentrirano, videvanja pa tko.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 28 November 2009 - 10:35 AM

Podgana, sožalje, groza...človek je bil toliko star kot jaz

Ora, upam da bo vse ok!
-----
Jaz sem pa danes imela take sanje, res. Mislim sanjalo se mi je da imam otroka. SAMA. Mislim, ni blo partnerja zraven, v bistvu mi je mami pomagala skrbeti zanjga/zanjo. In v bistvu je bilo kar fino... Priden otrok, precej je spal... Dojila nisem, ni bilo dovolj mleka, heh. Čudno no.
Jaz sem tako izredno zmedena in prestrašena oseba, res. Mislim en dan se mi sanja o otrocih, drugi dan me misel nanje straši.
Nočem sprejemati nobenih kritičnih odločitev v svojem življenju. vsaka stvar me plaši, o vsaki stvari se sprašujem "a je to to"... Včeraj sem gledala SPET (že xy-tič) P.S. I love you - "Is this all there is to life?"
Pa pač... Toliko je reči ki bi jih rada sem na ta forum napisala, pa me omejuje dejstvo, da je vseeno javen forum... Lepo bi bilo biti kje anonimna in izliti svojo dušo nekam... Tu me pač vseeno kdo lahko prebere in ne želim tvegati.
Mogoče bom začela kam pisati dnevnik al kaj. Samo bo brezveze, ker bo ves čas obračanje ene in iste "omlete".....
Posted 28 November 2009 - 10:38 AM
Posted 28 November 2009 - 10:42 AM
Res da na prvi pogled je tole zgolj forum za ocenjevanje in sestavine...
Ko se prijaviš se izkaže za mnogo več

Kokošnjak je pa res striktno zaseben bolj...
Posted 28 November 2009 - 10:44 AM

Posted 28 November 2009 - 10:55 AM

Pa vsak božji dan me kritizira

Posted 28 November 2009 - 10:59 AM

jaz se podpišem pod Špelo, meni se tudi smilite punce(mladoletna, sinnaia-kje je ona zadnje čase sploh?)
evo sploh si ne znam predstavljat kako vam je, res. Pa ko bi starši morali bit tisti zreli, opora , rama za jokanje in oporo, vam prisluhniti....)res si ne znam predstavljat tega, pri nas je ravno obratno vse, smo nenormalno ljubeča družina, ma vse bi si zaslužile da imate take razmere doma.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users