Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#14101 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 27 November 2009 - 09:00 AM

Nilllaaaaa console.gif

Sej bo...To kar je fant nardil je pa drugače ful grdo. evil.gif

Am ja....jst mam nč/čist mau vročine še, kašljam pa zelo veselo. Pa utrujena zelo fejst :S
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#14102 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 27 November 2009 - 09:55 AM

Jaz sem bila pa včeraj na koncertu v Orto baru, od Avtomobilov, prav cvetela sem, tako sem uživala. wub.gif

Je šel fant z mano, pa prijateljica, super smo žurali.

Smešno je bilo, ker sem ostala sama v enem trenutku, pač moj fant in prijateljica sta nekaj debatirala, pa sem slišala, kako me eni fantje za mojim hrbtom opravljajo. biggrin.gif Pa se tako obrnem pa enega ogovorim, je tip kar jecljati začel, haha, sem ga zasačila nepripravljenega. Ampak je bil mali super cute, prav tako svetile so se mu očke. oops.gif cool.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#14103 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 27 November 2009 - 10:36 AM

Kaj so te pa opravljali? Ziher si spet slišala "Bruce Willis" ali pa "potato head"? Saj bo. Potato heads are interesting sleep.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#14104 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 27 November 2009 - 10:47 AM

oops.gif Ma ja, pritoževali so se, da čez mojo ogromno big-giant-potato-like-head nič ne vidijo na oder. Mislim, kot da je to moj problem. down.gif biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#14105 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86930 posts

Posted 27 November 2009 - 10:55 AM

^^^Haha, jaz jih vsakič tko zabijem, ko sem pod gasom, mi itak takoj zleti iz ust. twisted.gif Enkrat je nekdo komentiral mojo rit, in sem mu rekla, da mar bi še on božička prosil za tako. biggrin.gif Je blo ravno okrog NL.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#14106 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28111 posts

Posted 27 November 2009 - 11:18 AM

Haha, Kinky, Jina! laugh.gif Nad mano se tudi vcasih pritozujejo na koncertih, da se nic ne vidi pa kako sem lahko tako velika zrasla in jim vsakic povem, da to dela genetsko spremenjen jesprenj. biggrin.gif

Nila cry.gif Edit: se ne nekaj sem se spomnila - pri sebi opazam (foter je tak, najbrz vzela po njemu), da svojim najblizjim zelo rada jemljem veselje - ko vidim, da je nekdo dobre volje, postanem jaz slabe (nimam pojma zakaj, prav zacutim tisti klik v sebi ohmy.gif) in mu skacem v lase ter ga nerviram. surrender.gif Ze od malega to pocnem, kvarim veselje sebi in drugim. Psihopat. :| Zadnja leta se kontroliram, ravno vceraj je bil poba ful vesel, ene dobre posle zakljucil, danes ga gre zurat, drugace vse dneve dela, sem ze bila na pragu onega - a zdej pa kar zurat. surrender.gif Sem se ugriznila v jezik, danes ga sploh ne bom poklicala, da mi slucajno ne uide kaj z ust.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#14107 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 27 November 2009 - 11:28 AM

Haha, si me pa spomnila na nekaj. biggrin.gif biggrin.gif

Zadnjič se dobim s frendom, greva na kavo, pa sva sedela v baru zraven šipe, pač ven se je videlo direkt.

Pa mi on reče: Kaj ti, nimaš še nobenih otrok?
In v tistem vidim enega 6 letnega mulca, ki stoji pred to šipo in je kebab. LOL
Pa rečem: itak, ta zunaj je moj, me čaka.
In on: nekam hitro je zrasel.
Jaz: Ga pitam samo z gensko spremenjeno hrano, da čimprej zrase, in se odseli.

On pa kar ohmy.gif faca.

Jaz pa: ma fakof no, bil je hec.
  • 0

#14108 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27550 posts

Posted 27 November 2009 - 11:41 AM

Ma dej, a ne more bit vse ok, za kaj več kot en dan?
Danes je tamala sestrična v bolnici in bo tam verjetno ostala, ker ima pljučnico in bruha in komi diha! sad.gif Pa še ful taka je da zlepa nič ne pojamra in je samo tiho in spi, ko pa preveč boli ji tečejo solze.
  • 0

#14109 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28111 posts

Posted 27 November 2009 - 11:56 AM

QUOTE(Kinky @ 27. 11. 2009 - 11:28) View Post

Jaz: Ga pitam samo z genetsko spremenjeno hrano, da čimprej zrase, in se odseli.

On pa kar ohmy.gif faca.

Jaz pa: ma fakof no, bil je hec.

lol1.gif lol1.gif Kinky u rock!

Skoda, da ni razumel stosa. Cenim sogovornike, ki se vkljucijo v šale. smile.gif Hehe. smile.gif

QUOTE(ora @ 27. 11. 2009 - 11:41) View Post

Pa še ful taka je da zlepa nič ne pojamra in je samo tiho in spi, ko pa preveč boli ji tečejo solze.

cry1.gif
  • 0

#14110 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27550 posts

Posted 27 November 2009 - 12:00 PM

I have people everywhere, tak da sem zmenjena z eno sošolko, ki tam dela, da jo bo hodla mal merkat. Hvala bogu, ker se mi zdi teta zdaj vsaj malo pomirjena. Aja s tem ,da ma jutri rok za rodit, tako da jo še to skrbi, čebo z malim vse ok.
  • 0

#14111 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28111 posts

Posted 27 November 2009 - 12:03 PM

OMG Ora, kar ni konca. surrender.gif Daj, upam, da bo vse ok, res!!

Hehe u have ppl everywhere, jap, se vedno racunam na prijazno Oro, ki bo malo popazila name, ko se mi sname od tega sveta in se preselim izpod hriba na hrib. Jap jap.

smile.gif

• 0

#14112 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27550 posts

Posted 27 November 2009 - 12:05 PM

Ma ja cela se tresem in sem vsa flekasta (moja običajna reakcija).
  • 0

#14113 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17157 posts

Posted 27 November 2009 - 12:08 PM

Nisem šla na fax danes, kljub temu, da sem vedela da bo pobieral podpise, kr se mi dalo zgoodaj zjutraj z mamo it, pol pa se z busom domov cijazit. Čeprav sem se zdaj spomnila, dabi lahko šla z kolegico. rolleyes.gif Ma dobro, sej me nebo vrag vzel od tistega enga podpisa.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#14114 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86930 posts

Posted 27 November 2009 - 12:24 PM

Zjutraj sem oddala projekt, nisem si mislila, da je tip sposoben komu dat desetko. ermm.gif In danes ne mislim mignit s prstom, vsaj za faks / službo ne.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#14115 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27550 posts

Posted 27 November 2009 - 12:26 PM

Jeeej Jina, čestitam, pa si zaslužiš mal dopusta wink.gif
  • 0

#14116 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 27 November 2009 - 02:13 PM

Bravo, Jina!
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#14117 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28111 posts

Posted 27 November 2009 - 02:41 PM

Ora console.gif

Jina bravo!!

• 0

#14118 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20008 posts

Posted 27 November 2009 - 04:21 PM

NAJ SE GRE POPRAT! verymad.gif verymad.gif

Sva ble s prjatlco za dons za v kino zmenjeni in ona pove šele danes, da gre na hokej. KDAJ BI LAHKO TO ŽE VEDLA???? In se potem kao za fuul zvečer zmenva. Ma prej še kliče, da potem kr jutr. NAJ SE GRE SOLIT. Edinka je in gre, kamor gre mami. Mislm recmo za novo leto je zmeri s staršena itd., ji je kul pa to. Recmo mene razkur že, če mi mami za rojstne dneve, za katere ve en teden prej, pove en dan prej ali kar tisti dan. Če prepozno izvem, pač ne grem. A ona to gladko prezre. A bo pr dvajsetih tud z njima okol skakala? Pismo no, ok mi gre na živce, da ji ne pade v glavo, da če imam fanta, bi blo fajn, da prej vem za kakše stvari, ker tud on nima cajta na pretek, isto k jst ne. P je hotu nekam et dons, pa sem se pol z njo za to za dons zmenla, zdej P ne gre, ker bi šli neki v diskoteko i nto njemu ni, zdej pa še jst ne grem in upam, da nima nič v planu. Zaenkrat ni dosegljiv, ker tm pr njemu kr signal zajebava, agr!

A dejte no, če se zmenš, si zmenjeN! verymad.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#14119 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17588 posts

Posted 27 November 2009 - 05:00 PM

En znanec je umrl zaradi kožnega raka, ki se mu je razširil po celem telesu cry.gif sad.gif Pa šele 1 mesec nazaj je zvedel za to. Umrl je pa takoj naslednji dan, ko so ga poslali iz bolnice. Najhuje je to, ker zdaj že 2 dni razmišljam kaj bi se lahko zgodilo z mami, če ji ga ne bi par let nazaj pravočasno odkrili cry.gif cry.gif cry.gif Sicer je že minilo prvih kritičnih 5 let od diagnoze, ampak strah me je pa še vedno. Samo 22 let je imel cry.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#14120 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27550 posts

Posted 27 November 2009 - 05:06 PM

...
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users