Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#14081 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27550 posts

Posted 26 November 2009 - 07:34 PM

Danes prvi dan nisem mela več menstracije in sva malo izkoristila prazno stanovanje. Temu primerno sva bila tudi glasna, je pa vmes cimra dam prišla biggrin.gif Se me zdaj malo izogiba, ker ji je pomojem nerodno tongue.gif

Prijatelj se je zbudil, nono gre pa tudi jutri domov biggrin.gif jeeej, fajn dan. Še zadeta nisem več biggrin.gif
  • 0

#14082 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 26 November 2009 - 07:51 PM

Tok o dobrem dnevu.

Jina, kaj naj rečem, It's gonna be alright? :S

Ma mojo mamo (babi, ne mami) so tud klicali iz LJ da mora v pondelk prit na dodatne preiskave za dojko... Baje so najdli neki.

Sj ne da leve nima več....
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#14083 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15275 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 26 November 2009 - 08:00 PM

Jina, če ne gre narobe ni prava oddaja. Vse more it narobe, itak, men je letos februarja 12 ur pred doddajo štroma zmankalo da bi ponoči delala, ker je bil tak namet snega da nam je električne vode potrgalo. Like, prvič v 10ih letzih, lih TIST0 faking noč.

Potem sem risala ob svečkah, nakar sem eno po nesreči prevrnila in zakurila dobrih 15x7 centimertov papirja, na katerem je blo že vse VSE zrisano. huh.gif

Nato sem še prevrnila in razbila stekleno namizno lučko.

Nato sem se vrgla na tla, zjokala da sem komi dihala, tak slihgt pannic attack, šla spoat za 2 uri, zjutri pa po največjem snegu iz naših rovt furala v ljubljano, plotat ene plakate, vezat mapco in oddala ob 12.59.

A oddala sem pa vendarle. laugh.gif

Spoved je včerajšnji izpad, moji dvomi in današnja požrtija ričeta in cmokov. Mljask.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#14084 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28111 posts

Posted 26 November 2009 - 08:43 PM

^^

Temu se pa res rece ZA LAS. Svasta. blink.gif Tvojo spoved sem brala kot kriminalko, huh. smile.gif

QUOTE(ora @ 26. 11. 2009 - 19:34) View Post

Danes prvi dan nisem mela več menstracije in sva malo izkoristila prazno stanovanje. Temu primerno sva bila tudi glasna, je pa vmes cimra dam prišla biggrin.gif Se me zdaj malo izogiba, ker ji je pomojem nerodno tongue.gif

Prijatelj se je zbudil, nono gre pa tudi jutri domov biggrin.gif jeeej, fajn dan. Še zadeta nisem več biggrin.gif

laugh.gif Ena boljsih spovedi zadnje case!! In me veseli, da se je vse uredilo! thumbup.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#14085 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86930 posts

Posted 26 November 2009 - 08:44 PM

^^Cvetka, ojoj, groza.IPB Image
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#14086 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15275 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 26 November 2009 - 09:20 PM

Meni se zdi danes to strašno smešno, takrat sem pa rabla kak teden, da sem si opomogla od teh dni, ko sem delala kot nora, ene 6 dni skupaj pa da sem spala lih ene 4 ure na ''noč''.

Lovely memories.. laugh.gif

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

• Guests

Posted 26 November 2009 - 09:26 PM

Princeska, fak ej. console.gif

Isto se je meni zgodilo, ko mi niso celo večnost plačali. Nazadnje so mi pa še premalo. Se strinjam Frčica, študent ti pa itak nič ne more pomagat.
Jaz sem sicer imela srečo, pa sem mela reden "đob" v enem klicnem centru, kjer so bili s plačili zelo dosledni. Vedno redno (okej, dan gor dol), pa super plačano delo in to nočna...samo dežurstvo, če bo telefon pozvonil. Ampak je bilo premalo dela, tako da sam tudi jaz imela težave z odplačevanjem avta. Zato sem potem začela delat še nekaj drugega...in evo, tam so me čist zjebal potem. Samo zapufala sem se zaradi njih.
Pa sem šla nazaj na podporo...kurc, vsaj redna je, pa vsaj čez mesec pridem.
(to, da sem spet na podpori je ene vrste spoved heheh)
  • 0

#14088 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26194 posts

Posted 26 November 2009 - 09:54 PM

zdej boste rekle, da sem čudna...k se neham tuširat se po hrbtu polijem z ledeno vodo....
  • 0

#14089 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28111 posts

Posted 26 November 2009 - 10:07 PM

Nisi, to ocitno pocne veliko Dolenjcev. laugh.gif En poba z vasih koncev, ki sem ga poblizje spoznala, je delal enako. Ce sva se skupaj tusirala me je vedno opozoril, ko je bilo na vrsti polivanje z mrzlo vodo - za pozivitev krvnega obtoka. biggrin.gif
  • 0

#14090 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27550 posts

Posted 26 November 2009 - 10:26 PM

A nardimo eno raziskavo: načini tuširanja po slovenskih regijah biggrin.gif . Jina, Sally huh.gif
  • 0

#14091 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28111 posts

Posted 26 November 2009 - 10:33 PM

Pa dajmo, sej smo z vseh koncev Slovenije tu. biggrin.gif
  • 0

#14092 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26194 posts

Posted 26 November 2009 - 10:41 PM

_planetka_ ti si g33k enough, da veš, da 2 ni statistično sprejemljiva populacija tongue.gif
  • 0

#14093 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27550 posts

Posted 26 November 2009 - 10:43 PM

Kaj pa 3 biggrin.gif . Pa ne saj nas je pouno z vseh regij wink.gif Jaz se tuširam s toplo vodo, nažajfam, splahnem... stvar 5minut in ne tratim vode po nepotrebnem. smile.gif
  • 0

#14094 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26194 posts

Posted 26 November 2009 - 10:46 PM

QUOTE(ora @ 26. 11. 2009 - 22:43) View Post

Kaj pa 3 biggrin.gif . Pa ne saj nas je pouno z vseh regij wink.gif Jaz se tuširam s toplo vodo, nažajfam, splahnem... stvar 5minut in ne tratim vode po nepotrebnem. smile.gif

Same here...na koncu kot pravim, spustim curek ledene vode po hrbtu. smile.gif
Btw - govorim za vzorec Dolenjcev - jaz in planetkin prijatelj...Ni reprezentativen vzorec. Ne, ne....

• 0

#14095 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28111 posts

Posted 26 November 2009 - 10:48 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 26. 11. 2009 - 22:41) View Post

_planetka_ ti si g33k enough, da veš, da 2 ni statistično sprejemljiva populacija tongue.gif

Nekje je treba zaceti zbirati podatke. sleep.gif
  • 0

#14096 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 26 November 2009 - 10:50 PM

Jaz se tudi pogosto z mrzlo polijem na koncu, ampak ne samo po hrbtu - najbolj mi paše po joških in trebuhu, mmmm.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#14097 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28111 posts

Posted 26 November 2009 - 10:57 PM

Hmmm, u r ruining the research. laugh.gif

Edit: or maybe not, izjeme potrujejo pravila. idea.gif

• 0

#14098 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14324 posts

Posted 26 November 2009 - 11:02 PM

Obvezno topla, hladna oz. mlačna samo poleti pa še to le na hitro
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

• Guests

Posted 27 November 2009 - 12:38 AM

Danes oz. včeraj je bil zatežen dan pa popi****. Kar na jok mi gre, še vedno. cry.gif Začelo se je že zjutraj, ko mi je tip težil (včeraj tudi ni bil njegov dan ermm.gif ) in sem vse skupaj ignorirala. Potem popoldne me je pa kar nadrl za nekaj, za kar sploh nisem bila kriva in ko sem mu vse razložila, je potem rekel sorry. Potem je pa na račun ene moje osebne travme iz otroštva začel zbijati šale (kar sem še prenesla, kao, dejmo se mal pohecat, a ne rolleyes.gif ), nato še cinizem (in tudi to sem zdržala, kljub res katastrofalnemu počutju). Potem sem pa rekla, da je mogoče že čas, da preneha s tem in povedala ene par resnih zadev in kako me je to vse skupaj v otroštvu prizadelo, je pa začel zavijati z očmi in da on tega pa res ne bo še enkrat poslušal bla, bla, bla in da ves čas o tem govorim. WTF??!! Po mojem tega sama od sebe nisem omenila že vsaj dve leti in tudi včeraj ne bi, če ON ne bi začel s temi glupimi šalami. mad.gif Šale zbijat na račun bolečine nekoga, ki se ko otrok ni mogel tem zadevam postaviti po robu, to je pa ok???!!! blink.gif cry.gif Potem me je pa cel dan ignoriral in bil vzvišen in še bolj zatežen, meni je šlo pa ves čas na jok. cry1.gif Te vremenske fronte so za naju očitno čisto uničujoče oz. si upam trditi, da za njega še najbolj. Sem se pa pustila sprovocirati. cry.gif In ravno dva dneva nazaj mi je napisal na en listek tako lepo sporočilo, da sem bila povsem ganjena (tega ne stori ravno pogosto). oops.gif In si nisem mogla kaj, da ne bi po njegovem "napadu" omenila, da po današnjem dnevu težko verjamem, da je kaj, kar je zapisano na lističu, dejansko res ... cry.gif

Fuckin' shit! cry2.gif
  • 0

#14100 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 27 November 2009 - 08:39 AM

Jeznaaaaa.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users