Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36405 replies to this topic

#14041 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 September 2009 - 12:28 PM

Lejck, nič prej ne kuhaš, razen seveda testenine. Samo tudi teh ne preveč skuhat, naj bodo lepo al dente ali pa še malo manj.
Potem pač te testenine zmešaš s koščki mesa, gobami in omako, čez pa še potrosiš s sirom. V pol ure se meso čisto lepo popeče, samo naj ne bojo ful debeli kosi.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#14042 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 September 2009 - 12:32 PM

Kako je s temi dodatnimi / izrednimi izpitnimi roki? Če je zadnji razpisan rok za izpit začetek septembra a lahko potem zaprosiš za še enega ali se to ne da?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#14043 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26390 posts

Posted 04 September 2009 - 01:10 PM

odvisno od profesorja
  • 0

#14044 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 September 2009 - 01:17 PM

Aha sam najbrž moraš imeti kak zdravstveni razlog in potem komisija odloči, a ne?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#14045 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26390 posts

Posted 04 September 2009 - 01:23 PM

ja ne vem...čisto odvisno od profesorja - eni rečejo - pridi čez 2 dni in je vse OK (in kao delaš v razpisanem roku), eni pa rečejo: pridi januarja, ko je redni rok.
  • 0

#14046 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 September 2009 - 01:30 PM

Aha aha, razumem. Hvala Anči! tongue.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#14047 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 04 September 2009 - 02:18 PM

Dilemina jst to zdej pečem na 170stopinj ene 15 minut pa sm vmes mal vn vzela pa je biu meso še čist srov :S a nej povečam temp al čas al kaj?

• 0

#14048 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18910 posts

Posted 04 September 2009 - 02:22 PM

Lejck, lahko povečaš temperaturo. Sam opazuj, kaj dogaja v roru. Meso se mora speči, sir na vrhu pa ne sme bit zažgan. Mal občutka, pa vaja dela mojstra...

Lejck, daj na 180.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#14049 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 04 September 2009 - 02:43 PM

Thx errol, kaj pa način kuhanja a ventilacijsko, al navadno al navadno s povečano temp. od spodi?
  • 0

#14050 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 September 2009 - 03:04 PM

Jaz imam ventilacijsko in pečem 30 minut na 180 stopinjah, sir pa dam povrh šele zadnjih 10 minut.

Jaz fantu to velikrat nardim, pač koščki piščanca in makaroni, prelijem pa z omako iz sladke smetane, malo skute in/ali fete, začimb, dam še kake koščke rdeče paprike, gobe, whatever. Včasih še nasesekljam čebulo, jo prej prepražim da je fajn hrustljava in zraven notr vmešam (heaven). Da se pa tudi kupit ful dobra smetanovo-čebulna polivka, pač je v vrečkici, zraven vliješ 250ml sladke smetane, zmešaš in poliješ pred pečenjem preko stvari. Sir pa res daj čez šele zadnjih 10 minut, samo da se razpusti, ne pa tudi zažge.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#14051 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 04 September 2009 - 03:13 PM

ok je ratalo, hvala vama smile.gif Fant je bil čist zadovoljen, jst pa malo manj, ker sm pričakovala neki druzga, in sicer ene gratinirane testenine iz ene gostilne verdi verdi (v grižah, dilema verjetno pozna) smile.gif Tko da naslednič morm dat manj rezancev, pa drugačno smetano, bolj tekočo. In tko kot je dilema rekla, sir zadnjih 10minutk. Drugače je blo pa dobro smile.gif
  • 0

#14052 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 September 2009 - 03:30 PM

Tekočine daj res veliko, ker kar nekam izhlapi in je pol preveč suho. Jaz dam ponavadi dve 250ml smetani, torej pol litra.
Se sliši ful veliko, ampak ni, sploh zato ker dam cel paket (500g) makaronov, da veliko pride, ima fant to ful rad še za večerjo ali celo za naslednji dan mrzlo.
  • 0

#14053 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18442 posts

Posted 04 September 2009 - 03:47 PM

QUOTE(vrana @ 4. 9. 2009 - 9:53) View Post

Hvala! smile.gif

Aja, Podgana, še to bi te vprašala: ti si se že nekaj vpsiovala letos na to? Ti je ratalo? Je bilo že kaj gužve in si mogla biti kar precej prej časa tam?

Ja, sem se hotela, ampak je bila taaaaaaka gužva down.gif Mislim, da se je rea šla tudi in ji prav tako ni ratalo.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#14054 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 04 September 2009 - 08:13 PM

ana s. kako ti je ime na forumu? oops.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#14055 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 September 2009 - 08:53 PM

Mene tudi to zanima laugh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#14056 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 29748 posts

Posted 04 September 2009 - 09:03 PM

Who is ana s. in za kaj se gre? oops.gif

QUOTE(Braunkopf @ 4. 9. 2009 - 11:47) View Post

Dobila dans smokve tu pri nas v Merkatorju, sam mami pravi da so drage (po 5€ na kg). Kje so najcenejše? biggrin.gif

Hmmm magari bom šla jutri dop. na tržnico. Aja sej res - kam so pa zdaj prestavili tržnico zaradi izkopavanj, je še tam ali ne? Joj nič ne vem.

Tudi na trznici so bile pred kratkim po 5 EUR/kg. Kolikor vem je trznica se tam, kjer je bila. Kaj pa izkopavajo? Nic ne vem. A to imas v mislih izkopavanje za garazo kot na Kongresnem ali arheolosko izkopavanje? smile.gif
Edit: aha sem fotra vprasala, pod arkadami kopljejo za kanalizacijo or something, glavni del trznice s stojnicami je pa se na svojem mestu.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#14057 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 04 September 2009 - 09:07 PM

jah ana s. je pač ena forumašica k ne vem kako ji je ime kle na forumu smile.gif

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#14058 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 29748 posts

Posted 04 September 2009 - 09:18 PM

Hvala za info Rea. ;)
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#14059 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 05 September 2009 - 01:17 PM

QUOTE(Kalypso @ 4. 9. 2009 - 12:51) View Post

Mislim, da črna majčka, pa kavbojke. Nekaj temnega v glavnem. Saj nisem bla 100%, da si ti, samo čupa, višina in postava sta pa bili taki, da bi lahko bila ti. smile.gif Mah, saj ni čudno, da me nisi spoznala, če si bila ti. Sem imela čist polizane v čop spete mastne lase, nenamazana... v glavnem ko sva kupovala knjige so mi ponujali knjige za 3. letnik, jaz pa se vpisujem v absolventa. laugh.gif

Ja, mislim, da sem bla jaz. Ma zraven je bil moj fant veš in je kr enim starim bakicam ponujal knjige za 1.l, malo je zmešan. Pa vsi toti 4.l so malo nori, tak da ja.. smile.gif

• 0
Viens, reste ici!

#14060 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46669 posts

Posted 05 September 2009 - 02:42 PM

smile.gif Hehe. Ja treba je spravit v promet. smile.gif Se spomim kak sva to medve s kolegico prodajali. smile.gif Sva prodali večino knjig in to po zelo dobri ceni. Midva nisva na koncu nič kupla, ker niso imeli nič takega kaj moj mali rabi. smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users