Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#14001 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20008 posts

Posted 25 November 2009 - 05:05 PM

Deluje kot obsedenost wink.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#14002 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18674 posts

Posted 25 November 2009 - 05:09 PM

Kako to misliš da posvinjajo gostje? Saj če pride nekdo samo na kavo recimo, pobrišeš mizo, pomiješ skodelico pa je? Pa zakaj zadaj v avtu ne sme nihče sedet? A se sploh nabere kaj umazanije po enem dnevu? biggrin.gif Joj, tebi bi se ČIST zmešal pri meni laugh.gif Na kok časa delaš pa generalke, ko tut po vseh omarah pobrišeš itd.? A te pol prov fuul mot, če enkrat ne počistiš, mislim a vidiš svinjarijo, al te smao psihično moti da takrat pač nisi čistila?

Uf, zanimivo biggrin.gif

• 0

After all this time?

Always.

#14003 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86917 posts

Posted 25 November 2009 - 05:11 PM

LOL, pri kolegici sem gladala Cosmo (I know sleep.gif ), in zagledam noter moj plakat, haha. laugh.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#14004 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28106 posts

Posted 25 November 2009 - 05:22 PM

Lo-Fi jaz te zelo razumem, sicer pri meni (se) ni tako hudo, je pa podobno. Ne maram, da se mi kdo klati po bajti, ne maram, da se kdo vozi z mano, mimogrede nanosi svinjarijo v avto (pesek ipd..), nervozna sem, ko pride kdo k meni v pisarno (delam doma) in vidim, da ima umazane roke in potem pusca odtise vsepovsod. wacko.gif

In tudi meni ze malo zmanjkuje casa za karkoli, ker sem obsedena s ciscenjem, vcasih cistim pozno v noc, namesto, da bi sla spat ali pa kaj zlagam, ker mora biti vse tocno zlozeno, nic ne sme od nikoder strleti.

Imam obdobja, ko me mine in mi je vseeno. Imam obdobja, ko me spet prime in zabijam cas z neumnostmi.

Prah me ne moti, sesam 1x na teden ali pa se to ne, odvisno od casa.

Sama pri sebi sem prisla do zakljucka, da to pocnem zato, ker sem recimo nezadovoljna z nekim podrocjem v svojem zivljenju, ki ga v tistem trenutnku ne morem urediti, potem pa glancam do onemoglosti. Vsaj nekaj naredim prav in dobro. blink.gif

Enkrat sem gledala en zanimiv dokumentarec o tej motnji - je bilo receno, da je to mozganski tik, ne mores si kaj, da ne bi.

Veckrat si pomagam tako, da si recem "a bo konec sveta, ce bo ena smet na predprazniku, ce bo ena ovojnica strelela iz kupa?" Poskusaj cimbolj racionalizirati svoje pocetje in bos videla, da je nesmiselno, ne pusti, da ti pride do tistega dela mozganov, ko racionalizacija odpove. Dobro ves, da hladilnika ni potrebno brisati vsak dan, je res?

QUOTE(Jinadaze @ 25. 11. 2009 - 17:11) View Post

LOL, pri kolegici sem gladala Cosmo (I know sleep.gif ), in zagledam noter moj plakat, haha. laugh.gif

woot.gif

QUOTE(Nincha @ 25. 11. 2009 - 17:09) View Post

Kako to misliš da posvinjajo gostje? Saj če pride nekdo samo na kavo recimo, pobrišeš mizo, pomiješ skodelico pa je?

Nincha, verjemi, da imamo zelo razlicni predstavi o tem, kaj pomeni, da gostje VSE posvinjajo. biggrin.gif :\
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#14005 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 25 November 2009 - 05:29 PM

Kaj pol tudi ne hodite k drugim v goste, se ne peljete v tujih avtih?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#14006 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28106 posts

Posted 25 November 2009 - 05:31 PM

Jaz nerada in vecinoma ne.
  • 0

#14007 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 25 November 2009 - 05:50 PM

glede gostov- mene bi motilo že če nekdo pač gre po stanovanju( za mene , že tako zadosti umaže)
generalke pa tako: to kar sem opisala delam vsak dan(če je le mogoče)
ob sobotah pa počistim še vse omare, predale (ja čist vsako soboto)sploh v kuhinji

hm...sem enkrat jaz tudi brala da čistiš kao če nisi zadovoljen, če te nekaj muči....ampak iskreno, mene NIČ ne muči, pred leti sem si isto "sčistla" ,uredila življenje, našla in živIM tako, da imam notranji mir. Iskreno povedano sem srečen človek. materialno in čustveno .....mi nič ne manjka.
Mogoče je res to en trk v možganih, ne vem pri nas noben ni tak(da bi ta vzorec pobrala od koga)

tudi meile, sms brišem sproti, da je ja vse kao pospravljeno....
biggrin.gif
Planet, meni to da si rečem da ne bo konec sveta če ne bom sčistila hladilnika, ne pomaga(kao konec sveta res ne bo-bo pa konec mojega laugh.gif )
eh hecno vse skupaj,,,,pa saj me v bistvu niti ne ovira, se pa zamislim včasih ermm.gif

QUOTE(Braunkopf @ 25. 11. 2009 - 17:29) View Post

Kaj pol tudi ne hodite k drugim v goste, se ne peljete v tujih avtih?

zavedam se da drugi nimajo problemov s tem. smile.gif
  • 0

#14008 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20008 posts

Posted 25 November 2009 - 05:53 PM

Sej, problem nastane samo, če stvar moti v vsakdanjem življenju. Potem je ok. wink.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#14009 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28106 posts

Posted 25 November 2009 - 05:57 PM

Mene pa moti, ker bi lahko bolje uporabila svoj cas, glede na to zlaganje ovojnic na popoln kup ni ravno visek kreativnosti. smile.gif

Sej tudi meni naceloma nic kaj velikega ne manjka, vsaj ne, da bi vedela, ampak po obcutku, ki ga dobim, ko nekaj v nulo pospravim, bi rekla, da v moji glavi ni cisto vse na svojem mestu. biggrin.gif Ne more te eno pospravljanje tako potesiti al kaj? laugh.gif
Ce ni nezadovoljstvo, je pa privzgojeno - doma me je foter kar naprej preganjal k pospravljanju. Ni ravno izvajal nasilja nad mano, da ne bo kdo narobe razumel, je zacel pa takoj sitnariti, ko necesa nisem pospravila na svoje mesto. In sem v koncni fazi razvila taksno deviantno obnasanje kot sem ga - morda nekaj v smislu, da ne bom dovolj dobra (= da me ljudje ne bodo imeli radi), ce ne bom imela vsega pospravljenega.

Maile in SMSe tudi jaz sproti brisem, sluzbenih ne, ker pridejo se kdaj prav, osebne vedno. Ze zato, ker bi me motilo, ce bi jih kdorkoli kadarkoli slucajno bral. Pospravljam pa tudi racunalniski desktop ja. Ne prenesem zabasanih desktopov - eni imajo 100 dopisov enega poleg drugega all over desktop ipd...ne mores tega pospraviti v eno mapo z imenom "Dopisi"? biggrin.gif

QUOTE(Lo-Fi @ 25. 11. 2009 - 17:50) View Post

zavedam se da drugi nimajo problemov s tem. smile.gif

Pomoje je BK mislila, da, ce ti nikogar ne povabis na obisk in nikogar ne peljes, najbrz tudi tebe nihce ne povabi na obisk in te nikamor ne pelje ("usluga" za "uslugo") smile.gif.
  • 0

#14010 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 25 November 2009 - 06:00 PM

aja laugh.gif oops.gif laugh.gif
hm dobivamo se zunaj ,
pa noben razen mojih bližnjih ne ve tega smile.gif

• 0

#14011 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28106 posts

Posted 25 November 2009 - 06:05 PM

Ma jaz grem tako ali tako na splosno raje ven, delam doma, jem doma, spim doma, ko se za vikend kaj dogovarjamo si bolj od vsega zelim nekam ven. In na splosno ne maram, da hodi kdo k meni na obisk, ker stanovanje/dom smatram za svoj precej intimni prostor, za katerega ne zelim, da se kdo vtika vanj. Enako mi je neprijetno hoditi k drugim na obisk, ker imam obcutek, da vstopam v njihovo intimo.
  • 0

#14012 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15275 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 25 November 2009 - 06:22 PM

QUOTE(Jinadaze @ 25. 11. 2009 - 17:11) View Post

Kaaj? O čem? Si slikala? Bi ga res rada vidla, ker takrat on pdf ni uspelo prikazat. Mi lahk magari na zs pošleš! oops.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#14013 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28106 posts

Posted 25 November 2009 - 06:24 PM

^^

Tocno, tisti pdf, mene tudi zanima!

• 0

#14014 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18674 posts

Posted 25 November 2009 - 06:26 PM

Danes sem spila skoraj celo flaško Pikovita, zdaj me hoče pa trebuh bolet. Shocking. butl.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#14015 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 25 November 2009 - 06:30 PM

ohmy.gif

Lo-fi ti maš higienski disorder biggrin.gif

Sej sem jst tud zlo pedantna, ampak tko izredno pa spet ne.
ENkrat na teden pucam stvari, razen kuhinja se pri nas vsak dan po kosilu očisti pa pomede se po tleh.

Da bi vsak dan delala vse to kar delaš ti, dan jep rekratek... biggrin.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#14016 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86917 posts

Posted 25 November 2009 - 06:41 PM

QUOTE(Cvetka @ 25. 11. 2009 - 18:22) View Post

Kaaj? O čem? Si slikala? Bi ga res rada vidla, ker takrat on pdf ni uspelo prikazat. Mi lahk magari na zs pošleš! oops.gif

A veš ko se je odprla trgovina ZOOO na Cankarjevi? Jaz sem lani naredila reportažo in jo dala na plakat (za en faks projekt pri fotografiji) . Pomoje je še zdaj tam, ko prideš noter, desno. Sej ni nč tazga. oops.gif

Aja, tiste embalaže sem pa dokončala, bom poslikala print (ko bo) in makete.

Začetek januarja je razstava. ohmy.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#14017 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 25 November 2009 - 08:01 PM

AAAAAAAAAAAAAA, jezna kot že dolgo ne!!!! verymad.gif 2guns.gif whip.gif sniper.gif rpg.gif Razbijala bi, kričala vseeeee! S fantom sva se z mizarjem že VSE zrihtala kaj pa kako bo v kopalnici pa me zdjle kliče, da je fotr vidu kko bo in mu ni všeč, ker nimava nobene "konkretne" omare za kup brisač (reku je: "Ja kaj bo pa k bojo otroc??") itd. Pa kaj ga briga! Dol k njemu v spalnico jih bom nosila! verymad.gif rolleyes.gif In zdj fnt pametuje, da je on to že takrat opazu, sam ni hotu nč rečt. Ma ja, itak. rolleyes.gif Aaaa, kaj sem jezna! In zdj bo reku mizarju nj kr eno omaro gor montira na tisto steno. In bo GRDOOO! sick.gif sick.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#14018 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 25 November 2009 - 08:16 PM

Lo Fi, jst sm tudi velikokrat obsedena s pucanjem, samo pol k pa vidim fantovo mati, kok je obsedena pa raje mal pozabim in se skušam zamotiti.
V bistvu rada čistim, ampak hvalabogu imam preveč opravkov in pucam redno, a ne ravno vsak dan. Ker bi se pri meni tudi mogoče znalo spremenit v obsesijo.

• 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#14019 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26193 posts

Posted 25 November 2009 - 08:18 PM

Mal sem žalostna zarad moje Špeli... ji niso mogl čist tačke porihtat. Zdej je čist boga, ne more najt ene dobr pozicije za pančat pa skos globoko vzdihuje.... No...bo že...
  • 0

#14020 Simone

Simone

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 321 posts

Posted 25 November 2009 - 08:19 PM

Od osmih do šestih sem bila na faksu!
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users