Spovednica
Posted 25 November 2009 - 05:05 PM

Posted 25 November 2009 - 05:09 PM

Uf, zanimivo

After all this time?
Always.
Posted 25 November 2009 - 05:11 PM
LOL, pri kolegici sem gladala Cosmo (I know

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 November 2009 - 05:22 PM

In tudi meni ze malo zmanjkuje casa za karkoli, ker sem obsedena s ciscenjem, vcasih cistim pozno v noc, namesto, da bi sla spat ali pa kaj zlagam, ker mora biti vse tocno zlozeno, nic ne sme od nikoder strleti.
Imam obdobja, ko me mine in mi je vseeno. Imam obdobja, ko me spet prime in zabijam cas z neumnostmi.
Prah me ne moti, sesam 1x na teden ali pa se to ne, odvisno od casa.
Sama pri sebi sem prisla do zakljucka, da to pocnem zato, ker sem recimo nezadovoljna z nekim podrocjem v svojem zivljenju, ki ga v tistem trenutnku ne morem urediti, potem pa glancam do onemoglosti. Vsaj nekaj naredim prav in dobro.

Enkrat sem gledala en zanimiv dokumentarec o tej motnji - je bilo receno, da je to mozganski tik, ne mores si kaj, da ne bi.
Veckrat si pomagam tako, da si recem "a bo konec sveta, ce bo ena smet na predprazniku, ce bo ena ovojnica strelela iz kupa?" Poskusaj cimbolj racionalizirati svoje pocetje in bos videla, da je nesmiselno, ne pusti, da ti pride do tistega dela mozganov, ko racionalizacija odpove. Dobro ves, da hladilnika ni potrebno brisati vsak dan, je res?

Kako to misliš da posvinjajo gostje? Saj če pride nekdo samo na kavo recimo, pobrišeš mizo, pomiješ skodelico pa je?
Nincha, verjemi, da imamo zelo razlicni predstavi o tem, kaj pomeni, da gostje VSE posvinjajo.

Posted 25 November 2009 - 05:29 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 25 November 2009 - 05:31 PM
Posted 25 November 2009 - 05:50 PM
generalke pa tako: to kar sem opisala delam vsak dan(če je le mogoče)
ob sobotah pa počistim še vse omare, predale (ja čist vsako soboto)sploh v kuhinji
hm...sem enkrat jaz tudi brala da čistiš kao če nisi zadovoljen, če te nekaj muči....ampak iskreno, mene NIČ ne muči, pred leti sem si isto "sčistla" ,uredila življenje, našla in živIM tako, da imam notranji mir. Iskreno povedano sem srečen človek. materialno in čustveno .....mi nič ne manjka.
Mogoče je res to en trk v možganih, ne vem pri nas noben ni tak(da bi ta vzorec pobrala od koga)
tudi meile, sms brišem sproti, da je ja vse kao pospravljeno....

Planet, meni to da si rečem da ne bo konec sveta če ne bom sčistila hladilnika, ne pomaga(kao konec sveta res ne bo-bo pa konec mojega

eh hecno vse skupaj,,,,pa saj me v bistvu niti ne ovira, se pa zamislim včasih

Kaj pol tudi ne hodite k drugim v goste, se ne peljete v tujih avtih?
zavedam se da drugi nimajo problemov s tem.

Posted 25 November 2009 - 05:53 PM

Posted 25 November 2009 - 05:57 PM

Sej tudi meni naceloma nic kaj velikega ne manjka, vsaj ne, da bi vedela, ampak po obcutku, ki ga dobim, ko nekaj v nulo pospravim, bi rekla, da v moji glavi ni cisto vse na svojem mestu.

Ce ni nezadovoljstvo, je pa privzgojeno - doma me je foter kar naprej preganjal k pospravljanju. Ni ravno izvajal nasilja nad mano, da ne bo kdo narobe razumel, je zacel pa takoj sitnariti, ko necesa nisem pospravila na svoje mesto. In sem v koncni fazi razvila taksno deviantno obnasanje kot sem ga - morda nekaj v smislu, da ne bom dovolj dobra (= da me ljudje ne bodo imeli radi), ce ne bom imela vsega pospravljenega.
Maile in SMSe tudi jaz sproti brisem, sluzbenih ne, ker pridejo se kdaj prav, osebne vedno. Ze zato, ker bi me motilo, ce bi jih kdorkoli kadarkoli slucajno bral. Pospravljam pa tudi racunalniski desktop ja. Ne prenesem zabasanih desktopov - eni imajo 100 dopisov enega poleg drugega all over desktop ipd...ne mores tega pospraviti v eno mapo z imenom "Dopisi"?

zavedam se da drugi nimajo problemov s tem.

Pomoje je BK mislila, da, ce ti nikogar ne povabis na obisk in nikogar ne peljes, najbrz tudi tebe nihce ne povabi na obisk in te nikamor ne pelje ("usluga" za "uslugo")

Posted 25 November 2009 - 06:00 PM

hm dobivamo se zunaj ,
pa noben razen mojih bližnjih ne ve tega

Posted 25 November 2009 - 06:05 PM
Posted 25 November 2009 - 06:22 PM

Kaaj? O čem? Si slikala? Bi ga res rada vidla, ker takrat on pdf ni uspelo prikazat. Mi lahk magari na zs pošleš!

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 25 November 2009 - 06:24 PM
Tocno, tisti pdf, mene tudi zanima!
Posted 25 November 2009 - 06:26 PM

After all this time?
Always.
Posted 25 November 2009 - 06:30 PM

Lo-fi ti maš higienski disorder

Sej sem jst tud zlo pedantna, ampak tko izredno pa spet ne.
ENkrat na teden pucam stvari, razen kuhinja se pri nas vsak dan po kosilu očisti pa pomede se po tleh.
Da bi vsak dan delala vse to kar delaš ti, dan jep rekratek...

Posted 25 November 2009 - 06:41 PM
Kaaj? O čem? Si slikala? Bi ga res rada vidla, ker takrat on pdf ni uspelo prikazat. Mi lahk magari na zs pošleš!

A veš ko se je odprla trgovina ZOOO na Cankarjevi? Jaz sem lani naredila reportažo in jo dala na plakat (za en faks projekt pri fotografiji) . Pomoje je še zdaj tam, ko prideš noter, desno. Sej ni nč tazga.

Aja, tiste embalaže sem pa dokončala, bom poslikala print (ko bo) in makete.
Začetek januarja je razstava.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 November 2009 - 08:01 PM

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 25 November 2009 - 08:16 PM
V bistvu rada čistim, ampak hvalabogu imam preveč opravkov in pucam redno, a ne ravno vsak dan. Ker bi se pri meni tudi mogoče znalo spremenit v obsesijo.
Posted 25 November 2009 - 08:18 PM
Posted 25 November 2009 - 08:19 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users