Da še jaz dodam svoje - za moj okus tudi zmaga
Elle. Se mi zdi kvalitetnejša, bolj premišljeno narejena in polna lepih slik, ima nekaj fajn člankov in občasno tudi dejansko koristnih modnih oz. lepotilnih nasvetov (čeprav so tudi tle že prodajali bučke, ampak kje jih pa niso).
Cosmopolitan mi je največji šit, skos se grejo neke kao sex guruje z res annoying in brezveznimi nasveti v stilu, kako mu z ritnicami obdelat moda, kako ga pripravit do tega, da bo med sexom pel arije, kako lahko s sexom v Vigrad veceju ponovno razplamtita strast in podoben bullshit.
Eva mi je tudi hardcore bedna, bi rekla, da gre za bolj otročjo in brezvezno wannabe različico Elle. Včasih mi je bil zelo všeč
Gloss, so imeli zanimive in dobro napisane članke o potovanjih in drugih zanimivih tematikah (trgovina z belim blagom, ženski zapori, transseksualnosti, itd.), uglavnem ni bil vezan zgolj na modo. Samo sem nehala kupovat, ker se mi je zdelo, da se je malo poslabšal. Ga bom pa pomoje spet začela, ga malo pogrešam.
Uglavnem, moj predlog je
Elle ali
Gloss. So pa te revije kakorkoli obrneš samo zelo lahka čtiva za preganjanje dolgčasa, ne gre za neko strašno kvaliteto - za to imamo itak dobre knjige.