Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#1381 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17640 posts

Posted 22 June 2007 - 02:50 PM

Živjo! Spet se mal pr Tigiju oglašam. :-D

QUOTE(Adriane @ 12. 4. 2007 - 18:54) View Post
Mateya, mislim, da ni druge, kot da si pogosteje pereš glavo, ali pa daš tisti dan na glavo rutko. Več ko si boš gor pocala, slabše bo. Boš ko ena polizana limona.

Sem opazila, da se to dogaja tudi takrat, ko imam čisto sveže umite laske in so seveda ful taki lahki in potem vse gre v zrak in zgleda obupno! Saj bom probala eno slikco dobit, sam itak pomoje veste, kaj mislim.
Jasno pa vse skupaj še najbolj grdo zgleda, če so še malo mastni, samo si jih že tak 2x na teden umivam, več se mi ful ne da pa pomoje bi se mi še hitreje mastili.

Si poa še vedno nisem nič pametnega kupila, ne vem kaj! Ni pa nujno, da je od tigija. Aja, pa nočem, da bi zgledalo polizano, važno je, da ne gre tako za brezveze v zrak!

No tko grdo mi potem gre vse v zrak ... Eni majo pa take ful dobre lase, nič ne gre v zrak pa nič se ne kuštra!

Attached Files

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1382 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 22 June 2007 - 02:55 PM

Meni je pri tem full pomagala kremica Tigi After Party. Tudi miss*69 je zelo zadovoljna z njo. Je pa ta krema čist nemastna, v bistvu gre za silikonsko, vlažilno kremo biserno bele barve, je bolj gosta, čudovito mazljiva, porabi se je ful malo in res ne masti, pa še noro lepo diši. Je pa cena naravnost bedna, namreč 100ml kreme stane 18,50€ oz. skor 4.500 tolarjev. Samo se je full malo porabi, zadostuje za najmanj pol leta, jaz sem jo menda skoraj eno leto imela.

Tle sem še slikco našla:

IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1383 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17640 posts

Posted 22 June 2007 - 04:27 PM

No bom še malo razmislila, saj tak za "lasne" izdelke skoraj nič ne zapravim, tko da bi pomoje kar reskirala, sploh če res pomaga. smile.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1384 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 25 June 2007 - 08:20 AM

ej, a obstajajo krtace za lase od tigija? js mam v spominu, da so ble slike krtac v enem katalogu, ze kr doug nazaj, ampak na njihovi strani jih pa ne najdem. kaj je zdej to
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#1385 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 25 June 2007 - 08:25 AM

Pomojem bi lahk vprašala v kakem salonu, če bi jih lahko naročila? Men jih je frizerka pokazala, ker je takrat lih eno mela, tko d pejd prašat. smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1386 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17640 posts

Posted 25 June 2007 - 07:29 PM

QUOTE(DiLeMa @ 22. 6. 2007 - 15:55) View Post

Meni je pri tem full pomagala kremica Tigi After Party. Tudi miss*69 je zelo zadovoljna z njo. Je pa ta krema čist nemastna, v bistvu gre za silikonsko, vlažilno kremo biserno bele barve, je bolj gosta, čudovito mazljiva, porabi se je ful malo in res ne masti, pa še noro lepo diši. Je pa cena naravnost bedna, namreč 100ml kreme stane 18,50€ oz. skor 4.500 tolarjev. Samo se je full malo porabi, zadostuje za najmanj pol leta, jaz sem jo menda skoraj eno leto imela.

Še eno vprašanje ... Ta krema je namenjena za lesk in zgladitev las, pa pomaga tudi proti vozlanju? Ker jaz si recimo zjutraj skrtačim lase, grem ven, in potem si jih morem čez par ur spet, ker se mi zvozlajo in skuštrajo. mad.gif huh.gif Tko da a After-Party torej pomaga proti kombinaciji zvozlani-skuštrani-"dvignjeni" ?
  • 0

Bill Bullard

#1387 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 25 June 2007 - 07:37 PM

Ja, itak, sej vsebuje silikone.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1388 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17640 posts

Posted 25 June 2007 - 07:47 PM

O hvala. A obstaja še kakšna cenejša alternativa (tole je res precej drago)? Bi morda pri Gliss Kuru imeli kaj ali pač kjerkoli drugje?
  • 0

Bill Bullard

#1389 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 01 July 2007 - 01:22 PM

Smo že prvega p še ni Tigijevih akcij. Niti ne spremljam tok pogosto, tko da, mogoče katera ve, kdaj jih objavijo?
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#1390 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 01 July 2007 - 01:32 PM

Enkrat 2., 3., 4. jih objavijo.....
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#1391 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 July 2007 - 04:37 PM

Včasih traja tudi dlje (itak tokrat sicer ni blo za pričakovati, da bodo kar danes že objavljene, ker je nedelja). Jaz sem enkrat bila tako nestrpna, da sem kar klicala k njim, kaj je zdaj z obnovo strani oz. akcije... pa ženska sploh ni vedla, da še ni nove akcije na internetu.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1392 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 01 July 2007 - 07:39 PM

Haha, zele se mi je to odigralo v glavi. Obsedenke. laugh.gif
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#1393 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 02 July 2007 - 01:31 PM

Zakaj še vedno ni akcij ? ohmy.gif 2. je že ! verymad.gif
  • 0

#1394 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 02 July 2007 - 01:40 PM

ne evil.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1395 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 02 July 2007 - 07:57 PM

Mah sej nikol ne dajo akcij gor tko v začetku mesca, zmerej nekej dni zamude rolleyes.gif Jst sm dans že 2x njihovo stran pogledala, če je že kej oops.gif Sam kaj k sm skor prepričana, da bom pol pa razočarana, ker ne bom nič pametnega. huh.gif
Sm pa vseen prepričana, da bodo ta tedn že gor biggrin.gif
  • 0

#1396 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 03 July 2007 - 12:57 PM

So že nove akcije klik
  • 0

#1397 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 July 2007 - 12:59 PM

Joj, tak brezveznih akcij pa še ni blo. Pa sej fajn, mam vsega dost, vsaj keša ne bom po nepotrebnem naokol razmetavala.
  • 0

#1398 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 03 July 2007 - 01:01 PM

sminka pa glos sta fajn
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#1399 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 03 July 2007 - 02:45 PM

Hm.. a se mi splača naročit Self Absorbed duet? Mam mastno lasišče in suhe lase. Kolkor sem brala po tej temi je ta sampon za take lase fanj.
  • 0

#1400 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 03 July 2007 - 03:45 PM

Jeeej, ravno tisto je v akciji, kar že nekej mescev čakam biggrin.gif Tale šampon za volumen las biggrin.gif Mi ga je frizerka že naročila, tko ga bom šla iskat konc tedna. smile.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users