Jump to content

Photo

Laki za nohte

• Please log in to reply
1392 replies to this topic

#1381 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26452 posts

Posted 31 August 2026 - 04:21 PM

Jaz sem tudi dala biab dol prejšnji teden.
  • 0

#1382 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 34198 posts

Posted 31 August 2026 - 04:26 PM

Očitno je to zdej trend, ker tudi dve moji kolegici ne hodita več "na nohte"
  • 0

#1383 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28201 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 31 August 2026 - 04:31 PM

V Sloveniji kot ponavadi malo zamujamo, v tujini so goli nohti že nekaj časa statusni simbol. :)
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1384 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26557 posts

Posted 31 August 2026 - 04:32 PM

Haha, a so otroci ze tolk veliki, da se ne gleda vec na nohte kot spa moment? Jaz imam zdaj to z zobozdravnikom, mi je spet sitno in odvec hodit :D

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1385 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26452 posts

Posted 31 August 2026 - 05:42 PM

Jaz imam drugače ful mehke nohte in sem bila na biab-u samo zaradi tega....pa mi je postalo predrago. V 2 letih in pol je šlo gor za 15€-20€. Začela sem z 20€, zdaj pod 35 ne pridem. Toliko pa nisem pripravljena več dat....
  • 0

#1386 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18620 posts

Posted 31 August 2026 - 06:47 PM

Kaj pa je to biab? Meni je dober argument proti, da zeloooooo redko vidim ok narejene (pa cas, denar, estetika...). Najbolj nesexy mi je pa zadebeljen palec.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1387 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26452 posts

Posted 01 September 2026 - 04:59 AM

Builder in a bottle
  • 0

#1388 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24220 posts

Posted 01 September 2026 - 12:26 PM

Haha, ja, to zdaj v Slo. začetek novega trenda, je že več influencerk začelo furat gole nohte.:D
Jaz sem jih prehitela, sem lani na začetku poletja nehala hodit.:lol: Pa itak sem hodila samo ene 9 mesecev.
Meni to ni bil "čas zase", ampak dodatna obveznost, sedet tam 1 uro vsak mesec, pa usklajevanje terminov. Bognedaj, da kdaj nisi mogel prit, ker potem zlepa ni bilo več prostega termina.
Gelish nohti so mi bili sicer zelo lepi, ampak samo 2 tedna, potem je bil narastek že preveč viden za moj okus. Po 3 tednih pa že res grdo zgleda in sem komaj zdržala tiste 4 tedne. Pa še cene so šle skoz gor. Takrat je tu pa tam katera še imela pod 30 €, zdaj pod 35 € itak ni več. Se mi ne zdi vredno dat toliko denarja za 2 tedna lepih nohtov. Mi to ni nobena nujno potrebna stvar.

Jaz sem si kupula Essie To the rescue. Mi je všeč. Mi še kar dolgo zdrži in lepo pride na nohtih mi je zelo lep odtenek.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1389 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90580 posts

Posted 01 September 2026 - 03:18 PM

Jaz sploh nikoli nisem hodila, imam res mocne nohte, nic se mi ne plastijo in hitro rastejo, bi mi bila pa prednost gelisha, da dlje zdrzi. Sploh za kaksne mocnejse, temnejse odtenke. Razen kaksnega svetlega laka obcasno, si jih na rokah sploh ne lakiram, ker mi noben ne zdrzi vec kot 2 dni. To se mi pa niti slucajno ne da, sploh plastit s pod/nadlakom. Pri Tiki sem videla, da ji zdrzi vsaj en teden, ne vem a sploh kaj dela …
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1390 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46829 posts

Posted 02 September 2026 - 08:46 AM

Jaz tud ne. Se mi je vedno zdel stran vrzen denar.
V Kambodzi sem sla enkrat na manikuro za 1USD, to mi ni blo skoda. Sem imela pol cel dopust lepe nohte :lol:
  • 0

#1391 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26557 posts

Posted 02 September 2026 - 09:06 AM

Jaz drugace tudi nisem nikoli hodila, nasploh me dolgi nohti (na sebi) nervirajo, pa obcutek imam, da se skos nekaj paca spodaj in nikoli nimas zares cistih rok. Tako da vsakih nekaj dni prirezem, da so res kratki. Lakiram pa tudi samo nohte na nogah, tam znatno dlje zdrzi :D

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1392 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19022 posts

Posted 02 September 2026 - 09:40 AM

Jaz se tudi že nekaj časa poigravam z mislijo, da bi nehala hodit, ker je šla cena bizarno gor. Ko sem začela, sem dajala 20€, zdaj pa 45€ pa še začela mi je zaračunavat popravilo zlomljenega nohta občasno, tko da dam kdaj 50€. :butl: Pa se mi zdi ful za malo, ker hodim k isti že 6 let in mi prej tega nikoli ni računala, očitno majo manjko strank. Pa še lokacijo so menjali in mi nova ni tako priročna kot prej. Je pa res ogromen plus, da mi naredi v 45 min in mam pol za vsaj 3 tedne mir. Ker sicer moraš pa vsakih par dni doma z lakom prčkat in tok ne vem, ali se mi da. Mogoče si bi sama probala začet delat gelish doma. 

• 0

After all this time?

Always.

#1393 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30294 posts

Posted 02 September 2026 - 11:41 PM

V Sloveniji kot ponavadi malo zamujamo, v tujini so goli nohti že nekaj časa statusni simbol. :)

O, wow!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users