Jump to content

Photo

Big Brother

• Please log in to reply
3009 replies to this topic

#1381 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 16 March 2008 - 02:51 PM

Joj tota Jeanine je ena krava da ni večje. S toto niniko al kovi k* je prav dosadna da o tistih avtkih, ki jih vozi po stanovanju sploh ne govorimo.

Kako je lahko Sara po končani gimnaziji stilistka ?
(Jina je bla tvoja sošolka?)
  • 0
Viens, reste ici!

#1382 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 16 March 2008 - 03:12 PM

Sara da je bla model? ermm.gif OMG, pa kaj te agencije nimajo nikakršnih kriterijev, tako zaničljiv izraz ima na sliki.

Damjana je kot kaka weather girl, misli da ker ima blond podaljške je pa najlepša in oh in sploh, Tamara pa misli da je frajerka ker ima živo rdeče lase. Jeanine zgleda kot osnovnošolka.
Ostale so pa povprečne.

Od tipov mi je v oči padel samo Dejan (to je ta metro, al kako?), tisti prvi deluje tak pozer, ki namesto možganov raje krepi mišice, Marcel je afnogunc, ostali pa kr eni. Arabca bojo ziher raztrgal not biggrin.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1383 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 16 March 2008 - 05:59 PM

Jeanine zgleda ful luštna.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1384 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 16 March 2008 - 06:33 PM

Ana, zakaj mislš da je jeanine krava? laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1385 PiiKa*

PiiKa*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 431 posts

Posted 16 March 2008 - 07:22 PM

men je jeanine fuul lušna pa simpatična. sam se mi zdi da je bolj umirjena in mislm da ne bo dolgo notri ostala.

men ni jasno nekaj. tisti ki bo prvi nominiran (btw a bo to že dons? k na sporedu piše Big Brother nominacije) se bo preselil v luksuzno stanovanje. pa še enega bo vzel sabo če sem prov razumela?
kdaj se bodo pa pol drugi preselil?

• 0

#1386 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 16 March 2008 - 07:31 PM

Men je pa Žanin totalno antipatična in patetična. down.gif
Pa če dam to na stran, mi je tudi njen izgled mimo.
Frizura mi je za bruhat, pa vse na njej mi smrdi po neki kvazi nedolžni "loliti", ki se skriva za neko masko.

Na živce mi gresta tudi Sara, pa Tjaša.
Od tipov pa on mamin sinko Dejan in Marcelo s svojim "pozitivizmom".

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1387 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 16 March 2008 - 07:34 PM

Men je jeanine k natalia verboten mlajša laugh.gif laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1388 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 16 March 2008 - 08:08 PM

Ja, kdor bo nominiran in bo dobil največ glasov v soboto, bo šel živet v tisto tapravo stanovanje. Pa določil bo še nekej stanovalcev, ki bodo šli z njim. V bistvu bodo pol razdeljeni v dve skupini. Tko sem prebrala.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1389 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4274 posts

Posted 16 March 2008 - 08:08 PM

Kera je to? Ona ko ma dekico še vedno? Patetično do konca.
  • 0

#1390 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 16 March 2008 - 08:09 PM

Rea točno tak kot je Immortal napisala. Za bruhat vglavnem.
  • 0
Viens, reste ici!

#1391 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 16 March 2008 - 08:12 PM

Jao ja, to z dekico je uber mimo. ok, naj spi z dekico, samo da se izpostavlja še posebaj s tem, đizus krajst. retardiranka.

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#1392 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 16 March 2008 - 08:21 PM

Tale Dejan je btw zakon. Poleg tega tile predstavitveni spoti k so jih nardil so čist mim,in pomojem so jim rekl da morjo take narest.
Damjana je zakon,kuha,ne pritožuje se,skrbi za vse.
Sara ej bla res neki afnasta,ampak zdej mroajo smeti pospravljat,tko da trenutno veselo po gnili solata krevslja in se ne pritožujke kej preveč kako smrdi.
Dejan je super,res,prov nič razvajen al pa mamin sinko,in deluje čist durgač k un spot....Pa nič ga ne mot da se tuširat skor ne morjo,lih prejle je oddela 2 uri brskanja in razvrščanja smeti.Poleg tega je v eni gnili žemlji najdel rožni venec in ga ni hotel vrečt stran,s tega nardil celo paniko,in zdaj so ga nekam obesli...Ker se mu to ne zdi prov,pač kot spoštovanje do vere,čeprav sam ni veren.
Tjaša pa tamara sta pa fuknjeni,ne delata nič,samo sedita na celi riti,sploh špeharca skoz sam žre pa se kislo drži.

Una jeanine je skoz tih,men osebno bedna,otročja...ma ne vem če je v dveh dneh spregovorila 2 stavka.
Dada je čist kul, klošar pa....mi je jasno da ga opravljajo in jim dam prav.Noge ima zelene in črne od glivic,možnost ima da se umije pa se ne. Razumem da folk noče spat zraven nega in da smrdi na tri kilometre.

Fantje so mi nasplošno vsi kul.Razen klošarja,pa ne zato ker je klošar (no tud zato)....Samo ker pač noče se umit pa naredit življenje ljudem bolj normalno.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#1393 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46110 posts

Posted 16 March 2008 - 08:21 PM

Dekica je pa tudi taka, da je še moji mački ne bi dala.
  • 0

#1394 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 16 March 2008 - 08:41 PM

QUOTE(eve @ 16. 3. 2008 - 20:08) View Post

V bistvu bodo pol razdeljeni v dve skupini. Tko sem prebrala.

Ja, tako je bilo tudi na italjanskem. Polovica jih je bila v onem lepem stanovanu, enih par pa v ta grdem, samo da so italijani imeli meni se zdi še gršega. Meni je to brezveze.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1395 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86471 posts

Posted 16 March 2008 - 09:06 PM

QUOTE(Ana @ 16. 3. 2008 - 14:51) View Post

Kako je lahko Sara po končani gimnaziji stilistka ?
(Jina je bla tvoja sošolka?)

Paralelka. In kolikor jaz vem, še ni nardila mature. pirate.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1396 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 March 2008 - 09:24 PM

Jaz bi samo nekaj stvari omenila glede tega, ko sem skorajda bruhajoč zijala uvodno oddajo:
- spet so vsi neki blazni seks manijaki in neke nimfomanke wannabe
- absolutno mora biti spet ena, ki se že po defoultu rada slači (lani striptizeta, letos GoGo plesalka) - itak, show mora biti zazihran
- komentatorji - ona dva stara prdca, ki očitno še zdaj nista prebolela, da nista v rosnih 20ih - njuni komentarji so bili že skorajda nagnusni... ko sta hahljajoč komentirala, kako vse si bodo poredne punce lahko pomagale, če bodo same, a ne... če bi namigovali, da bodo sami tipi, nikomur na kraj pameti ne bi prišlo tako komentiranje oz. se bi najbrž vsi utapljali v lastnem bruhanju o razmišljanju v tej smeri... ako bi kdo kaj rekel, bi najbrž prišlo do vsesplošnega javnega zgražanja... pa Tina za komentatorko? A res? Ženska, ki ne ve, kaj so to Helsinki? Sicer pa, če malo boljše pomislim... ravno s takim umom lahko tudi komentiraš vsak teden tovrstne maloumnosti
- VSE se spet vrti okoli fuka - kot da je to zgleda edino, kar obstaja na tem svetu in je to edina stvar, zaradi katere kdo sploh gleda BB - da bodo videli fuk al pa kakšno bradavico med tuširanjem
- Osenarka je postala spaka.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1397 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 16 March 2008 - 10:38 PM

Se v večini strinjam s tabo. thumbup.gif

Jeanine ali Marko? 16.03.2008 22:30

Stanovalci so nominirali Jeanine in Marka. Vsi, razen Sare, so nominirali Marka. Razlogi pa so si bili zelo podobni.

Zakaj ne marajo klošarja? A spremlja kdo? ohmy.gif

edit: sem prebrala od Sally post bolj natančno in mi je jasno zakaj. ;)
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1398 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 16 March 2008 - 10:54 PM

Kaj so bli neki uzun pred bajto pa edn prbije: "Kaj bi mi pasu en cigaret!" Pol pa Marko prbije: "U jst bi pa zdejle folijo!" - kaj je s tem mislu? Droge? ermm.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#1399 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 16 March 2008 - 11:02 PM

Ja.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#1400 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 16 March 2008 - 11:10 PM

Kolikor že se mi je Marko smilil na začetku, toliko bolj se mi zdaj gabi. down.gif

Tudi jaz nebi hotela imeti ob sebi tako zanemarjene osebe, brezdomec gor ali dol.
Zdaj ima na voljo vodo in druge potrebščine za osebno higieno in bi se lahko malo porihtal.

Tudi tista kri, ki jo je izpljunil... joj joj joj....
Bogi, ker ima probleme z dlesnimi, ampak kako so lahko dali noter takega človeka, ki ima dejansko zdravstvene težave?! blink.gif
Da ne omenjam možnosti okužbe s to njegovo krvjo....

Zdaj ko pa je jasno, da se človek še drogira, se mi je pa do konca zagnusil in upam, da ga ljudje ne bodo izglasovali, da naj bo on tisti, ki bo šel v luksuzni del.

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users