Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#1381 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 10 April 2008 - 03:47 PM

Danes sem se namenila sivkin losion kupit in ga nimajo več ohmy.gif . Nova kolekcija naj bi pa prišla 17. Od glossov so meli samo Med in Limona, kateri mi ni tako všeč, sem pa opazila, da imajo neke kompletke malih verzij iz kolekcij za obraz. Me Jabolko in Mandelj mikata.
  • 0

#1382 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 10 April 2008 - 03:58 PM

Mene trenutno mika samo tale čistilni gel za obraz iz nove linije za mastno kožo, ampak sem ravnokar dobila en Clarinsov čistilni gel, tako da nakup odpade. Mogoče potem, ko mi tega zmanjka ...

IPB Image

Ful mi je škoda, ker očitno niso pri L'Occitane sposobni skup spravit ene res kvalitetne globinske čistilne maske. Zdej imam od Clinique in mi je breath takingly fantastična, ampak bi še sprobala kaj drugega. O tem sem tako že enkrat pisala, ampak L'Occitane mi je pa res vedno manj zanimiv, se mi zdi, da resnično nimajo ničesar zares privlačnega, pa še cene se mi zdijo naravnost bolne. Morda si še kdaj omislim mandljevo olje za prhanje (čeprav mi je SebaMed še boljše), pa če bi imela kaj odvečnega denarja (I wish) bi vzela mandljevo mleko za telo in mandljevo suho olje, pa morda še tisto cvetno roso al kaj je ono, pač sprej z vonjem po mandljih. Ostalo me ne interesira at all ...
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1383 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 10 April 2008 - 04:01 PM

Sem zdajle videla da bo rižev fluid 28€, sivkin je pa 21€. A bi lahko katera pogledala še v katerem drugem L'Occitanu, če je še kakšen sivkin losion ostal?
  • 0

#1384 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 10 April 2008 - 04:01 PM

Dilemčič, kero masko imaš to ? Je že ocenjena ? oops.gif
  • 0

#1385 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 10 April 2008 - 04:26 PM

Ni ocenjena, bom pa ocenila danes ali jutri. Tale je:

http://www.clinique....DUCT_ID=PROD706
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1386 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 26 April 2008 - 09:55 PM

QUOTE(Goddess @ 10. 4. 2008 - 17:01) View Post

Sem zdajle videla da bo rižev fluid 28€, sivkin je pa 21€.

Ne, rižev je ravno tako 21€. Upam, da sem prov vidla, no. biggrin.gif
  • 0

#1387 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 26 April 2008 - 09:56 PM

^^Si ja, jaz sem tudi gledla. tongue.gif

So pa ful velikodušni, meni so sitsnili ta fluid v dve taki mali posodici čisto do roba.
  • 0

#1388 lala99

lala99

sramežljivec

• Člani
  • 18 posts

Posted 28 April 2008 - 10:25 AM

Koliko stane mandljevo olje za prhanje in koliko mandljevo olje za prožno kožo?
  • 0

#1389 Pokica

Pokica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 140 posts

Posted 28 April 2008 - 12:53 PM

tudi mene to zanima, katera ve?
  • 0

#1390 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 28 April 2008 - 01:11 PM

Mandljevo olje za prhanje je enih 15€. Ono drugo pa ne vem.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1391 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 April 2008 - 01:14 PM

Ono mandljevo olje za telo je pomoje blizu 40€.
  • 0

#1392 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 28 April 2008 - 02:35 PM

Kaj pa nova kolekcija, riževa, kakšne so kej cene? Fluid sem v oni drugi temi zasledila da je baje 21€, kaj pa ostalo? Predvsem gel za umivanje me zanima, pa piling recimo.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1393 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 28 April 2008 - 03:32 PM

Mandljevo olje za prhanje se je meni pokvarlo. Ga je še 3/4 noter. Najprej so se začeli delat puhasti beli kosmiči, ki so plavali po celi flaši. Zdej se je sesedlo na dno in je debelo cca 1 cm...
Jaz ga ne bi kupla spet sad.gif

• 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#1394 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 April 2008 - 03:39 PM

Kako dolgo ga pa že imaš?
Namreč, moj fant ga ima že več kot leto (!!!), pa je še čisto vredu.
V nobenem pogledu se ni spremenilo.
Hrani ga pa v kopalnici, kjer je bolj kot ne vedno topleje.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1395 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 28 April 2008 - 03:48 PM

Dobila sem ga septembra, ampak se je začel kosmičit že nekje decembra. Sem ga šparala, ker so me fascinirali plavajoči delci laugh.gif Spravljen pa je bil v kopalnici, ki je večinoma mrzla (19°C).
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#1396 sneguljcica2002

sneguljcica2002

sramežljivec

• Člani
  • 18 posts

Posted 28 April 2008 - 04:01 PM

QUOTE(redkvica @ 28. 4. 2008 - 16:48) View Post

Dobila sem ga septembra, ampak se je začel kosmičit že nekje decembra. Sem ga šparala, ker so me fascinirali plavajoči delci laugh.gif Spravljen pa je bil v kopalnici, ki je večinoma mrzla (19°C).

če si ga imela na mrzlem so se ti kosmiči naredili prav zaradi tega. Tud men so se pa sem ga vseeno porabila thumbup.gif

Lp

• 0

#1397 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 April 2008 - 04:01 PM

Ne vem, kaj naj rečem, a je vsekakor čudno.
Je možno, da si že kupila kakšnega precej starega?
Poglej, če je kje datum izdelave.

edit: no, je že sneguljcica2002 komentirala...
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1398 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 28 April 2008 - 11:04 PM

Bom, ko pridem spet v Lj. Mislim, da je še na polici... Ga bom malo pogrela pa pogledam še datum izdelave.
  • 0

#1399 jemina

jemina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 581 posts

Posted 30 April 2008 - 08:40 AM

Jz sem čisto zaljubljena v tisto kolekcijo Draž pomaranče. Vse mi je tko dobro.
  • 0

#1400 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 14 May 2008 - 11:49 AM

Res sem srečna, da mi ti izdelki sploh niso všeč, haha. Sem imela eno olivno kremo in mi je take ogromne mozolje na levem licu nardila ... Ne, hvala. Si raje kupim 10krat cenejšo bolj kvalitetni kremo.Da ne govorim o brezvezni lasni kozmetiki. Nikoli več.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users