Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#1381 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 09 August 2007 - 07:02 PM

Pregrešne misli me obletavajo glede porabe denarja evil.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1382 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 09 August 2007 - 07:49 PM

Skorajda upam priseči, da bom prasca, kretena, idiota, eno navadno svinjo od atijevega šefa UBILA!!!!!!!
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#1383 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 09 August 2007 - 09:23 PM

QUOTE(URŠKA @ 9. 8. 2007 - 20:02) View Post

Pregrešne misli me obletavajo glede porabe denarja evil.gif

enako.
  • 0

#1384 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 August 2007 - 09:31 PM

^^ mene tudi, pa ga sploh nimam. verymad.gif
  • 0

#1385 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 09 August 2007 - 10:39 PM

Najbrž sm jst čudna, najbrž sm jst ful čudna cry.gif

Spoznala sm frendice od mojga. Čisto po naključju so bile pač v istem lokalu, kamor sva šla midva. Pa bi bilo vse uredu in prav, če... Ma direktno loh povem, tok so glupe. Jst sploh nism nedružaben človek, ful rada govorim, ampak kokodakat o glupih zadevah pa res ne mislim. rolleyes.gif Teme pogovora (ki mene sploh ni vključeval) je bilo vse prej kot kej normalnega, samo opravljanje itd. Nobenega kančka vljudnosti iz njihove strani, da bi me vprašale vsaj mogoče od kod prihajam ali pa kej podobnega. Nič, nič. verymad.gif

Me kar srat prime, če pomislim, da bi jih vidla še kdaj (sploh pa da ne pomislim, da so to ženske, s katerimi moj hodi žurat, na morje, na pijače). rolleyes.gif down.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1386 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 09 August 2007 - 10:47 PM

Emm ... ne vem koga imajo za norca s temi omejitvami, recimo 60 po Dunajski. Danes sem sledil zelenemu valu od začetka Dunajske do WTCja. Zanimivost? Hitrost 90-110 z dvema krajšima intervaloma 50km/h. Ustavil nikoli ... skratka, sledil zelenemu valu. Z legalno hitrostjo bi eno figo sledil ... ermm.gif
  • 0

#1387 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 10 August 2007 - 12:31 AM

Mogoče bi prišu v drugo rundo zelene biggrin.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#1388 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 10 August 2007 - 05:26 AM

QUOTE(Špela @ 9. 8. 2007 - 12:21) View Post

opažam, da ne rabim biti obkrožena s folkom, da mi je bilo tisto leto in pol, ko sem imela obdobje intenzivnega druženja z eno prijateljico (ki to zdaj ni več) povsem dovolj. vsakič po predavanju na kofe in čvekat ... tak tempo bi mi zdaj povsem najedal.

druga prijateljica pa ima neka obsedna stanja, ki nihajo iz skrajnosti v skrajnost: venomer poudarja njeno hiper senzibilnost in meni napol očita egoizem, ker se ne prisesavam na druge z izgovori tipa preobčutljivosti. ja, vsi jo moramo pač po rokah nosit, drugače kraljični ni po godu ... malo mi vse skup preseda. in potem se meni ne da z njo dobiti pa izpadem zlobna. sem vsaj iskrena. smile.gif temeljni problem je v tem, da ona mene bolj potrebuje kakor jaz njo - to je bilo čutit tudi iz njenega današnjega mejla ... in potem ima muda vprašat, ali bom finančno prispevala k darilu, ki ga je ona izbrala in ga bo ona dala neki tretji prijateljici/znanki/kolegici s faksa ... mislim, what's wrong with this picture?! in se bova jutri spet pičkali enih 10' samo zaradi tega, ker, jasno, keša ne mislim prispevat.

Ej Špela, vešda vse to velja tud zame...še zase imam komaj dovolj časa, najbolj mi paše po službi malo miru sama s sabo, res ne potrebujem nikogar, še najmanj nekih rednih prisiljenih druženj v stilu Ej mormo se kaj dobit... rolleyes.gif
In ja, tudi meni je bilo očitano isto kot teb oz. pomanjaknje čustvene inteligence, da gledam sam nase...priznam da je res, ampak menije tako najbolj kul in sama sem najbolj zadovoljna, ne pa d ami skoz neki zbujajo slabo vest, kok mi ni do nobenga. Tista ena in edina res najboljša prijateljica ostaja še vedno, ampak je tudi ona v situaciji, ko komaj najde čas, ampak se zato čist štekava, slišiva po tel., mailu in ni nobene zamere
Ah ja, ta, o kateri govorim, je pa res prav odvisna od stalne družbe, tudi ko je živela z nekom je bilo tako, da je bila večino časa okrog (no, logično je sledil konec take veze) twisted.gif
  • 0

#1389 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 10 August 2007 - 08:15 AM

QUOTE(pinga @ 9. 8. 2007 - 14:17) View Post

spet sedim tule, namest da bi počela koristne stvari rolleyes.gif sajk, blokiriiiiii me!! laugh.gif

Ne. twisted.gif

• 0

#1390 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 10 August 2007 - 09:55 AM

QUOTE(sajk @ 9. 8. 2007 - 23:47) View Post

Emm ... ne vem koga imajo za norca s temi omejitvami, recimo 60 po Dunajski. Danes sem sledil zelenemu valu od začetka Dunajske do WTCja. Zanimivost? Hitrost 90-110 z dvema krajšima intervaloma 50km/h. Ustavil nikoli ... skratka, sledil zelenemu valu. Z legalno hitrostjo bi eno figo sledil ... ermm.gif

Sajk, men je že 100x uspel ujet zeleni val z 60 km/h na Dunajski laugh.gif
  • 0

#1391 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 10 August 2007 - 09:59 AM

Men pa na Tržaški.

110km/h po Dunajski?
wacko.gif blink.gif
  • 0

#1392 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 August 2007 - 10:41 AM

okoli dnarja se svet vrti in mene dela srečno moj bodoči dobitek/zadetek od dohodnine. wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1393 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 10 August 2007 - 12:44 PM

Ne hecam se, js bom mojo mt lastno-ročno zadavla, ker mi preseda njeno najedanje. non stop sam utruja, čist za vsak drek, za primer povem, da je zanč nardila cel halo, ker sem z navadno vilco šla mešat solato in z uno, ki je parav za to namejnena..., dons mi je zatežila kako sem grdo kabel od fena navila, pa non stop ma take... pol se dere, ker ne pomojemo vsake šalce posebej, ampak jo damo v lijak, da se bi kasneje dalo v pomivalca, pa začne s takimi, da ne bomo pomivalca laufal za par krožnikov... pa rečte, da ni to ena vešča na kubik. tamal jo je zanč skor prtegnu, pa če do tega pride, js bom kr z njim potegnila, me prov boli k... sam njen druzga, kot da bi jo en ornk premlatu pomoje res ne bi pomagal!

komej čakam jutrišnji dan, da si mal živce spočijem ob prijetni družbi:)
  • 0

#1394 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 10 August 2007 - 12:50 PM

QUOTE(sajk @ 9. 8. 2007 - 23:47) View Post

Meni rata če vozim nekje 70. Ali pa ponoči, ko je cesta (z izjemo policajev) večinoma prazna. Ponoči sem sicer prehitro vozila zgolj parkrat, ker so me že ustavili zaradi tega rolleyes.gif .

Mi pa ni jasno kako lahko taxiji vedno vozijo prehitro, pa jih nikoli ne ustavijo?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1395 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 August 2007 - 01:39 PM

QUOTE(crna @ 10. 8. 2007 - 13:50) View Post

Mi pa ni jasno kako lahko taxiji vedno vozijo prehitro, pa jih nikoli ne ustavijo?

ker so posebna vrsta vesoljcev na cesti, pa jih ne upajo ustaviti. :wnk:
luciferka, take nebuloze je najbolje ignorirat. vem, da zna bit včasih to prekleto težko, samo pomaga. mi smo z ignoriranjem dosegli veliko manjšo stopnjo obsesivnega sitnarjenja za vsak drek, pa še mati so se pomirili za ene 2 prestavi (in to brez tablet! smile.gif).

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1396 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 10 August 2007 - 07:50 PM

Meni rata če vozim nekje 70. Ali pa ponoči, ko je cesta (z izjemo policajev) večinoma prazna. Ponoči sem sicer prehitro vozila zgolj parkrat, ker so me že ustavili zaradi tega rolleyes.gif .

Saj to je bilo pozno zvečer, prometa je bilo malo, edino tam pri omenjenem zmanjšanju na 50km/h. Morda gre s 70 če štartaš z mesta pri semaforju ob zeleni luči, ampak vseeno je bila to malo predolga relacija, da ne bi postal prehiter in bi moral čakat na zeleno ... Čudno.

Kakor keri. Tisti s toyotami prius ne gredo prehitro. Ne morejo. 2x sem se v onem skretu od avta vozil, pa se mi zdi da slabšega avta ni, sploh pa za tisto ceno. Plastika ko za jogurtove lončke. Motorja kot da ni ... imaš en velik lcd, za katerega je pametno, da ga ne gledaš. Kaže samo kaj se ti trenutno uporablja, gorivne celice ali motor z notranjim izgorevanjem ... le da je to lepo grafično prikazano z animacijo. laugh.gif
Ampak ko je pohodil gas (hotel se je podvizat), se razen trenutne porabe, ki je šla na 50l/100km ni zgodilo absolutno nič. Moj jajc od avta, za katerega trdim da nikamor ne gre ... je raketa v primerjavi s tistim skretom. laugh.gif

Če prav pomislim. Malo hitreje sem se v taxiju peljal samo enkrat. Ostalo jaz vozim hitreje ... hmm.gif
  • 0

#1397 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 10 August 2007 - 07:56 PM

Pogrevam že stokrat pogreto župco, se sekiram in jočem, pa se samo slabš počutim. Nočem ga imet, pa spet hočem, pa spet nočem. On & off. Delam se nedostopno, pa sem tak softi not v srčku. In že vnaprej vem, da bo šlo spet vse narobe. Drugače pač ne gre.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1398 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 10 August 2007 - 08:18 PM

QUOTE(Frida Kahlo @ 10. 8. 2007 - 10:59) View Post

110km/h po Dunajski? wacko.gif blink.gif

Nič se fino delat. Čez dan, seveda ne v času gneče, tam promet teče z 80-90km/h. Torej brez prehitevanja ali česarkoli. Dejansko tam vsi toliko vozijo. Tistih dodatnih 20km/h ni bog ve koliko več, pa to je max, ne povprečje. wink.gif
  • 0

#1399 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 10 August 2007 - 08:27 PM

QUOTE(sajk @ 10. 8. 2007 - 21:18) View Post

Nič se fino delat.

Hahaha. Jest si ne bi upala.
  • 0

#1400 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 10 August 2007 - 08:30 PM

Emm ... zdaj bo to že čudno vse skup zgledalo, naj poudarim da vozim defenzivno, nič čez rdeče in ne jemljem prednosti in pešcem ustavljam. smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users