Spovednica
Posted 09 August 2007 - 07:02 PM

Posted 09 August 2007 - 07:49 PM
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila
Posted 09 August 2007 - 09:31 PM

Posted 09 August 2007 - 10:39 PM

Spoznala sm frendice od mojga. Čisto po naključju so bile pač v istem lokalu, kamor sva šla midva. Pa bi bilo vse uredu in prav, če... Ma direktno loh povem, tok so glupe. Jst sploh nism nedružaben človek, ful rada govorim, ampak kokodakat o glupih zadevah pa res ne mislim.

Me kar srat prime, če pomislim, da bi jih vidla še kdaj (sploh pa da ne pomislim, da so to ženske, s katerimi moj hodi žurat, na morje, na pijače).

Posted 09 August 2007 - 10:47 PM

Posted 10 August 2007 - 12:31 AM

Posted 10 August 2007 - 05:26 AM
opažam, da ne rabim biti obkrožena s folkom, da mi je bilo tisto leto in pol, ko sem imela obdobje intenzivnega druženja z eno prijateljico (ki to zdaj ni več) povsem dovolj. vsakič po predavanju na kofe in čvekat ... tak tempo bi mi zdaj povsem najedal.
druga prijateljica pa ima neka obsedna stanja, ki nihajo iz skrajnosti v skrajnost: venomer poudarja njeno hiper senzibilnost in meni napol očita egoizem, ker se ne prisesavam na druge z izgovori tipa preobčutljivosti. ja, vsi jo moramo pač po rokah nosit, drugače kraljični ni po godu ... malo mi vse skup preseda. in potem se meni ne da z njo dobiti pa izpadem zlobna. sem vsaj iskrena.

Ej Špela, vešda vse to velja tud zame...še zase imam komaj dovolj časa, najbolj mi paše po službi malo miru sama s sabo, res ne potrebujem nikogar, še najmanj nekih rednih prisiljenih druženj v stilu Ej mormo se kaj dobit...

In ja, tudi meni je bilo očitano isto kot teb oz. pomanjaknje čustvene inteligence, da gledam sam nase...priznam da je res, ampak menije tako najbolj kul in sama sem najbolj zadovoljna, ne pa d ami skoz neki zbujajo slabo vest, kok mi ni do nobenga. Tista ena in edina res najboljša prijateljica ostaja še vedno, ampak je tudi ona v situaciji, ko komaj najde čas, ampak se zato čist štekava, slišiva po tel., mailu in ni nobene zamere
Ah ja, ta, o kateri govorim, je pa res prav odvisna od stalne družbe, tudi ko je živela z nekom je bilo tako, da je bila večino časa okrog (no, logično je sledil konec take veze)

Posted 10 August 2007 - 09:55 AM
Emm ... ne vem koga imajo za norca s temi omejitvami, recimo 60 po Dunajski. Danes sem sledil zelenemu valu od začetka Dunajske do WTCja. Zanimivost? Hitrost 90-110 z dvema krajšima intervaloma 50km/h. Ustavil nikoli ... skratka, sledil zelenemu valu. Z legalno hitrostjo bi eno figo sledil ...

Sajk, men je že 100x uspel ujet zeleni val z 60 km/h na Dunajski

Posted 10 August 2007 - 09:59 AM
110km/h po Dunajski?

Posted 10 August 2007 - 10:41 AM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 10 August 2007 - 12:44 PM
komej čakam jutrišnji dan, da si mal živce spočijem ob prijetni družbi:)
Posted 10 August 2007 - 12:50 PM
Emm ... ne vem koga imajo za norca s temi omejitvami, recimo 60 po Dunajski. Danes sem sledil zelenemu valu od začetka Dunajske do WTCja. Zanimivost? Hitrost 90-110 z dvema krajšima intervaloma 50km/h. Ustavil nikoli ... skratka, sledil zelenemu valu. Z legalno hitrostjo bi eno figo sledil ...

Meni rata če vozim nekje 70. Ali pa ponoči, ko je cesta (z izjemo policajev) večinoma prazna. Ponoči sem sicer prehitro vozila zgolj parkrat, ker so me že ustavili zaradi tega

Mi pa ni jasno kako lahko taxiji vedno vozijo prehitro, pa jih nikoli ne ustavijo?
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 10 August 2007 - 01:39 PM
Mi pa ni jasno kako lahko taxiji vedno vozijo prehitro, pa jih nikoli ne ustavijo?
ker so posebna vrsta vesoljcev na cesti, pa jih ne upajo ustaviti. :wnk:
luciferka, take nebuloze je najbolje ignorirat. vem, da zna bit včasih to prekleto težko, samo pomaga. mi smo z ignoriranjem dosegli veliko manjšo stopnjo obsesivnega sitnarjenja za vsak drek, pa še mati so se pomirili za ene 2 prestavi (in to brez tablet!

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 10 August 2007 - 07:50 PM
Meni rata če vozim nekje 70. Ali pa ponoči, ko je cesta (z izjemo policajev) večinoma prazna. Ponoči sem sicer prehitro vozila zgolj parkrat, ker so me že ustavili zaradi tega

Saj to je bilo pozno zvečer, prometa je bilo malo, edino tam pri omenjenem zmanjšanju na 50km/h. Morda gre s 70 če štartaš z mesta pri semaforju ob zeleni luči, ampak vseeno je bila to malo predolga relacija, da ne bi postal prehiter in bi moral čakat na zeleno ... Čudno.
Kakor keri. Tisti s toyotami prius ne gredo prehitro. Ne morejo. 2x sem se v onem skretu od avta vozil, pa se mi zdi da slabšega avta ni, sploh pa za tisto ceno. Plastika ko za jogurtove lončke. Motorja kot da ni ... imaš en velik lcd, za katerega je pametno, da ga ne gledaš. Kaže samo kaj se ti trenutno uporablja, gorivne celice ali motor z notranjim izgorevanjem ... le da je to lepo grafično prikazano z animacijo.

Ampak ko je pohodil gas (hotel se je podvizat), se razen trenutne porabe, ki je šla na 50l/100km ni zgodilo absolutno nič. Moj jajc od avta, za katerega trdim da nikamor ne gre ... je raketa v primerjavi s tistim skretom.

Če prav pomislim. Malo hitreje sem se v taxiju peljal samo enkrat. Ostalo jaz vozim hitreje ...

Posted 10 August 2007 - 07:56 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 10 August 2007 - 08:18 PM
110km/h po Dunajski?

Nič se fino delat. Čez dan, seveda ne v času gneče, tam promet teče z 80-90km/h. Torej brez prehitevanja ali česarkoli. Dejansko tam vsi toliko vozijo. Tistih dodatnih 20km/h ni bog ve koliko več, pa to je max, ne povprečje.

Posted 10 August 2007 - 08:30 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users