Jump to content

Photo

Kje se kupi?

• Please log in to reply
4427 replies to this topic

#1381 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 05 March 2008 - 10:53 PM

nism kupla, sm jih šla še enkrat gledat/probat in mi ni blo kul. so mi res najlepše barve možn, vse ostalo mi pa ni najbl. na špiso mi sploh niso všeč, čeprov je mal bl zaoblena, peta mi tut ni všeč tok mejhna, ampak na nogi so še nekak zgledal. sam barva me je zaslepila, res mi je lepa. tut k sm jih še enkrat pomerla, mi niso bli udobni, spredej mi je premal placa, jz rabm bl široke, udobne čevlje.
ne, sj drgač ne mislm glih za vsak dan, sam tko za večkrat, ne da mi ležijo nekje pa jih dam 1x na mesec gor al pa še to ne.
sm šla pa šeenkrat une replayeve probat pa mi tut niso sedl na nogo, 38 preveliki 37 premejhni. vem, vložek bi mogoče pomagal, sam itak majo previsoko peto, mi ne bi pršli v poštev. ampak sm pa in love wub.gif
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1382 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 08 March 2008 - 08:44 AM

Ok, VERI IMPORTANT!!!!

Iščem krilo dolžine do tal, po možnosti rjavo in rožasto v bolj zemeljskih odtenkih_oranžno, bordo, umazano rumeno - tako hipijevsko. Nekaj takega, kot že imam - ona rjava hipi kiklca, samo ta mi pride nekaj čez kolena, jst bi pa imela eno lepo lepo do tak. Mogoče tudi če katera vidi kje takšno blago. Nekaj v mango stilu, samo da bi bilo krilo, ne obleka. IPB Image

Pa nekje do 60 €. Bila sem že v zari, probala sem ono piiisano obleko do tal, pa mi je bila res fajn, sam mal predivje barve za moj okus. Pol sem probala še tisto modro tuniko s širokimi rokavi, omg, kako je lepa, sam jst ko en škrat pritlehen izgledam. Kril do tal pa ful nimajo velik po trgovinah zaenkrat, jst bi pa skor do konc marca to rada imela. V mangotu nisem nič pametnega vidla.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1383 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 08 March 2008 - 10:19 AM

kaj pa bazaar? tam imajo prav take "hipijevske" stvari.
ima prijateljica od tam točno takšno, ki si jo ti opisala, samo da je oranžna.
aja pa še kake indijske trgovine? tam bi ziher mogli imet kaj takega smile.gif
  • 0
mačka figa.

#1384 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts

Posted 08 March 2008 - 10:33 AM

Kaj je bazaar? smile.gif Oziroma kje? : ) Pa kje so indijske trgovine? :-)
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1385 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 08 March 2008 - 10:36 AM

Na trubarjevi, V bližini Salon bara.

Pa mogoče kakšen Sariko. hmm.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1386 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts

Posted 08 March 2008 - 10:44 AM

Ok, bom šla kej pogledat. Sariko pa dvomim, pa te indijske trgovince tud. Ne sme bit čist adijeou material ala lan in kak preveč divji patern, ker mislim za maturanca to met. biggrin.gif V stradivariousu sm vidla eno tako reč, črna, samo je oblekca. Ima pa rdeče rožice in tak lep patent na robu. Mogoče bom pa tisto. Ah. evo, tle je slikca, majo še tunike take. No, js sm obleko tako čekirala.IPB Image
  • 0

#1387 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 08 March 2008 - 10:59 AM

promod?
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#1388 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts

Posted 08 March 2008 - 11:13 AM

bom dans šla v citycenter, v ljubljanskem cityparku ni blo nič pametnega prejšn tedn. No ja, eno krilo mi je bilo všeč, sam je blo do kolen. Je v Oni, ko je poletni katalog oblačil, na eni sliki, kjer ma bejba neke hjuđ rdeče kovčke. hehe. čakte, vam prpopam slike od oblekc iz zare in strad. :-)...eto.. Zara ima takole reč:
IPB Image

Tole grem pa dans še v celje pogledat. Upam, da jo sploh majo, pa da majo s, ker mi je tale prevelika, ker je m velikost.
IPB Image IPB Image
  • 0

#1389 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 08 March 2008 - 11:34 AM

Ta Zara je huuuuda. wub.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

• Guests

Posted 08 March 2008 - 11:50 AM

Tole v Zari sm js tut gledla, sam je takih kricecih barv da je za znoret. Ce je ista, no. Zivo roza... skoda, kr je sicer ful lep kroj...
Sam js bi to nosla kr za vsak dan poleti, ne za lepo smile.gif
  • 0

#1391 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts

Posted 08 March 2008 - 12:00 PM

Ma ja, sj jst bi tudi, sam mam nilskokonjsko rit v tej oblekci. biggrin.gif Pa vijolčnoroza farba res vn žge. Samo je pa smešno ugodna cena: 50€.
  • 0

• Guests

Posted 08 March 2008 - 12:21 PM

V zari zgor je bla drgac ena noro lepa, svilena, take umazano bele barve pa neke plave roze velike pol gor. Res lepa, v bistvu odprt dekolte, pac blago cez joske, pol pa sam cist tanek trakec da zavezes za vratom, po telesu dol pa lepo pade. Men je sicer bla mal predolga, se na pete. Je pa krasna, ampak 120€. smile.gif
(iscem namrec js tut neki podobnega, za na eno poroko, ki bo konec maja, pa bo najbrz ze glih fajn toplo za take obleke)
  • 0

#1393 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86011 posts

Posted 08 March 2008 - 12:26 PM

OMG, kako ti pašeta. wub.gif Jaz sem v Mangu probala podobno obleko, pa nisem za nikamor v njej. cry.gif verymad.gif
Toleˇˇ
IPB Image
IPB Image

QUOTE(Cvetka* @ 8. 3. 2008 - 13:13) View Post

bom dans šla v citycenter, v ljubljanskem cityparku ni blo nič pametnega prejšn tedn. No ja, eno krilo mi je bilo všeč, sam je blo do kolen. Je v Oni, ko je poletni katalog oblačil, na eni sliki, kjer ma bejba neke hjuđ rdeče kovčke. hehe.

Kje majo to krilo? w00t2.gif Ful mi je všeč.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1394 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts

Posted 08 March 2008 - 12:28 PM

Promod, bejbi, promod. Res je lepo, tak gladek bombaž, in ful lepo je nareto. Vzorček prekrasen, pa barve noro lepe. Cena je pa okrog 50 ojro. Ima pa tak bombažn pasek, ki se komot zamenja s kakim usnjenim, krilo ima haklčke za pas, det iz kul tu.
  • 0

#1395 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86011 posts

Posted 08 March 2008 - 12:40 PM

Ful hvala! kiss1.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1396 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 08 March 2008 - 01:02 PM

OMG ZARA!!! woot.gif Probat jo grem! yes.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1397 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27466 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 08 March 2008 - 04:21 PM

Zarina je pefektna, wuo wuo wuou. ohmy.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1398 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 08 March 2008 - 05:40 PM

zarina je res dobra na tebi, tko na steni ni nč posebnga. una umazano bela z vijolični mi rožicami je pa men neki najgršega kar sm kdaj vidla, k 100 let stara spalna srajca. lih zadnč sm sprašvala sodelavce kdo bi to kupu.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1399 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts

Posted 08 March 2008 - 07:39 PM

Oooo, jst, pa da bi mela 10 kil majn pa 20 centi več. happy.gif Res res.
  • 0

#1400 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 March 2008 - 07:40 PM

Jaz pa samo 10 kil manj.

@Cvetka meni sta obe oblekci super. Kaj pa če bi kupla tisto zarino in odrezala top, ga preuredila, da ga lahko kdaj na kavbojke oblečeš in spodnji del preuredila v krilo ? Samo pas vrežeš, blago malo nabereš in zašiješ. Aja pa za zadrgo še rabiš plac.
  • 0
Viens, reste ici!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users