Posted 08 January 2017 - 02:09 PM
Jaz nisem brala nic. Do zdaj, ko sem se v decembru pregrizla skozi tri knjige. Cel cudez! Dve sta bili obvezno branje, eno sem pa sama zelela prebrati.
Upam da bom v letu 2017 brala vec in gledala tv manj oz skorajda nic. Je pa problem, ker zvecer ce se spravim brat v posteljo, hitro zaspim pa ce je se tako zanimivo...tako da kampanjsko berem tudi preko dneva, ko se tamali sam kaj zaigra pa zvecer na kavcu.
Odkar je pokazal blazno zanimanje za knjige, pravljice, sem se pa odlocila da se vpisem v lokalno knjiznico (koncno) pa tudi v mestno knjiznico kranj verjetno. Prvic zaradi malega, da bova malo vec brala in da ne bom knjog samo kupovala, drugic pa zaradi sebe.
V OS sem bila knjigozer, res sem samo brala, pomojem po 150 knjig na leto, vsaj tako nekako je bilo na koncu leta ob bralni znacki...v sš in na faksu pa sem cisto nehala brat, ker sem knjig in obvezne literature in branja ze od tam imela dosti.
Tako da upam, da bo moja stevilka konec leta 2017 tam okrog 15. Ce bo toliko ali vec, bom zelo vesela (pa sem ne bom stela pravljic).
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.