Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3653 replies to this topic

#1381 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18667 posts

Posted 07 April 2009 - 10:37 PM

Zjutri me je oči pelu k zdravniku. Ustav pred kliničnim, mu dam lupčka, odprem vrata, z eno nogo že stopm vn in RSSSSK se mi na riti razparajo kavbojke. ČIST. Od sredine hlačnce pa čist do vrha do pasu. Samo usedla sem se nazaj. Hahahahaa laugh.gif laugh.gif biggrin.gif Bed res. Mela sem ene staree kavbojke že kakšnih 5 let, pač ble so mal zguljene, sam nč hujšga. Pol pa kr tko biggrin.gif No in je mogu oči obrnt in me pelat nazaj dam da sem se preoblekla, in potem še 1x nazaj. Aja pa nej še omenm da je blo to ob pol 8h k je taka gužva da rabš točno pol ure da prideš čez une Moste. Bed res laugh.gif biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1382 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 09 April 2009 - 07:07 PM

Včeraj sem na grdi način skužla, da mam drisko biggrin.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1383 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17143 posts

Posted 09 April 2009 - 07:49 PM

Si prdnila pa je bilo malo bolj mehko? smile.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1384 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 09 April 2009 - 07:56 PM

sade, again????? LOL laugh.gif

Moja neumnost od včeraj: čakam pred dvigalom, pa se odprejo vrata samo na pol, pa zagledam enega majhnega psička in prijavim: O kuži, ti se pa kar sam z dvigalom voziš? blink.gif

V isti sekundi se odprejo vrata do konca in noter ITAQ še lastnica z uno faco: WTF is wrong with you???? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1385 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 09 April 2009 - 08:33 PM

Jaz sem pa na pošti razsula po tleh cel pok nekih klinčevih dišečih palčk z vonjem vrtnice in jih pol tak nerodno pol ure pobirala, folk me je pa postrani gledal. Seveda sem šla pol k okencu se razhudit, da nisem jaz nič kriva, ker je bil poklc konkretno raztrgan (sovražim folk, ki v trgovinah/na poštah uničuje robo, mislim halo?!) in so se mi še opravičevali. Naslednjič bm zahtevala dobropis, sej nisem njihova čistačica. verymad.gif tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1386 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28070 posts

Posted 09 April 2009 - 08:43 PM

QUOTE(Kinky @ 9. 4. 2009 - 20:56) View Post

Moja neumnost od včeraj: čakam pred dvigalom, pa se odprejo vrata samo na pol, pa zagledam enega majhnega psička in prijavim: O kuži, ti se pa kar sam z dvigalom voziš? blink.gif

V isti sekundi se odprejo vrata do konca in noter ITAQ še lastnica z uno faco: WTF is wrong with you???? laugh.gif laugh.gif laugh.gif

lol1.gif lol1.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1387 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 09 April 2009 - 11:03 PM

babi in njene norije, fak a ne
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1388 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 10 April 2009 - 01:32 PM

laugh.gif
kok huda!!1
  • 0

#1389 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 14 April 2009 - 08:03 PM

sade, again????? LOL laugh.gif

Pa ja oops.gif . Sem mislila, da si ne bo nobena zapomnila biggrin.gif . To se mi je zdaj že drugič v kratkem času zgodlo... slap.gif . Bom v bodoče malo manj pogumna.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1390 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 April 2009 - 09:08 PM

LOL
same usrane debate dans na forumu haha.

Jz pa predvčerjšnem iz kina, pa tko hočva it k M spat, pa se jz vmes spomnm, da bi rada vzela depilator od doma, da se pr njemu zrihtam, ker sm bla nasledn dan tm a ne, mi je blo pa mal bedno mu povedat po kaj naj me pele, ker se mu ziher ne bi zdel vredno, no in sm raj rekla, da rabm čiste cote vzet pa ščetko ( kr neki, haha, vse mam itak tam ), no in me zapele, pa pridm jz gor in direkt v kopalnco po ščetko, pa direkt v sobo po coto.
Pridm v avto, se neki časa vozva pa pol pogledam jz v naročje kva to držim blink.gif laugh.gif
sm sama seb vrjela k sm se zlagala po kaj morm it- depilatorja od nikjer a ne.
  • 0

#1391 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 14 April 2009 - 09:36 PM

Drugic pa raje po resnici povej! smile.gif

• 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#1392 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 14 April 2009 - 09:38 PM

Oo, stating the obvious .

Sem mu povedala v sekundi ko sem ugotovila, sva se narežala in to je blo to.

• 0

#1393 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15272 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 18 April 2009 - 05:59 PM

Ok. Zadnje čase ful nisem navajena s pobom se po msn pogovarjat, ker se nikol ne ujameva, al mene ni v stanoanju, al so pa tam kej na poti al pa se uči za izpite. Pa se danes prijavim na msn pa si malo tipkava, pa pride sestra v sobo in ji pokažem en video na you tube, in pol grema dol v kuhinjo, pa si nardima sendviče, pa se pogovarjamo, ker smo bli vsi štirje spodi, js&sestra& mom&dad. Pa ati naštima en film na teve pa ga gledam, nakar se spomnem, da sem se ja z r. pogovarjala in da sem kr tk šla.. To je blo tk čez kako uro.

blink.gif laugh.gif

Je bil še gor, vesel, da sem jst tud tk zmešana kot on včasih.

Pa še ena stvar, sicer jo je ati zagodel. Pridem pol v sobo, pa začne neki piskat. Pa tk men sestra ' A to teb kej piska, t? '
'Ne, nič takega'

Pa gre pogledat dol, je pa naša pečica piskaa, ker je ati svojo večerjo predolg notr pustil. biggrin.gif Ni se zakurlo kej, hvalabogu.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1394 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 19 April 2009 - 10:13 PM

Na kratke nohte sem dala rdeč lak huh.gif . Zdaj si jih puščam rasti in nisem več zdržala. Samo mi res ne izgleda elegantno laugh.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1395 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 21 April 2009 - 03:23 PM

V glavi se mi je pojavila beseda: vojarizem. Nekako mi ni bilo jasno kaj to je, ampak me je spominjalo na kakšno pisateljsko zvrst or sth. Zato sem šla prašat očeta kaj to je. Juhu, pa mi je prijazno odgovoril: Vojarizem - spolna motja, ko te vzburja da druge kukas. oops.gif in nimava "odprtega" odnosa.
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#1396 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 21 April 2009 - 04:33 PM

Ležim na postli pa mam računalnik v naročju.
Prejle pa vstanem, ker sm hotla jt po jabolko in mi je spodneslo. Mi je pa noga zaspala ohmy.gif ampak sm hotla po jabolko in sem se zvlekla po stopnicah dol po rokah pol pa pride v tistem mim mami pa me gleda kaj je narobe z mano laugh.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#1397 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17143 posts

Posted 22 April 2009 - 07:50 PM

Sedimo na balkonu v študentu, pa stegnem roko mimo kolega, ki je sedel zravn mene, do kolegice da ji dam zvečilno, pa me uni kolega ugrizne v roko. In to tak da se mi pozna in mam plavo. Mislim butl.gifwacko.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1398 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 22 April 2009 - 07:56 PM

Lol, zadnje čase se vsi okoli mene grizejo laugh.gif laugh.gif . Ena sošolka se je pa prov na hard z enimi punkerju in je zdaj čist rdeče-plava po celem vratu in modra po rokah laugh.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1399 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 22 April 2009 - 11:50 PM

Moji prjatlci se je tud zmešal, pr 26 grize pa žgečka tipe ohmy.gif laugh.gif gooo Ž
  • 0

#1400 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 23 April 2009 - 11:34 PM

^^ LOOL žival ena.