Komot. Jaz si pa tudi lahko svoje mislim. Za nas bi bile to sanjske cene.
Hiše & stanovanja
Posted 11 November 2025 - 02:36 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 11 November 2025 - 02:42 PM
Sanjske cene ja, a za tebe je to vukojebina, tako da... 6 7 al kak že.
Malo širše poglej... ne samo s svojega zornega kota.
Posted 11 November 2025 - 02:43 PM
Pablo Picasso
Posted 11 November 2025 - 02:46 PM
Pa Jina, zakaj sploh gledaš cene nepremičnin drugje, če se ne nameravaš preseliti? A zato, da se lahko nam rogaš, kako smo bogi, da jamramo pri teh cenah, če bi si vi lahko to komot brez kredita privoščili?
Posted 11 November 2025 - 02:46 PM
Posted 11 November 2025 - 02:51 PM
Pa Jina, zakaj sploh gledaš cene nepremičnin drugje, če se ne nameravaš preseliti? A zato, da se lahko nam rogaš, kako smo bogi, da jamramo pri teh cenah, če bi si vi lahko to komot brez kredita privoščili?
Ne gledam jih namenoma, zasledim vse mogoče oglase, pa kar tukaj preberem.
Od kdaj je npr. MB vukojevina, pa tudi ne vem. Če je zame, je irelevantno, dejstvo je, da je 2. največje mesto v Slo, cene pa svetlobna leta od primerljivega.
Mogoče če bi drugi malo širše gledali, se ne bi pritoževali nad cenami.
― V. Van Gogh
Posted 11 November 2025 - 02:52 PM
Primerjaš s cenami v preteklosti, ne s cenami v Ljubljani.
Posted 11 November 2025 - 02:53 PM
Meni se pa to ne zdi smiselno. Gleda se aktualne cene po regijah za primerjavo, ne pa tistih izpred xy let.
Mislim pa tudi, da če si navajen živeti v manjšem kraju in imaš vse tam, je lahko kvaliteta življenja veliko boljša kot pri nas.
― V. Van Gogh
Posted 11 November 2025 - 02:55 PM
Posted 11 November 2025 - 02:57 PM
Ma boli mene, primerjaj s čim želiš.
Moti me pa to, da na vsak način želiš omalovaževati težave drugih v primerjavi s tvojimi. Vedno. In to na tak podli način, da človeka sram postane, ker si je moral kredit vzet za stanovanje.
Posted 11 November 2025 - 03:01 PM
Posted 11 November 2025 - 03:06 PM
Jaz dejansko ne vem, kakšna je najina kreditna sposobnost, razen tega, da jo imava in da je želja obeh, da obrok ne bi bil previsok. Po zadnjem izračunu bi pri 375k rabila ok. 158k kredita. Kako ne bi primerjala in pomislila, da bi lahko kje drugje živela brez kredita, če bi se imeli željo preselit?
Barbarina, mogoče se je za vprašat, zakaj te tako trigirajo taki komentarji, ker niti slučajno niso mišljeni tako in mi je žal, če si tako razumela. Samo gola dejstva sem navedla.
― V. Van Gogh
Posted 11 November 2025 - 03:09 PM
Posted 11 November 2025 - 03:09 PM
After all this time?
Always.
Posted 11 November 2025 - 03:10 PM
Ora, saj vem, da je ogromno če-jev in čisto hipotetično razmišljam, ampak ne morem, da ne bi.
Pomoje sta moj cinizem in sarkazem velikokrat čisto narobe razumljena. Niti nikakor nisem pomislila, da se kdo ne bi imel pravice pritoževat, sem samo primerjala s cenami pri nas.
Nincha, ja, kaj takega bi pri meni šlo, ampak nisem svoboden človek. Že če bi bila sama z možem, bi bila situacija popolnoma drugačna.
― V. Van Gogh
Posted 11 November 2025 - 03:37 PM
Ora, mi pa res ni jasno, kako bi bila naša kreditna sposobnost primerljiva? Že število otrok pa višina plač, glede na to, da nista oba za PDČ zaposlena?
― V. Van Gogh
Posted 11 November 2025 - 03:38 PM
365k za tole ... Pri nas je dnevna s kuhinjo večja.
https://www.nepremic...ovanje_7087756/
Drugače imajo kar lepo opremljeno in izkoriščeno. Stanovanje je pa seveda (vsaj) 100k predrago za to.
Jp, Ljubljana z okolico, Obala...je drago da boli. Ugodne cene drugod so pa velikokrat tudi z razlogom, ker ja, vukojebina, pomanjkanje infrastrukture ...vse ima svojo ceno na koncu.
Mi je kul, da imam LJ blizu ampak ne bi pa več živela tam nikoli.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 11 November 2025 - 03:42 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 11 November 2025 - 04:36 PM
Nima smisla se pritoževat, treba je garat, nikamor it in ne zapravljat za łuksuS.
![]()
― V. Van Gogh
Posted 11 November 2025 - 05:00 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users