@Kinky: čestitam in pozdravljam te kot novo članico ogrizkove družbe. Upam, da ti bo res služil, kakor je treba. Kako to, da te bojo priklopili šele jutri? A prej nisi bila na Mobitelu?

GSM aparati
Posted 24 April 2014 - 10:16 AM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 24 April 2014 - 10:17 AM
Ne, na Simobilu. HVALA.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 24 April 2014 - 11:03 AM
ogrizkove družbe
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 25 April 2014 - 11:04 AM
Res jih zadnje case poka
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 28 April 2014 - 08:09 PM
Ima še katera/Errol težave s pošiljanjem in prejemanjem MMSjev na iPhonu? Če imam vklopljen wi-fi mi jih ne pošilja, če sem prav ugotovila.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 28 April 2014 - 08:31 PM
Tole je totalno na blef, ampak mislim, da moraš imet vklopljeno podatkovno povezavo za MMS-e, ne wifi.
Posted 28 April 2014 - 08:32 PM

After all this time?
Always.
Posted 28 April 2014 - 08:32 PM
HVALA OBEMA. Take lepe slike, pa jih ne morem poslat, bemuboga.
Posted 02 November 2014 - 08:17 PM
A je samsung galaxy trend plus ok telefon?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 03 November 2014 - 11:51 AM
Meni je OK, ker mi je važno samo, da dela. Niti se nisem poglabljala v specifikacije, vzela sem najcnejši pametni telefon, ki je bil takrat na voljo in sučajno je bil to Galaxy Trend Plus.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 03 November 2014 - 11:56 AM
^^ jaz bom enako naredila enkrat v prihodnjih mesecih, ko mi poteče vezava
Posted 03 November 2014 - 01:06 PM
Špela, sem ista kot ti samo nazadnje, ko sem gledala nekega no name mi je sestrin mož napisal en dolg mail zakaj je zanič, vse argumentiral in sem hitro ugotovila da o teh rečem nimam niti najmanjšega pojma. Zato sprašujem
Internet dela?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 03 November 2014 - 01:13 PM
Dela
če ga misliš uporabljat samo za klicanje + SMS + Gmail + FB + fotke.... Potem je OK
Posted 03 November 2014 - 01:16 PM
Ja, tak je namen.
Kaj pa lahko z ostalimi še počneš? Čisto resno sprašujem, nič ne zajebavam
Posted 03 November 2014 - 02:00 PM
Ma v osnovi so vsi OK. Ampak - sčasoma se začnejo sesuvat (moj se kar sam od sebe resetira, ali pa zmrzne - imam Samsung Core)...upočasnijo se podobno kot računalnik in moraš kot ena budala čakat, da po "kliku" na ikono odpre npr. galerijo s slikami.
Na svojem imam tudi različico Garmina, kar pride prav pri raznih potovanjih, par uporabnih aplikacij (Myfitnesspal, Fitbit, vreme, Gmail, Kindle...).
In je potem podobno, kot pri računalniku - boljšega imaš, kasneje ti bo začel zafrkavat. Načeloma so zato serije S (Samsung S3, S4, S5....) dražje, ampak so "upper class". Moj fotr ima S3 toliko časa kot jaz svojega Core (če ne še več) in mu dela pol manj problemov, kot mi jih dela moj.
Posted 03 November 2014 - 02:22 PM
Ja, tak je namen.
Kaj pa lahko z ostalimi še počneš? Čisto resno sprašujem, nič ne zajebavam
iPhone je odgovor na tvoje vprašanje. Nič ne zajebavam.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 03 November 2014 - 02:34 PM
Verjamem, da je, samo za telefon ne dam toliko.
Ančka, hvala za razlago.
Posted 03 November 2014 - 02:38 PM
Frčica, kaj pa kakšen rabljen? Prodajam 4s, če si zainteresirana, kot nov, brez praske, ful malo je bil v uporabi, nič ne šteka.
After all this time?
Always.
Posted 03 November 2014 - 02:44 PM
Nincha, zs
Posted 03 November 2014 - 03:06 PM
iPhone je zakon. Brezhibno dela tudi s počenim ekranom.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users