Jump to content

Photo

EMA

• Please log in to reply
1851 replies to this topic

#1381 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 February 2012 - 10:48 PM

Kdo jim je delal styling? Ena od dvojčic je delovala noseča v tistih hlačkah, jao. :huh:

Finale je enako dosegljiv kot lani - kot sem rekla - dobra koreografija,
styling, kamera, pa da se še Eva malo zmehča, pa bo OK.

Vseeno raje njena pesem in ona kot dvojčici, saj ne rečem, sta
zanimivi pojavi na odru (za nekatere - zame ne, ker sta otročji in
popolnoma nič simpatični), ampak kar trobim že od nekdaj - vokal mora biti odličen in pika,
mimo tega pač ne moremo.

PS Tudi z dvojčicama ne bi prišli blizu finala.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1382 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 26 February 2012 - 10:50 PM

Meni pa Boto ni nič manj otročja kot dvojčici. Ima dober vokal ja, ampak se pa izven nastopa obnaša kot da je stara 13. To me moti. Upam da popravi.
Glede vokala pa se meni za dobro uvrstitev na Eurosongu ne zdi ključen - glej naprimer Ruslano ali pa Lorde - za mene to ni presežek glede vokala.
  • 0
Viens, reste ici!

#1383 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 26 February 2012 - 10:59 PM

Res je glede vokala, ampak tako Ruslana kot Lordi so tisto leto pokazali nekaj novega, norega.
Že naslednje leto za Ruslano in vse od danes so njeni kloni na odru, ona je pa bila prva.

Kaj bi imeli dvojčici za pokazati, kje je tista njuna ekstra vrednost? Ni je, saj sta tudi oni sami kopija
Jedwarda, ki pa imata boljši odrski nastop (tudi zaradi izkušenj, ne rečem), nastop je bolj
amaterski kot kaj drugega (kaj sta danes pokazali na odru - NIČ - no, saj tudi Eva ni pokazala
skoraj nič novega, ampak dvojčici se non stop hvali, ker da naj bi bili rojeni za na oder in
sta polni energije in originalni, in ne vem kaj še). Neprestano ene in iste fore, ste videli danes?
Zopet isto poplesavanje, slemanje z glavo, petje tako da sta obrnjeni ena proti drugi.

Glede Boto se deloma strinjam s tabo, Maja Keuc je resnično boljša, več kilometrine ime,
se full pozna na odru.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

• Guests

Posted 26 February 2012 - 11:23 PM

Meni gre pa Maja Keuc samo vedno bolj na živce. In vedno bolj skozi nos poje.
  • 0

#1385 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 February 2012 - 11:36 PM

Sicer ne spremljam EME, ampak - ali lahko še bolj poje skozi nos kot že sicer? Meni je ogabna, to pa res.
Tako ali drugače. Če me hočeš mučiti, mi naštimaj za več kot eno minuto Majo Keuc.
Če jo pa še moram gledati, je pa to že profesionalno mučenje.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1386 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 27 February 2012 - 12:23 AM

Meni pa Boto ni nič manj otročja kot dvojčici. Ima dober vokal ja, ampak se pa izven nastopa obnaša kot da je stara 13. To me moti. Upam da popravi.
Glede vokala pa se meni za dobro uvrstitev na Eurosongu ne zdi ključen - glej naprimer Ruslano ali pa Lorde - za mene to ni presežek glede vokala.

V letih njune zmage ni bilo strokovne žirije, ampak samo televoting.

Letos bo način glasovanja potekal podobno kot lani...
  • Starting right in the beginning of the show when the first representatives of countries take the stage, viewers in the countries that are represented in that particular Semi-Final* can start voteing by making a phone call and/or sending an SMS for their favorite song(s). You are allowed to vote up to 20 times, but you cannot vote for your own country
  • Based on the amount of votes by phone and/or SMS, televoters in each country then give 12 points to the most popular entry, 10 points to the second most popular, then 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 and 1 points
  • Professional juries in all respective countries vote as well. Just like the televoters, each jury in each country then gives 12 points to the most popular entry, 10 points to the second most popular, then 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 and 1 points
  • The televoting results and the jury results are then merged per country. Each result counts for 50%
  • The TV hosts will announce the ten qualified countries at the end of each Semi-Final in random order
  • To keep tension high, Eurovision.tv reveals the actual score boards of the Semi-Finals online after the Final
Prav zaradi tega mislim, da ima Eva še vedno večje možnosti, da se prebije v finale kot pa bi ga imeli dvojčici. Če je seveda ne bo na odru zagrabila trema. Se strinjam, da potrebuje nekoliko brušenja glede nastopa.

Se popolnoma strinjam s Kinky, da sta dvojčici ena slabša različica Jedward. Prav tako se strinjam glede primerjave Eve in Maje Keuc.
  • 0

#1387 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 27 February 2012 - 09:27 AM

Meni je všeč, da je Eva zmagala. Lepo poje. Drugače pa itak ne pričakujem, da bo v Azerbajdžanu kaj izjemnega uspeha. Da je lesena nisem opazila, je pa res, da sem videla samo nastop od te zmagovalne pesmi, unih prej pa ne, moram pogledat.

Dvojčici sta mi bili smešni v tistih opravah, sicer pa bi bilo tudi zanimivo spremljat, če bi onidve zmagali.

Sicer sem gledala samo zadnji del oddaje, tam ko so pele Nuša, Darja in Maja Keuc in je bilo...katastrofa :) Ful mi je bilo smešno, ker je bila Maja več kot za glavo večja od unih dveh, pa še je zgledalo, kot da niso prej sploh nič vadile, v glavnem sem pričakovala več od naših najboljših pevk.

Slakonja mi je bil smešen v tistem filmčku :D
  • 0

#1388 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 27 February 2012 - 09:46 AM

Ta Konichiwa (lol) je obup :huh: WTF?? Zmagovalka je pa še kar.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1389 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 27 February 2012 - 10:23 AM

Zmaga Eve Boto z Verjamem se mi zdi pričakovana, ampak mislim, da bi mi morali imeti kak natečaj za tekstopisce/skladatelje. Dobrih pevcev je povsod dovolj, teh ni tak problem iskat.

Konky, s tabo se strinjam, da je Run kot iz risanke Walta Disneyja.
Pa E. Boto ima res dober glas, ampak te balade ... ne vem no. Na koncu sem včeraj kar bolj navijala za dvojčici in za Konichiwa. V ušesa mi je šla. Lanska zmagovalca, Azerbajdžanca. tudi nista imela dobrega vokala, prav zoprna sta bila, pa sta zmagala. Pa kar je Ana rekla za Ruslano in Lorde glede vokalov.

Pa še opazila sem, da ljudje ne marajo vrvežavih, mogoče malo navihanih, ajde zafnanih najstnic.

In še nekaj, pol se mi pa mudi, preurejamo stanovanje, všeč mi je Verjamem, ampak bi morali malo spremeniti backovokale ali pa vsaj koreografijo, da ne bi bil komad preveč podoben Molitvi.

Pa Darja Švajger je zastarela teta. Kaj je že rekla za Love hurts? Da so to sodobni ritmi??? Aja, Kdaj se je pa rodila, leta 1890??
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#1390 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 27 February 2012 - 10:40 AM

Lansko leto je zmagala država, in ne pesem, če ne bi bili pozicionirali kjer so in dobili glasov sosednjih
držav + zaradi dejstva, da imajo nafto, ne bi bilo nič. Komad od lani je obupen.

Navihani najstnici? Super.
Navihani najstnici na ESC 2012? Super.
Navihani najstnici brez posluha na ESC 2012? NE.

Konky :D
  • 0

#1391 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 28 February 2012 - 11:54 AM

Hehe, Konky.
Pomembno je, da smo na koncu vsi zadovoljni.
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#1392 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 04 March 2012 - 12:54 PM

Uradni rezultati televotingov
  • 0

#1393 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 March 2012 - 02:02 PM

Kako nesramno, da so dali sodniki Biba in Bibitas samo 5 točk v prvi oddaji. One so imele najboljši vokal od čisto vseh nastopajočih. :AJEBEŠ:
Alino je popušil. Posebnež :AJEBEŠ:

Sodniki so očitno potem preferirali Konichiwa, televoting pa se je noro prevesil na stran Eve. No dobro, želim ji vse najboljše. :)
  • 0
Viens, reste ici!

#1394 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 04 March 2012 - 07:03 PM

Škoda predvsem za Niko Zorjan v tisti oddaji, kjer je izpadla, saj je imela skoraj enako število točk kot Eva Boto od televotinga,
ampak so ji sodniki dali zelo majhno število točk.
  • 0

#1395 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 March 2012 - 07:09 PM

Meni je prav super da je izpadla, ker je bila ekstremno zoprna. :evilgrin:
  • 0
Viens, reste ici!

#1396 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 05 March 2012 - 12:16 PM

Ana, se strinjam glede Bibe in Bibitas!
Nika Zorjan se mi je v zadnji oddaji Misije priljubila in mi je bilo kar žal, da je šla. :D

Glede Eve in zmage pa sem premislila, da je absolutno boljše, da je zmagala ona, saj mislim da bo pri žririji dobila veliko več glasov, kot pa bi jih dvojčici. :) Nisem pa razumela tudi njenega stajlinga oz. stajlinga back-vokalistk. Elegantne dolge obleke, čez pa jope z gumbi? Pa saj je v studiu sigurno 30 stopinj, zeblo jih že ne bi. :huh: Tudi naglavno okrasje mi ni bilo čisto jasno. :lol:
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#1397 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27675 posts

Posted 05 March 2012 - 01:50 PM

Tudi mene je finale razocaral, kot bi vsem skupaj zmanjkalo energije, medlo, zacetki so bili dosti bolj obetavni. Se pa se sedaj nisem odlocila, kaj mi je manjse zlo, neopazna Evina pesem ali cirkusantski dvojcici. :\

Med sodniki mi je bila vsec Tina, ki je za eno pesem (pozabila, katero) direktno rekla, da ji ni vsec, ceprav so avtorji sedeli med publiko (na zacetku so se sodniki "salili", da si bodo od pesmi upali kritizirati samo Koniciwo, ker edino stvarnikov te pesmi ni bilo na prireditvi).
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1398 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 05 March 2012 - 05:36 PM

Je že prav, da izrazi svoje mnenje, ampak ga je izrazila zelo arogantno in nespoštljivo (češ da bi njo bilo
sram to poslati). Naša žirija se ima še prekleto veliko za naučiti o podajanju mnenj, naj si samo pogledajo
kakšen tuj šov, od American Idola do X factorja, KAJ pomeni konstruktivna kritika.
  • 0

#1399 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 05 March 2012 - 05:37 PM

Meni Tina nasploh ni bila všeč. Ful mi je arogantna :/.
  • 0
Viens, reste ici!

#1400 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 05 March 2012 - 06:53 PM

Meni je izjemno odbijajoča, pa sem jo samo par besed slišala reči v finalni oddaji, sicer nisem gledala. Se mi zdi, da ima kompleks superiornosti, in sicer neupravičeno.

Razočarana bom, če se bodo spet naknadno odločili, da bo šla pesem na ESC v angleški verziji. Kot prvo, zveni super v slovenščini, kot drugo pa (se mi zdi, da sem že večkrat omenila) sem prepričana, da bi morali na EMI vedno predstaviti pesem v končni verziji, da gledalci glasujejo za to, kar se bo dejansko poslalo. Ker v drugem jeziku lahko izpade precej drugače.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users