Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#1381 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 November 2009 - 07:31 PM

Jinadaze, si me nasmejala. laugh.gif
Prav ti je, kaj pa tlko misliš name, da te še v sanjah spremljam. twisted.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1382 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85893 posts

Posted 21 November 2009 - 08:28 PM

Always, my dear. kiss3.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1383 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 24 November 2009 - 09:44 AM

..
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

• Guests

Posted 24 November 2009 - 02:18 PM

Pizda, Fluffy, jaz sem te tud sanjala. Da smo bili na neki žurki in si eni punci, ki je bla z mano, dala eno tako vijolično špangico za lase...takšno, ki je "oblečena" tko v blago, al kako bi rekla. In sem bla jezna nate, ker si njo videla prvič, mene pa dalj časa poznaš iz foruma, in nisi meni dala špange proklete laugh.gif
Potem sm te pa še vprašala...kako naj te kličem, al po imenu al kar Fluffy...in si želela biti Fluffy heheh.

Sanjala sem pa še, da sem bila s Pahorjem v avtu, ko so se peljali nekam...in sem ga morila, zakaj ne uredijo bolje delavskih pravic. Sem zahtevala, da delodajalcem dovoli samo nekaj možnih vzrokov, da odpustijo delavca. In je odvrnil: "Dobro, ampak mora biti vsaj 20 možnih vzrokov", al neki podobnega pač je dejal. tongue.gif

Od kje mi Pahor in Fluffy...pa ne vem povedat.
  • 0

#1385 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85893 posts

Posted 24 November 2009 - 02:36 PM

Pahor, LOL, ziher si se v luži zbudila. laugh.gif

• 0

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 24 November 2009 - 02:48 PM

laugh.gif

Sem samo hvaležna, da ni bil Janša hehehe.
  • 0

#1387 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 25 November 2009 - 01:11 PM

Sanjala sem, da sem hotela it na faks in na avtobusni postaji Astra čakala na bus, ko se mi je kar naenkrat začel majat en zob. Jaz sem se ustrašila in sem se ful trudla, da ga ne bi tikala, ampak mi je vseeno kar odpadel, takoj zatem pa še trije cry.gif Ful mi je tekla kri in imela sem samo en robec, v katerega sem zavila zobe in ga dala v žep. In potem so se mi začeli majat še drugi zobi, in sem klicala sajka, da naj me pride iskat, ampak njega ni bilo sto let, in meni so zobi kar odpadali, v robcu ni bilo več prostora, zato sem jih dajala kar v žep, bila sem cela krvava in se mi je skoraj zmešalo, se tam počepnila in cvilila od groze, in potem me je en človek tam na avtobusni tolažil.
Sovražim sanje o izpadanju zob, potem imam še cel dan grozen občutek v ustih, pa tako resnične so se mi zdele.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1388 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 25 November 2009 - 08:44 PM

Waaa, grozne sanje, Hevea ohmy.gif

Jst sem se zbujala na vsako uro in pol, vmes jedla, med spanjem pa sanjala kr neki o tem, da so mi pripravili rojstnovdnevno zabavo. Najprej smo se dobil pri sošolki, potem smo kar pri meni pristali ... vzdušje ni blo fajn. Vmes enkrat so me eni zvečer po ulci lovili. Jeb*** tak spanc verymad.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

• Guests

Posted 26 November 2009 - 02:19 AM

Hevea, tole z zobmi je grozno. Nekajkrat sem imela čisto podobne sanje kot ti. cry.gif

Drugače sem pa pred dnevi sanjala, da sem bila zaupna prijateljica Michaela Jacksona. biggrin.gif Prav fajn je bilo, pa vedno me je nekaj klical in razlagal, da ne ve, kako naj pride do mene, ker so povsod paparaci, potem sva pa kar po telefonu delala načrte, kje naj gre, kdaj naj pride itd. Precej zabavno, pa full topla oseba je bil, tko, se mi je zdelo, da mu tudi jaz lahko povsem zaupam. oops.gif smile.gif
  • 0

• Guests

Posted 26 November 2009 - 09:34 AM

Hevea, jaz tudi !!! Večkrat sem sanjala, da so mi izpadli zobje...no, ne vsi, ampak nekaj. Spredaj ponavadi, af kors.

Jaz sem tudi danjala, da sem se nažrla, pa sem se potem počutila krivo...ker sem na shujševalni. laugh.gif
  • 0

#1391 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85893 posts

Posted 26 November 2009 - 10:44 AM

QUOTE(Nila @ 26. 11. 2009 - 2:19) View Post

Drugače sem pa pred dnevi sanjala, da sem bila zaupna prijateljica Michaela Jacksona. biggrin.gif Prav fajn je bilo, pa vedno me je nekaj klical in razlagal, da ne ve, kako naj pride do mene, ker so povsod paparaci, potem sva pa kar po telefonu delala načrte, kje naj gre, kdaj naj pride itd. Precej zabavno, pa full topla oseba je bil, tko, se mi je zdelo, da mu tudi jaz lahko povsem zaupam. oops.gif smile.gif

wub2.gif

• 0

― V. Van Gogh

#1392 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85893 posts

Posted 09 December 2009 - 08:10 AM

Mela sem najhujšo moro v življenju, sploh mi ni jasno, da lahko moj um sproducira kaj tko bolano groznega. cry.gif Ne bom pisala, ker nobenemu ne privoščim tega brat.

• 0

― V. Van Gogh

#1393 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18454 posts

Posted 09 December 2009 - 08:22 AM

Mojega pokojnega direktorja. Ne vem več kaj točno. ermm.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#1394 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 09 December 2009 - 11:55 AM

Sanjala sem, da smo šli k enemu sošolcu iz 1. letnika domov, ker mu je skozi hišo tekla reka in je ful poplavljalo. Tam se je nagužvalo kup ljudi v eno sobo in smo pripravljali neki hrano, zraven mene pa je stala PurePoison, ki je bila noseča in je komaj čakala, da rodi, in mi je nonstop težila, da naj pogledam, kaj dela dojenček, in jaz sem mogla odpet neke sponke, ki jih je imela na trebuhu, odrolat trebuh dol in pogledat, ampak je dojenček vedno spal.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1395 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 09 December 2009 - 12:39 PM

Ful sem mela bedne sanje. Da me vsi nekaj kurcajo. Pa da so mi osebe ful blizu mene ful lagale in da jim ne morem več zaupat...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1396 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 18 December 2009 - 07:39 AM

Joj grozno resnične sanje verymad.gif sanjala sem da me je fant prevaral k je šel na neko tekmo al nekam s kolegi in so ble tri ženske z njimi. In najprej je itak tajil da ni res, potem sem pa vse iz njega ven zvlekla, povrh vsega se mi je smejal v faco rpg.gif mad2.gif pol sem šla ven iz sobe pa pridem nazaj pa se je kr pobril po glavi blink.gif blink.gif nč mi ni blo jasn. vem d sm bla čist na tleh ker to res nebi od njega pričakovala. Pol sem šla pa na taraso (sem bla pri njem doma) pa so me pršle tolažit njegova mama in sestra. Uglavnem ko sm se zbudila mi ni blo nč jasn, k so ble tak resnične blink.gif ..poleg tega je pa šel dans na smučanje z kolegom smile.gif in pa zdj šibam na izpit... smile.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

• Guests

Posted 18 December 2009 - 07:51 AM

Na ladji smo praznovali rojstni dan od Katje Litrop (zajčica playboyeva je ona) in jaz sem mela mojo Lasko sabo cry.gif in me je skos skrbel, da je padla z ladje, pa ful sem razmišljala, kako so si lahko njeni privošli tako fensi žurko.
Torta je bila pa samo un "olupk" od kremšnite pa sadje gor nametan...ker itak mora zajčica postavo ohranjat. Pa ful sem ji bla fouš, ker je tako suha. mad.gif

(jaz tudi večkrat sanjam, da je moj fant s kako drugo in da se mu jebe, ko me vidi....to zihr kaj pomeni hmm.gif )
  • 0

#1398 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 18 December 2009 - 08:10 AM

QUOTE(ciara @ 18. 12. 2009 - 8:51) View Post

Na ladji smo praznovali rojstni dan od Katje Litrop (zajčica playboyeva je ona) in jaz sem mela mojo Lasko sabo cry.gif in me je skos skrbel, da je padla z ladje, pa ful sem razmišljala, kako so si lahko njeni privošli tako fensi žurko.
Torta je bila pa samo un "olupk" od kremšnite pa sadje gor nametan...ker itak mora zajčica postavo ohranjat. Pa ful sem ji bla fouš, ker je tako suha. mad.gif

(jaz tudi večkrat sanjam, da je moj fant s kako drugo in da se mu jebe, ko me vidi....to zihr kaj pomeni hmm.gif )

Ja js tud mislim..sam ne vem kaj???

• 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#1399 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 18 December 2009 - 09:12 AM

Verjetno se tega zelo bojita ali pa razmišljata o tem?
  • 0

• Guests

Posted 18 December 2009 - 09:32 AM

Hevea, jaz tudi tako mislim. Da je to en podzavesten strah. Ampak konkretno pri meni se je že zgodilo, da je bil fant z drugimi, ko sva bila narazen...verjetno sanje izvirajo od tega hmm.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users