Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#1381 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 24 August 2008 - 08:21 PM

Jaz se ne strinjam. Meni normal hold nardi ful dobro obstojnost in sijoče lase, medtem, ko mi je mega strong kr nekaj.
  • 0
Viens, reste ici!

#1382 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 24 August 2008 - 08:41 PM

Hm ... enkrat v začetku julija sem ga začela uporabljat, se mi zdi. Zdaj je že skoraj sigurn 1 mesec in pol, ampak mi ga kar nekaj že manjka, ker ga ne dajem le na spodnje lase, ampak vsaj na 2/3. Tudi zato, ker nikoli niso lasje enako dolgi in da dosežeš še ostale koničke s tem rekonstruktorjem.

Verjetno bi bila pametno še hidrator in šampon K-Pak kupit. Mi je itak zmanjkalo Tigi OH šampona in balzama.

Pozabila sem, ker salon imam kje v bližini z Joico izdelki hmm.gif .

Pa konice imam ful lepše, če si dam takoj po pranju na mokre lase gliss kur fluid in potem še enkrat recimo čez 2 dni.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1383 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 25 August 2008 - 02:08 PM

Men pa ni čist jasno kaj nej si dam na lase, da bodo prišli prameni las pri konicah tako lepo ločeni kot ma naprimer tuki Jessica. Aja pa nebi rada mela trdih las potem...

IPB Image
  • 0
Why so serious?

#1384 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 25 August 2008 - 02:11 PM

Jaz sem imela danes kodre spodaj tkole ločene, ko sem si dala na mokre lase kar velko količino gliss kur-evega fluida za konice. wink.gif
  • 0

#1385 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 25 August 2008 - 02:17 PM

Aha, torej rabjo en overdose silikonov, hehe wink.gif Ka pa če bi s Tigijevim Curls Rock Amplifierjem si zvila vsak koder posebej oops.gif
  • 0
Why so serious?

#1386 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 25 August 2008 - 02:21 PM

Ja, tole z amplifajerjem je dobra ideja. Sicer pa velja katerikoli kremni oblikovalec, ki ga uporabiš na vlažnih (ne premokrih) laseh tako, da potem vsak pramen posebej zviješ in pustiš tako nekaj časa, najbolje da so tko zviti dokler niso lasje suhi.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1387 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 25 August 2008 - 03:02 PM

No bom probala, dans si bom itak lase prala. Sej nebi da so tko močno ločeni, ampak samo bolj pri konicah. upam da mi rata.
  • 0
Why so serious?

#1388 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 27 August 2008 - 03:34 PM

DiLeMa: Zdaj uporabljam kokosovo olje, potem en garnier šampon, pa dolgo sem Tigi OH balzam, zdaj pa Nivea ali gliss kur masko. Zdaj pa ne vem, ali je boljše vzet Tigi OH balzam ali Joico K-Pak hidrator, ker mi je mask/balzamov zmanjkalo?
  • 0

#1389 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 27 August 2008 - 04:12 PM

Glihkar mam barvo na laseh, pa vem da bojo potem spet čist uničeni, am a lahko zmešam mal olivnega olja pa joicotovega balzama pa zmešam skupi in to nanesem na lase?
  • 0

After all this time?

Always.

#1390 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 27 August 2008 - 04:29 PM

Lahko zmešaš, bo super ....

Samo zanima me, zakaj si jih pa tako pogosto barvaš hmm.gif ? Za blond barvo sem vedno mislila, da se nič ne spira in da si barvaš samo narastek. Vsaj pr meni je blo tak, da ko sem se barvala na zlatkasto blond, mi je farba super držala pa sem si samo narastek ... za razliko od temnih, ko je že po ene treh tednih zbledela ...
  • 0

#1391 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 27 August 2008 - 04:38 PM

Ne, sej zdej se nisem barvala že 2 mesca (mela sem pa tut narastka že 5 cm ane laugh.gif samo nisem jih hotla še bolj mučit zaradi sonca pa morja pa klora k jim to že samo po seb dost škodi), pa še takrat k sm se sem si 2x samo narastek barvala (drugače se barvam 1x na mesec prbližno). Zdej pa sm si dala še mal po laseh, za 5 minutk, pa še to na spodnjih 10 cm las ne. Sam k ratujejo vedno bolj rumeni in potem pač vsake 3 barvanja recimo da samo mal osvežim pa da niso pol rumeni. No ja sem zmešala to, mam zdej na laseh balzam.

A je kakšen izdelek ki se ga kupi v milerju al pa DMu (da ne rabim v frizerski salon hodit), da bi lasem dalo mal tko.. leska,tko no.. Da ne bi las obtežil al pa nardil mastne, samo da bi se mal bl svetil lepo tongue.gif pa da po možnosti ne škodi preveč lasem? A sm zahtevna ane tongue.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1392 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 29 August 2008 - 01:50 PM

Okej,prebrala sem temo regenerator za lase.

Kot veste mam zdej blond lase(oziroma,nimajo rumenega pribleska)...
Zaenkrat mi je dal frizer neko dobro stvar,ki pač ubije rumeni ton.

Zdej pa tkole...Glede na to da so lasje blond, rabim šampon,balzam,pa kšno masko...

Moji lasje so že po naravi suhi,ampak res suhi, in najbrž mi ni treba posebej poudarjat da so pa zdaj po blanžiranju res totalno izsušeni,slamnasti.

Zaenrkat mam od nivee balzam pa šampon za blond lase,sam to ni to....Zraven uporabljam še čičerikino olje,to dam na glavo ko lase že posušim,da niso tok suhi...Pol pa razčešem z glavnikom,k ma široke konice (jst mu rečem grablje).

Kaj naj si kupim za to da ubije rumen ton,pa da moji lasje naujo tok suhi pa poškodovani?Po možnosti se probejte z nasveti držat Müller ponudbe....
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#1393 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 29 August 2008 - 02:06 PM

Sally Keune ima šampon, ki ubija kanarčke, je baje res dober, pa še v Milerju ga držijo. Sicer pa za lase rabiš eno fejst hranilno masko, četudi so kratki (Keune Reconstruktor mogoče?, kakšno ponudbo imajo še za blanža lase ne vem, a ziher imajo še kako mastno masko). Obdrži tudi čičerikino olje. Pa saj nimaš slabe nege smile.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1394 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 29 August 2008 - 02:55 PM

O,no super! Sem upala da ma Keune kaj,ker barve od keune so fenomenalne,pa nasploh je ta znamka se mi zdi zlo fajn...
Tko da bom danes zavila v milerja jap po tele reči biggrin.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#1395 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 30 August 2008 - 12:44 AM

Če nočeš uporabljat šampona, ima Keune tudi peno za uničevanje rumenega pigmenta. Oba izdelka, šampon in pena, se imenujeta Silver. Moraš pa bit pazljiv pri peni, da jo naneseš enakomerno, ker si drugače lisast. Pa saj ni hud problem, pa na krajših laseh je še lažje. Sem pa jaz obe stvari uporabljala in mislim, da je pena malo močnejša.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1396 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 31 August 2008 - 02:48 PM

Punce jaz bi vas vprašala, če poznate v Ljubljani kak salon, kjer bi ti lepo svetovali frizuro glede na obraz, pa življenjski slog pa kvaliteto las, pa tak, saj veste kaj mislim? Da ni to samo v stilu - ja konice stran, pa bo takoj boljše - ampak, prav da se ti posvetijo, morda pokažejo kake kataloge, dobro nekega računalniškega fotošopa ne pričakujem.
Tolko da ni vse nekaj na brzaka, pa po njihovem subjektivnem mnenju. Ker sem spet nekaj nezadovoljna s ščetinjem, ki ne gre nikamor. Sploh odkar je Kinky uletela s super frizurco biggrin.gif .Čim pustim daljše se mi pa obvezno nacufajo, pa težko je karkoli narest z njimi, taki brezoblični so.
Pa h nekim Stevotom, pa Mišotom ne bi baš šla.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1397 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 31 August 2008 - 03:28 PM

QUOTE(crna @ 31. 8. 2008 - 15:48) View Post

Pa h nekim Stevotom, pa Mišotom ne bi baš šla.

laugh.gif laugh.gif happy.gif

Ja men je moja frizerka ful fajn, je tud cimri svetovala k je mela ful boge lase in glede na to kolk je pripravlena časa namenit frizuri...piši mi na zs če te zanima... LP
  • 0
Why so serious?

#1398 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 31 August 2008 - 03:31 PM

Može, I'm open for anything.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1399 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 02 September 2008 - 11:05 AM

Potrebujem nasvet...

Imam občasne probleme s prhljajem, za kar krivim tudi redno uporabo enegain istega šampona. Najprej sem kar nekaj časa uporabljala Lorealov nutri gloss šampon, nato Tigijev OH. Z obema sem bila zadovoljna, vendar moje lasišče očitno ne mara vedno istega šampona. Bi mi lahko svetovale še kak sestavinsko dober šampon za mastne in barvane lase??

• 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1400 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26162 posts

Posted 02 September 2008 - 11:10 AM

Meni dobro dene Superstar. Naredi volumen, s tem pa dvigne lase od lasišča in se mi kakšen dan kasneje zmastijo. Proti prhljaju pa uporabljam H&S za mastne lase. To je res edino, kar mi pomaga, poleg tega pa tudi zaradi tega kasneje dobim mastne lase. Prej sem si mogla prat na 2-3 dni, s to kombinacijo (H&S in Superstar) pa se je podaljšalo na 5-6 dni.

Pomembno - lase si posuši s fenom. Prhljaj so dejansko "plesni", te pa obožujejo vlažno in toplo. Zato raje čimprej odstrani "odvečno vlago" z lasišča.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users