Jump to content

Svetovno prvenstvo v nogometu 2010

• Please log in to reply
1401 replies to this topic

#1381 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 July 2010 - 12:46 AM

QUOTE(Olivija @ 13. 7. 2010 - 16:32) View Post

IPB Image

laugh.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1382 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 15 July 2010 - 11:53 PM

FIFA 2010 World Cup Champions Spain Victory Parade And Celebrations, Madrid
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

bonus za ananasko smile.gif
IPB Image
  • 0

#1383 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 04 August 2010 - 12:34 PM

No ... V severni Koreji so očitno le imeli sankcije ...

http://www.siol.net/...i_ponizani.aspx

• 0

#1384 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 14 September 2010 - 12:10 PM

A kdo morda ve kdaj igramo z Italijo? (kvalifikacije za evropsko) in če bo na tanovem stadijonu ali v MB?

EDIT: našla biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1385 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 14 September 2010 - 12:51 PM

QUOTE(Sarah @ 14. 9. 2010 - 13:10) View Post
ali v MB?

laugh.gif laugh.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1386 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 14 September 2010 - 12:53 PM

Kaj?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1387 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 14 September 2010 - 01:02 PM

Ja LOL, imamo mega nov stadion, tekma pa bi bila v MB-u. thumbup.gif

• 0

― V. Van Gogh

#1388 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 14 September 2010 - 01:04 PM

Ja prva tekma letos za kvalifikacije je bila v Ljudskem vrtu v MB.. Čist tko wink.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1389 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 14 September 2010 - 01:07 PM

Ja, sej tekme nej bi se zdej kao enakovredno delile med oba stadiona al neki.. Sej tut un je nov, al obnovljen?
  • 0

After all this time?

Always.

#1390 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 14 September 2010 - 01:14 PM

Jao, no, a ker je v Ljubljani nov stadion bi pa moralo bit vse kar tam al kaj? rolleyes.gif Tekme se v teh kvalifilacijah delijo. Pol se jih igra v Ljubljani pol pa v Mariboru. To je po moje najboljša ideja. Zakaj ne bi izkoristili obeh, če je možnost in če je na obeh dobro vzdušje? BTW, Ljudski vrt ni neka razpadajoča podrtija, ampak je obnovljen in je prav lep stadion. Vzdušje ko je poln je pa noro.
  • 0

#1391 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 14 September 2010 - 01:17 PM

3 tekme + 1 prijateljska so v LJ, dve v MB. Za MB mi ni jasno, ker je totalen poden od stadiona. No, boljši že od tistega za Bežigradom, ampak to res ni težko.

• 0

― V. Van Gogh

#1392 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 14 September 2010 - 01:20 PM

WTF blink.gif Pa si sploh že bila tam? Ne mislim da si stala pred stadionom, ampak prav na tekmi?
  • 0

#1393 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 14 September 2010 - 01:21 PM

Ja. Si bila ti v Stožicah?

• 0

― V. Van Gogh

#1394 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 14 September 2010 - 01:22 PM

Ne. Me niti bilo v Slo. odkar se je odprl. Samo itak da težko primerjaš, ko pa so Stožice popolnoma na novo narejene, Ljudski vrt pa je obnovljen. Glavno je itak vzdušje, ki je na stadionu ob tekmu. To pa lahko iz prve roke povem, da je v Mb-ju odlično.

• 0

#1395 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 14 September 2010 - 01:26 PM

Stožice so res na evropskem nivoju, ostali pač niso. Jaz sem vesela, da je Slovenija končno dobila tak stadion.

• 0

― V. Van Gogh

#1396 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 14 September 2010 - 01:32 PM

Joj ej big deal, na katerem stadionu je vzdušje bolj oh in ah. biggrin.gif Pač Slovenija (ne samo Lj., lepo prosim) je končno dobila en stadion na enem normalnem nivoju in seveda bo več mednarodnih tekem tu, če ne drugega, da se denar lepo obrača.
Kaka tekma bo tudi v Mb, ne vidim razloga, zakaj ne. Samo face it, za tiste najbolj obiskane in najbolj odmevne je pa res bolj primeren ljubljanski stadion, če ne drugega, ker bo več parkirnih prostorov (upajmo, zaenkrat tega še ni laugh.gif).
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1397 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 14 September 2010 - 01:33 PM

Meni tut ni jasno zakaj morejo v MB biti tekme, ampak ok.. naj bodo če že morejo bit.
Se strinjam, vzdušje tu nima veze.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1398 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 14 September 2010 - 01:43 PM

Sorry, ampak se ne strinjam. Prav vzdušje je tisto, ki dviguje reprezentanco in je pomemben del igre. Ne št. parkirnih prosotrov. laugh.gif Če ves stadion navija lahko igralci igrajo bolje kot bi sicer. Samo poglejte turško košarkaško reprezentanco. wink.gif Druga je bila na domačem SP, čeprav bi se o njihovi kvaliteti dalo razpravljat... Npr. pa če se mogoče spomite tekem, ki jih je slovenska nogometna reprezentanca odigrala na celjskem stadionu... bila je slaba. Vzdušje tam je pa bilo bojda nikakvo. Tega sicer ne vem iz prve roke, ampak tako so govorili.

Sorry, ampak res mi gre na živce to, da je zdaj že kar samoumevno, da se vse dogaja v Ljubljani. Ne samo stadion, tud vse drugo... pri vsem se daje prednosti Ljubljani. Ne Kopru, ne Celju, ne Murski Soboti, ne Mariboru. Pol pa naj se ta mesta razvijajo in naj ne ostanejo majhna zabačena mesteca... Kako neki, če pa se vse steka v Ljubljano? rolleyes.gif

Pa ne zdaj narobe razumet. Čist fino je, da je tudi v Ljubljani končno en dober stadion z večjo kapaciteto sedežev, ampak pač zaradi tega še ni potrebno prav vsega prestavit tja. Navsezadnje je tekme, na katerih ne bi napolnili stadiona, bolje igrati na manjšem stadionu. Prav zaradi vzdušja. Ker definitivno je razlika če se igra tekma pred pol praznimi tribunami ali pol polnimi... Tako da se mi zdi odločitev NZS, da se del tekem odigra na enem, del tekem pa na drugem stadionu dobra.
  • 0

#1399 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 14 September 2010 - 01:54 PM

Ja, pa čaki, dej poglej mal globalno?

Saj je povsod tako. V glavnem mestu se zaradi večjega števila prebivalcev tudi več dogaja. Pa seveda so taka mesta večji magnet za sponzorje, ki se lahko tam pokažejo. Ne moreš imet tekem (katerihkoli pač že) v Spodnjem Dupleku, kjer bo sicer prišlo 200-300 ljudi, medtem, ko jih v Ljubljani pride na tekmo nad 1000. Simpl logika.

Tudi v tujini imajo večja oz. glavna mesta edina štadione, kjer se odvijajo mednarodne tekme. Če pogledaš npr. Britanijo - vse tekme se odvijajo na Stamford Bridgeu (London), Wembleyju (London) in na Old Traffordu (Manchester). Pa ima VB ogrooooomno krasnih stadionov, samo pač največje in najbolj opremljene izberejo za mjednarodne tekme, oz. za tekme UEFA prvenstva.

Slovenija je pač tako mala, da bi blo kr komično, da bi imela več ogromnih stadionov. Imaš enega, dva, pa med njima porazdeliš tekme in je seveda precej očitno, da večji in sodobnejši dobi ali več tekem, ali pa tiste prepoznavnejše.

Pa btw, lih to - nihče od nas tu gori, ne trdi, da bi se morale vse tekme prestavit v LJ. ermm.gif Od kod to tebi?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1400 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 14 September 2010 - 02:13 PM

QUOTE(Braunkopf @ 14. 9. 2010 - 14:54) View Post
medtem, ko jih v Ljubljani pride na tekmo nad 1000.

Nad 16000 jih sprejme. In v Stožicah JE super vzdušje, ne vem, zakaj ne bi bilo. ermm.gif

• 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users