Nanizanke, nadaljevanke
Posted 21 October 2012 - 11:03 PM
Začela bom gledati tole serijo: Life
Po opisu sodeč bo dobra, pa še D. Lewis v glavni vlogi, hura!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 22 October 2012 - 09:04 PM
Zdaj začnem, je že čas. Imam relativno visoka pričakovanja.
Prvi del mi je bil nekaj srednjega, poročam, ko bom malo več pogledala.
Je pa po eni strani res smešno, kako so pokazali vesoljce kot zelo napredne (njihova ladja), in bi najbrž lahko
razčefu**li človeško raso, pa je pač ne.

Sem pa pogledala tudi prvi del Revolution, koliko enih klišejev so pa tukaj noter natresli, jao, no, malo spominja na Falling Skies.
Vseeno me pa vsaj po ogledu prvega dela bolj zanima, kaj se bo dogajalo naprej.

Dve babi z manekensko postavo ter en debeluhar se odpravijo po 'nevarni' poti, in skoraj brez težav pridejo v Čikago.
Billy Burke je precej seksi. Bomo videli kaj prinašajo naslednji deli. Imam občutek, da zasnova ni slaba, ampak zopet
katastrofalna izvedba (in full preveč 'ameriška').
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 24 October 2012 - 10:07 PM

še enega bom, in če ne bo veliko boljši, sem končala z zapravljanjem časa.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 25 October 2012 - 06:36 AM

Posted 25 October 2012 - 06:38 AM
Karakterji so obupni, ena najstnica z vedno trpečim izrazom na obrazu, njen brat, stric, nekaj Britanka, debelinko ....
največji minus pa gre 1001 neverjetnemu naključju. V glavnem: odsvetujem. *palec dol*
Posted 29 October 2012 - 03:37 AM
Sicer pa zdaj gledam samo Seinfelda. Jaz bolj počasi, eno po eno gledam. Ko to končam, moram pogledat do konca še Modern Family, eno sezono ali dve sem pogledala pred časom in so mi ful dobri. Enkrat sem moram spravit pogledat tudi Frasierja od začetka, pa Friends, Sopranove. Te sem gledala samo na TV in mi manjkajo kakšni deli vmes.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 29 October 2012 - 08:45 PM
Letos sem začela gledat tudi nanizanko Nashville. Ne rabim preveč razlagat zakaj

Posted 29 October 2012 - 08:54 PM
Meni gre Emily VanCamp (Amanda-Emily) ful na živce, taka lesena je, prav težko jo gledam. Mi je bilo pa na začetku bolj všeč, kot druga polovica sezone, vsaj kolikor se spomnim. Z drugo še nisem začela.
Nashville bom tudi jaz začela gledat.
Posted 29 October 2012 - 09:53 PM
Drugače je druga sezona dosti bolj zanimiva in dinamična od prve.
Posted 29 October 2012 - 10:16 PM
Posted 05 November 2012 - 06:31 PM
Posted 05 November 2012 - 07:57 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 05 November 2012 - 08:06 PM

Posted 05 November 2012 - 08:09 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 06 November 2012 - 08:22 AM

Posted 09 November 2012 - 11:00 AM
Zdaj sem sredi 4 sezone.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 09 November 2012 - 12:04 PM
Posted 10 November 2012 - 05:57 PM
Sem pa navdušena nad Homeland-om

Posted 14 November 2012 - 05:42 PM
Boss sem tudi začela danes, mi je zaenkrat ok, sicer malo preveč kompliciran, priznam, jaz ne sledim tem spletkam kdo je proti komu, kdo lobira za kaj etc etc. I'm lame.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 20 November 2012 - 05:26 PM
.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users