Jump to content

Photo

Slovenija

• Please log in to reply
1512 replies to this topic

#1381 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 05 November 2022 - 08:31 PM

Ni panike, mnogi slovenci mislijo, da gre za izmisljen kraj. Ti si cisto v redu😄
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1382 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 06 November 2022 - 05:39 PM

Kje si pa Lemberg dobila? :D

Enkrat smo na nekem koncertu neke decke spoznale od tam, ki so bili jako sitni. Pa mi je blo totalno hecno ime pa se poseben naglas so imeli. :D
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1383 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 26 November 2022 - 02:01 PM

Preko ene agencije sem zasledila precej ugodno ponudbo za Histrion v februarju in sem kar rezervirala v tednu, ko so počitnice.
  • 0

#1384 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19146 posts

Posted 28 November 2022 - 12:16 PM

Kako je pa kaj v Sloveniji z prazničnimi sejmi? Naslednji vikend načrtujemo v Celje z vlakom, je bila katera, se splača?

• 0

#1385 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 28 November 2022 - 01:03 PM

Meni je bilo v Celju po navadi všeč, tudi za otroke imajo kar stvari. 

• 0

[Napoleon]

#1386 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6790 posts

Posted 28 November 2022 - 01:07 PM

Ja lepo je. Mi smo bili lani.

Pa na Ptuju je vedno še posebej lepo.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1387 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 28 November 2022 - 02:49 PM

Meni lani ni bilo nič posebnega. No za pogledat je, ni se mi pa zdelo ne vem kaj. Se je poznalo, da zaradi korone ni smelo bit neke ponudbe s hrano in pijačo, tako da ni bilo pravega vzdušja, ampak posledično vsaj gužve ni bilo. :D Lani so imeli čez celo fasado ene stavbe neke projekcije, je bilo zanimivo za otroke. Letos je baje nek iglu. Še nismo šli pogledat.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1388 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19146 posts

Posted 28 February 2023 - 02:53 PM

Histrion 2 polpenziona za nas 3 420 € sredi tedna marca.... A si f***en...

• 0

#1389 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 28 February 2023 - 03:11 PM

Joj, tocno 14 dni nazaj sem mami kupila megabon za 240 za sredi tedna. Je bilo ravno za marec pa vidim, da zal ni vec te ponudbe.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1390 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 28 February 2023 - 04:02 PM

Uf me zanima kolko za nas plačajo, ko imamo izobrazevanje tam v marcu in maju. Pa za vsakega zaposlenega enoposteljna soba...
  • 0

#1391 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 28 February 2023 - 06:48 PM

Mi smo tudi dali 240€ med počitnicami, par tednov nazaj, preko ene agencije sicer, Primatravel.
  • 0

#1392 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 02 March 2023 - 11:04 AM

No, ko je govora o zasoljenih cenah. Mož (oz. njegova služba) je prejšnji teden, v času prvenstva, plačal 260eur/noč za sobo v Ramada Resortu v Kranjski gori. 

• 0

#1393 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19146 posts

Posted 02 March 2023 - 11:06 AM

Heh o Planici in cenah tam okoli je pa dost govora te dni...
  • 0

#1394 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 02 March 2023 - 11:11 AM

Res je. 

Mi je tud razlagal kako žalostno je zgledal burger na štantu. Cena pa tud taka kot da ima noter wagyu steak in ne miniaturne pleskavice. :lol: :cry:

Pa to z brezplačnim prevozom je tud nategancija. Tašča in tast ga nista dobila, ker je bil bus poln, drugi ju ni želel peljat, ker je hotel da vožnjo plačata, na naslednjega bi pa mogla čakat kdo ve kako dolgo. 

VIP Hospitality je pa baje ful dobro urejen. :)

• 0

#1395 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 02 March 2023 - 11:29 AM

Malo berem in je res zalostno. Pa v obiskovalce so vsteti tudi tekmovalci in spremstvo, ker vsakega odkljukajo na vhodu, tako da je tudi ta cifra (27000 pred dnevi) pretirana.
Pozresnost cista. Otroke smo pa prestavili, ker bognedaj, da bi oni prisli na to prvenstvo. Tekmovalci pa zdaj itak raje spijo v Ita. in Avstriji :lol:
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1396 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16809 posts

Posted 02 March 2023 - 12:20 PM

Vse to je res. Vkljucno s tem da je en usran hot dog 8 evrov.
Kar naj ga majo :lol:
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1397 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 02 March 2023 - 12:23 PM

Mah, jaz pa ne razumem te gonje zaradi prestavljenih počitnic. Če bi počitnice sovpadale bi pa pizdli nad tem kako je vse drago (ajd, to že zdaj) in zasedeno (btw, baje so organizatorje zajebali Norvežani, ki so imeli opravljene rezervacije in so tik pred zdajci odpovedali več kot tisoč kart in nočitev), prvenstvo pa dvomim da bi imelo kaj večji obisk, če bi imeli otroci počitnice. Cene kart so za slovenski standard pač predrage, Planica je tud precej odročna in ne morš ravno po službi na tekmo, sploh če si iz štajerskega konca. In glede na to, da bo Planica čez mesec dni spet prizorišče svetovnega pokala in da bodo tekme na veliki letalnici, kjer se bo letelo dlje in tudi karte bodo cenejše, me ne preseneča, da ljudje niso zainteresirani.
Zdaj so otroci vsaj imeli sneg med prestavljenimi počitnicami. So pa organizatorji neumni, da niso bolj angažirali šol za kakšne športne dneve z ogledi tekem. 

• 0

#1398 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 02 March 2023 - 12:39 PM

Trapasto je, ker zdaj niso bile smiselno umescene v solsko leto. Tako drago pa pac ne bi rabilo biti v nobenem primeru. Se mi zdi cisto prav, da se bojkotira vse skupaj. Pa boli me za sport, iskreno. Da zdaj kar cel narod stoji zaradi nekih obskurnih panog (in da so organizatorji jezni na nas in nas obtozujejo po medijih, ker ne pridemo in placamo in imamo izgovore). Meni je absurdno, da ni neke samorefleksije :) Saj se letalskih povezav niso bili sposobni zrihtati. So pa zrihtali parkinge na premium kmetijskih zemljiscih.
  • 0

Tumblr

#1399 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17604 posts

Posted 02 March 2023 - 12:40 PM

So se kar ušteli s to požrešnostjo. Bo tud danes v Tarči o tem.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1400 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 02 March 2023 - 12:56 PM

Šolniki so se razburjali, ke so bile počitnice prekmalu za novoletnimi, zdaj pa je velik razpon do naslednjih. 

• 0

[Napoleon]

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users