http://theveganstoner.blogspot.com/
Posted 28 January 2013 - 04:50 PM
Ful simpaticne slikice! Tahini a.k.a. seed smuggler
Posted 29 January 2013 - 02:16 PM
Danes sem si končno naredila tofu z olivami in mi je zelo všeč, dosti bolj od navadnega.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 29 January 2013 - 04:07 PM
Meni je tudi full dober, danes sem ga vrgla na olivno olje skupaj z gyrosom pa špinačnimi njoki, ki mi pa niso dobri, brez okusa so, jih ne kupim več.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 29 January 2013 - 06:34 PM
Dimljeni BIO tofu iz DM mi ni najboljši, je za pojest, a ga najbrž ne bom kupila več. Je pa od Alnature.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 29 January 2013 - 08:03 PM
Tudi meni je tofu z olivami iz spar veggie linije zelo všeč. Imam namen poskusiti se tofu s čilijem in paradižnikom iz te linije. Kateri pa vam je najbolj všeč od navadnih?
Posted 30 January 2013 - 05:32 PM
After all this time?
Always.
Posted 30 January 2013 - 05:56 PM
Še eno vprašanje glede tofuja V kakšni kombinaciji ponavadi uporabljate domljen tofu? Navaden mi je ful dober z zelenjavo in testeninami ali pa v rižoti. Nevem pa kakšen okus ima dimljen in kam bi pasal.
Posted 30 January 2013 - 06:00 PM
Jaz ga nameravam dat v joto
Posted 30 January 2013 - 06:03 PM
Ja, pa kak ricet ipd.
Posted 30 January 2013 - 06:05 PM
Drugače sem pa naredila tudi rezance z dimljenim tofujem po receptu Bineta Volčiča, tako kot so jih delali v Gostilni.
Posted 30 January 2013 - 09:39 PM
Povsod, v bistvu. Jaz ga dam v joto, v testenine, v rižoto, lahko ga samo malo pocvreš in je kot priloga.
Drugače pa jaz jem samo dimljenega, ostali so mi OK, ampak mi niso tako dobri kot dimljen.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 30 January 2013 - 09:47 PM
Danasnja vecerja v procesu nastajanja:
In pred obedom:
Posted 30 January 2013 - 09:50 PM
Posted 30 January 2013 - 09:53 PM
I tata bi, sine.
Posted 30 January 2013 - 09:58 PM
Komot, sem naredila prevec (avtomatsko naredila za 2, lol - sem ze mislila ostarelega soseda povabit, ampak on navadno ze okrog 18ih vecerja, tole je bilo pa sele okrog 19:30 fertik). Bo pa se za jutri .
Posted 30 January 2013 - 10:27 PM
sem ze mislila ostarelega soseda povabit, ampak on navadno ze okrog 18ih vecerja, tole je bilo pa sele okrog 19:30 fertik).
Posted 30 January 2013 - 10:33 PM
Haha, ti pa dobro poznaš prehranjevalne navade soseda. No, saj jaz tudi, ampak najbrž iz drugih razlogov (ko se iz spodnjega stanovanja začnejo širiti ogabne vonjave
).
Posted 30 January 2013 - 10:37 PM
Ma ja, saj je simpaticen, pa (vsaj) 2 macki ima, ki mu vcasih pobegneta na hodnik, in potem hodi za njima z briketi in ju klice Pa to je tisti, ki mi vedno žuga 'geen engels', jaz pa se kar ne govorim nizozemsko, sram me bilo
.
Posted 31 January 2013 - 09:43 AM
Kaj pa je to Anouk?
0 members, 0 guests, 0 anonymous users