Jump to content

Photo

Sestavine

• This topic is locked This topic is locked
1671 replies to this topic

#1381 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 15 December 2005 - 01:17 PM

Krema je po sestavi precej fajn, samo jo pokvarijo začetne sestavine, ki so glikoli. Sicer je pa kar antioksidantna, je brez UV zaščite. Ni ravno za stran vreči, odlična pa tudi ni. Zgornje povprečje.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1382 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 15 December 2005 - 02:11 PM

uau!!! miss sixty!!! HVALA!!!Včeraj sm iskala 2 uri!!Tok so me že oči pekle,da je blo joj!! biggrin.gif
Kje si pa našla?
Sicr sm pa zdj tok jezna,da bi tega Paul Mitchella u 3 **** poslala cry.gif

Sonchika,ker je boljši šampon?Tigi dumb blond al oatmeal&honey?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1383 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 15 December 2005 - 02:17 PM

Prej bi rekla, da oatmeal.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1384 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 15 December 2005 - 02:27 PM

Hmm ... mene tudi vse te kolekcije Tigi ful zanimajo ... ko porabim šampon Oatmeal & Honey bi mogoče poskusila Dumb Blonde za spremembo ...embalaža mi je noro dobra in baje tudi zelo fino diši! biggrin.gif Ampak glede na to, da je šampona 350 mL in da si glave nikoli ne perem več kot 2X na teden, sklepam da bom imela tega Oatmeal & Honey še ene pol leta.

Oatmeal & Honey balzam bo pa zdej kar moja stalnica. Se pa odločam da bi kupila še masko Treat Me Right ali pa Dumb Blonde Reconstructor pa se ne morem odločit kterega (oboje je ocenjeno na prejšnji strani) ... kaj misliš Sonchika, katerega se bolj splača? Cena je pa itak ful podobna ...
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1385 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 15 December 2005 - 02:32 PM

Najlepša hvala Sonchika :thumright:
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1386 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 15 December 2005 - 02:34 PM

QUOTE(rea)
uau!!! miss sixty!!! HVALA!!!Včeraj sm iskala 2 uri!!Tok so me že oči pekle,da je blo joj!! biggrin.gif
Kje si pa našla?
Sicr sm pa zdj tok jezna,da bi tega Paul Mitchella u 3 **** poslala cry.gif

Ni za kej biggrin.gif Na amazon.com sem najdla. No sej, upam, da ga še nisi kupla. Drgač pa zj saj veš, da je za en ****
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#1387 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 15 December 2005 - 02:38 PM

hehe, Dilema ti pa si faca biggrin.gif

Komej novga dobiš, pa že razmišljaš kerga bi spet kupila. biggrin.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#1388 Xena

Xena

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 126 posts

Posted 15 December 2005 - 03:13 PM

Vem, da ne spada tukaj, ampka ali susenje las s fenom, skoduje lasem?
  • 0

#1389 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 15 December 2005 - 03:18 PM

QUOTE(Xena)
biggrin.gif
ne in ja.odvisno od moči sušilnika...in načina sušeja-fenat se morš vedno tko,da fen 'gibaš'da ne 'meriš' na lase skoz na istm mestu,pa tko.Aja-pa ne smeš fenat preblizu las ampak tam iz razdalje 10-15cm.
Če si vsak dan fenaš sigurno ni uredu.Drugače pa,če si jih umivaš oz. fenaš tko normalno-tam ene 2krat na teden,ni nič narobe,če upoštevaš vse kar sm napisala uzgor.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1390 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 December 2005 - 05:23 PM

GLISS KUR HAIR REPAIR HAARSPITZENFLUID

Cyclopentasiloxane, Aqua, Dimethiconol, Quaternium-80, Laureth-4, Hydroxyethylcellulose, Laurdimonium Hydroxypropyl, Hydrolyzed wheat Protein, Pantolactone, Polyquaternium-10, Polyquaternium-37, ppg-1, Tridecet-6, Propylene clycol dicaprylate/dicaprate, Parfum, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Linalool, Hidroxyisohexyl, 3-cyclohexane carboxaldehyde, Phenoxyethanol, Methylparaben.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1391 Xena

Xena

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 126 posts

Posted 15 December 2005 - 06:27 PM

QUOTE(rea)
QUOTE(Xena)
biggrin.gif
ne in ja.odvisno od moči sušilnika...in načina sušeja-fenat se morš vedno tko,da fen 'gibaš'da ne 'meriš' na lase skoz na istm mestu,pa tko.Aja-pa ne smeš fenat preblizu las ampak tam iz razdalje 10-15cm.
Če si vsak dan fenaš sigurno ni uredu.Drugače pa,če si jih umivaš oz. fenaš tko normalno-tam ene 2krat na teden,ni nič narobe,če upoštevaš vse kar sm napisala uzgor.

Se mi je zdel. Sicer, ce fen uporabim 2-3 krat na teden.
  • 0

#1392 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 15 December 2005 - 06:36 PM

QUOTE(DiLeMa)
GLISS KUR HAIR REPAIR HAARSPITZENFLUID

Cyclopentasiloxane, Aqua, Dimethiconol, Quaternium-80, Laureth-4, Hydroxyethylcellulose, Laurdimonium Hydroxypropyl, Hydrolyzed wheat Protein, Pantolactone, Polyquaternium-10, Polyquaternium-37, ppg-1, Tridecet-6, Propylene clycol dicaprylate/dicaprate, Parfum, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Linalool, Hidroxyisohexyl, 3-cyclohexane carboxaldehyde, Phenoxyethanol, Methylparaben.

To je pa kot da bi brala kakšen recept za bombo... Silikonsko, s proteini. Ostalih reči pa, odkrito rečeno, niti ne poznam. oops.gif Po moje ne more biti slabo - gre za v večini silikonski fluid, ki dokazano preprečuje nadaljnje lomljenje lasnih konic.
  • 0

#1393 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 15 December 2005 - 07:05 PM

še dve stvari za lase

got2b FLACH GELEGT (KREMA ZA RAVNANJE SKUŠTRANIH IN NEUKROTLJIVIH LA)
aqua, alcohol denat, cyclomethicone, vp/va copolymer, phenyl trimethicone, glycerin, peg/ppg-15/15 dimethicone, dimethiconol, polyacrylamide, CI13-14 isoparaffin, peg-40 hydogenated castor oil, amodi methicone, panthenol, laureth-7, cetrimonium chloride, trideceth-12, lautrmonium chloride, sodium benzoate, parfum, coumarin, linalool
(vem, da ga alkohol denat na drugem mestu malce sračka, ampak lase mi pa zravna in me zanima ali je vreden ponovnega nakupa)

YVES ROCHER PHYTUM AKTIV S.O.S STRAPAZIRTE HAARSPITZEN (fluid za poškodovane lasne konice)
aqua, cyclopentasiloxane, cyclohexasiloxane, dimethiconol, butylene glycol, panthenol, ammoium acryloydimethil taurate/vp coplymer, polyacrylamide, methylparaben, parfum, c13-14 isoparafin, phnoxyethanol, phenyl trimethicone, hydrolized wheat protein, laureth-4, silicine quaternium-15, ethylparaben, propylparaben, linalool, benzyl salicylate, coumarin, simmondisa chinesis, amyl cainnamal, phospholipidis, citronellol, geraniol, triethanolamine, chrondus crispus, carbomer

(tole zadeva mam pa doma že pol leta in sem jo sedaj našla. ker sem jo pa uporabila samo dvakrat nimam niti mnenja o tem)
  • 0

#1394 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 December 2005 - 01:46 AM

.
Lush - H'Suan Wen Hua (regenerator/maska za lase, ki se nanaša pred pranjem)
Fresh Bay Infusion (Laurus nobilis), Fresh Watercress Infusion (Nasturtium officinale), Fresh Free Range Eggs, Cetearyl Alcohol (&) Sodium Lauryl Sulfate, Fresh Bananas (Musa paradisiaca), Fresh Avocado (Persea gratissima), Balsamic Vinegar, Olive Oil (Olea europaea), Lanolin, Rosemary Oil (Rosmarinus officinalis), Cinnamon Leaf Oil (Cinnamomum cassia), Lecithin, Perfume, Methylparaben, Propylparaben

Lush - Symphaty For The Skin (krema za telo za suho kožo)
Vanilla Pod Infusion (Vanilla planifolia), Almond Oil (Prunus dulcis), Cocoa Butter (Theobroma cacao), Fresh Bananas (Musa paradisiaca), Stearic Acid, Glycerine, Triethanolamine, Sandalwood Oil (Santalum album), Lemon Oil (Citrus limonum), Labdanum Resinoid (Cistus labdanum), Cetearyl Alcohol, Perfume, Methylparaben, Propylparaben

Lush - Sonic Death Monkey (gel za tuširanje)
Coffee (Coffea arabica), Cocoa (Theobroma cacao) and Cerassie Infusion (Momordica charantia), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, Lauryl Betaine, Fresh Lime Juice (Citrus limetta), Perfume, Hemp Oil (Cannabis sativa), Tangerine Oil (Citrus reticulata), Orange Oil (Citrus dulcis), Vanilla Absolute (Vanilla plantifolia), Methylparaben, Propylparaben.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1395 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 16 December 2005 - 08:27 AM

QUOTE(-supergirl-)
še dve stvari za lase

got2b FLACH GELEGT (KREMA ZA RAVNANJE SKUŠTRANIH IN NEUKROTLJIVIH LA)
aqua, alcohol denat, cyclomethicone, vp/va copolymer, phenyl trimethicone, glycerin, peg/ppg-15/15 dimethicone, dimethiconol, polyacrylamide, CI13-14 isoparaffin, peg-40 hydogenated castor oil, amodi methicone, panthenol, laureth-7, cetrimonium chloride, trideceth-12, lautrmonium chloride, sodium benzoate, parfum, coumarin, linalool
(vem, da ga alkohol denat na drugem mestu malce sračka, ampak lase mi pa zravna in me zanima ali je vreden ponovnega nakupa)

Čisto nič posebnega. Tako sestavo imajo skoraj vse kreme na trgu. Najprej alkohol, potem nekaj silikonov in razni zgoščevalci, konzervansi. Brez revolucije. Če ti ustreza, ga kupuj.

YVES ROCHER PHYTUM AKTIV S.O.S STRAPAZIRTE HAARSPITZEN (fluid za poškodovane lasne konice)
aqua, cyclopentasiloxane, cyclohexasiloxane, dimethiconol, butylene glycol, panthenol, ammoium acryloydimethil taurate/vp coplymer, polyacrylamide, methylparaben, parfum, c13-14 isoparafin, phnoxyethanol, phenyl trimethicone, hydrolized wheat protein, laureth-4, silicine quaternium-15, ethylparaben, propylparaben, linalool, benzyl salicylate, coumarin, simmondisa chinesis, amyl cainnamal, phospholipidis, citronellol, geraniol, triethanolamine, chrondus crispus, carbomer

Ta ima tudi popolnoma enako sestavo kot večina podobnih proizvodov. Silikoni. Je pa v redu. Če pa dobiš kakega cenejšega, si pa omisli tistega.

(tole zadeva mam pa doma že pol leta in sem jo sedaj našla. ker sem jo pa uporabila samo dvakrat nimam niti mnenja o tem)

• 0

#1396 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 16 December 2005 - 08:31 AM

[quote=Jenna].
Lush - H'Suan Wen Hua (regenerator/maska za lase, ki se nanaša pred pranjem)
Fresh Bay Infusion (Laurus nobilis), Fresh Watercress Infusion (Nasturtium officinale), Fresh Free Range Eggs, Cetearyl Alcohol (&) Sodium Lauryl Sulfate, Fresh Bananas (Musa paradisiaca), Fresh Avocado (Persea gratissima), Balsamic Vinegar, Olive Oil (Olea europaea), Lanolin, Rosemary Oil (Rosmarinus officinalis), Cinnamon Leaf Oil (Cinnamomum cassia), Lecithin, Perfume, Methylparaben, Propylparaben

Tole si pa lahko sama zamešaš skupaj. Malo jajc, banan, avokada... smile.gif Fajn stvar, cena pa verjetno ogromna. Težko ti rečem ali se splača, glede na to, da so stvari res naravne, se, samo naravne reči nikoli niso tako drage. Po želji. Mislim, da je Lush precenjen.

Lush - Symphaty For The Skin (krema za telo za suho kožo)
Vanilla Pod Infusion (Vanilla planifolia), Almond Oil (Prunus dulcis), Cocoa Butter (Theobroma cacao), Fresh Bananas (Musa paradisiaca), Stearic Acid, Glycerine, Triethanolamine, Sandalwood Oil (Santalum album), Lemon Oil (Citrus limonum), Labdanum Resinoid (Cistus labdanum), Cetearyl Alcohol, Perfume, Methylparaben, Propylparaben

Odličen. Masten, ampak super. Edino me motijo eterična olja. Tako kot pri vseh Lush izdelkih.

Lush - Sonic Death Monkey (gel za tuširanje)
Coffee (Coffea arabica), Cocoa (Theobroma cacao) and Cerassie Infusion (Momordica charantia), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, Lauryl Betaine, Fresh Lime Juice (Citrus limetta), Perfume, Hemp Oil (Cannabis sativa), Tangerine Oil (Citrus reticulata), Orange Oil (Citrus dulcis), Vanilla Absolute (Vanilla plantifolia), Methylparaben, Propylparaben.

Preveč citrusov je tu notri, ki pretirano izsušijo kožo. Poleg mila še citrusi? no go.

.
  • 0

#1397 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 December 2005 - 11:44 AM

Jenna ... poskusi namesto Sonic Death Monkey raje Olive Branch ... je baje zelo hranilen in fajn gel za tuširanje z veliko olivnega olja in baje tudi krasno diši.
  • 0

#1398 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 December 2005 - 12:09 PM

.

sonchika, tnx. Ja, saj verjamem, da je vse skupaj precenjeno - kaj pa ni. laugh.gif Kar se tiče prvega izdelka - dvomim, da bi se to meni dalo packat vse skup sami. Cena je pa baje okoli 3k.

Dilema, glede Olive Brancha sem že tudi razmišljala..... ampak baje Sonic Death Monkey tako diši po čokoladi..... laugh.gif

.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1399 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 16 December 2005 - 12:45 PM

[quote=Jenna].

sonchika, tnx. Ja, saj verjamem, da je vse skupaj precenjeno - kaj pa ni. laugh.gif Kar se tiče prvega izdelka - dvomim, da bi se to meni dalo packat vse skup sami. Cena je pa baje okoli 3k.

cena je 2250 sit

Dilema, glede Olive Brancha sem že tudi razmišljala..... ampak baje Sonic Death Monkey tako diši po čokoladi..... laugh.gif

.

• 0

#1400 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 December 2005 - 12:55 PM

.
Hvala za zelo lep podatek. wink.giflaugh.gif

.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users