Kontracepcijske tablete
Posted 01 December 2007 - 10:14 AM
Posted 01 December 2007 - 10:17 AM

Posted 01 December 2007 - 10:19 AM
Hehe, me res zanima, kako zglea, če je kondom FAJN? In kaj je tisto, zaradi česar NI FAJN

Nič ne zgleda fajn, ampak je feeling fajn. To, kako izgleda, mene nič ne briga. =) Meni recimo Durex Love ful niso nevem kaj, se mi zdi, da grejo težje gor, pa ni mi tak feeling pri sexu. Če pa mam recimo te Durex Emotions, se mi pa zdi, da se ga res takorekoč sploh ne čuti, je res zlo tanek (ampak še vedno kompakten, vzdržljiv), pa lažje ga fant gor spravi (ne vem, pri onih Durex Love se je moral mal pomatrat, ko bi mu bil mal ozek). Pa ful lepo drsi, ma fajn lubrikant očitno gor, tak res ga takorekoč ne čutiš.
Aja, vidim, da je zdej že Pinga fajn napisala. Se popolnoma strinjam.
Posted 01 December 2007 - 10:52 AM
Meni se pa to zdi prijetno "delo". Meni je ful všeč, če mu pride vame ali name. Njemu pa tudi.
Jaz si sploh ne predstavljam fuka s kondomom. Skorajda rajši sploh ne seksam v tem primeru, če bi mogla izbirati seks s kondomom ali pa brez, hehe.
enako....
Posted 01 December 2007 - 11:03 AM
Posted 01 December 2007 - 11:07 AM
Posted 01 December 2007 - 11:09 AM

Mal me zmot pr kondomih edin tist moment, ko je treba pač za trenutek odložiti delo in si ga nataknt gor...

Posted 01 December 2007 - 11:12 AM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 01 December 2007 - 11:15 AM
Dilema zakaj pa si s KT prenehala?
Ful so mi potencirale slabo počutje med menstro. Prej sem vedno mela totalno nebolečo menstruacijo, ko sem začela jemat tablektke, je blo pa grozno - imela sem migrene, bla sem totalno brez vsake energije, bla sm full razdražljiva in ful se mi je naglo spreminjalo razpoloženje in ta shit. Zdej, ko jih ne jemljem več, je mal boljše (ene dva mesca je odkar sm nehala), ampak ni še ok, še zmeri je slabo počutje in občasni glavoboli med menstro.
Sade, men se zdi, da _M_ ni več na tabletkah.
Aja, pa še neki - _M_, zakaj ga mora, tik preden mu pride, dat ven? Sej ma kondom gor, ane? Sej mu lahko pride v tebi in pol pač previdno ven potegne lulčija, da se kondom ne sname. Sicer pa tud je odvisno od tega, kok hitr mu pol uplahne. Mojmu fantiču ful ne in včasih ko mu že pride še mal sexava s kondomom (ne pol ure, mogoče minutko), če sm js glih na tem, da mi pride.
Posted 01 December 2007 - 11:18 AM

jaz sicer nimam stranskih učinkov, bi pa rada Mireno, pa mi jo ginekologinja noče odobrit
Posted 01 December 2007 - 11:21 AM
Posted 01 December 2007 - 11:24 AM

Posted 01 December 2007 - 11:34 AM
Posted 01 December 2007 - 11:41 AM
mislim, da tisti, ki ne uporabljajo nobene zaščite pač seksajo tak, da ga da on prej vun. ker če s kondomom, potem nima smisla, ker si itak zaščiten

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 01 December 2007 - 11:48 AM
vse, kar sem pisala, ni čist nič povezano s tabletkami, jih nimam.
Posted 01 December 2007 - 11:49 AM
dilema kaj zdaj, ko več ne jemlješ tabletk imaš kaj močnejšo menstruacijo in kolko dni ti traja?
Nimam bistveno močnejšo, je pa daljša ... prej je bila maksimalno 4 dni, zdej imam do 6 dni, s tem da je ful čudno ... recimo mam 4 dni normalno, potem 5. dan sploh nič več, pol pa 6. dan zjutraj še kaj priteče, glih tolk, da moram met recimo mini vložek.

Posted 01 December 2007 - 07:09 PM

Posted 02 December 2007 - 06:14 PM
No, sem mislila, da je več kot očitno, da je to mišljeno karikirano.
Je pa v tem tudi nekaj resnice, seveda. Saj itak, če drugače res ne gre, v sili vrag muhe žre in se slejkoprej navadiš (in hkrati prisiliš), da ti ustreza - čeprav jaz resnično nikoli ne bi mogla rečti, da mi je seks s kondomom enako dober kot brez.
No ja, jaz dobro vem, kaj govorim, sem veliko (no, pač, ne malo, nimam pa zavidljive kilometrine, da ne bo kdo dobil napačne predstave, lol) preseksala tudi s kondomi in izluščila tiste dobre od slabih. In lahko rečem, da ga ni kondoma na tem svetu, ki bi mi enako ustrezal kot tič brez kondoma (pa četudi bi bila "prisiljena" seksati s kondomom). =)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 03 December 2007 - 12:21 AM

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users