Jump to content

Photo

Kontracepcijske tablete

• Please log in to reply
4119 replies to this topic

#1381 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 01 December 2007 - 10:14 AM

Lahko te riba, peče, ne drsi lepo...itd
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1382 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 01 December 2007 - 10:17 AM

uf razlike so ogromne. eni zelo hitro zgubijo prožnost, guma rata taka suha, neraztegljiva, prov čutš vsak premik, ne v pozitivni smeri, zarad tega lahko tut hitro počijo. kvalitetni kondomi so tanki, raztegljivi in dovolj dolgo ohranjajo vlažnost, res skor ne čutš, da je gor. SKOR biggrin.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#1383 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 December 2007 - 10:19 AM

QUOTE(_M_ @ 1. 12. 2007 - 10:11) View Post

Hehe, me res zanima, kako zglea, če je kondom FAJN? In kaj je tisto, zaradi česar NI FAJN smile.gif ?

Nič ne zgleda fajn, ampak je feeling fajn. To, kako izgleda, mene nič ne briga. =) Meni recimo Durex Love ful niso nevem kaj, se mi zdi, da grejo težje gor, pa ni mi tak feeling pri sexu. Če pa mam recimo te Durex Emotions, se mi pa zdi, da se ga res takorekoč sploh ne čuti, je res zlo tanek (ampak še vedno kompakten, vzdržljiv), pa lažje ga fant gor spravi (ne vem, pri onih Durex Love se je moral mal pomatrat, ko bi mu bil mal ozek). Pa ful lepo drsi, ma fajn lubrikant očitno gor, tak res ga takorekoč ne čutiš.

Aja, vidim, da je zdej že Pinga fajn napisala. Se popolnoma strinjam.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1384 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 01 December 2007 - 10:52 AM

QUOTE(Jenna @ 18. 11. 2007 - 22:19) View Post

Meni se pa to zdi prijetno "delo". Meni je ful všeč, če mu pride vame ali name. Njemu pa tudi.
Jaz si sploh ne predstavljam fuka s kondomom. Skorajda rajši sploh ne seksam v tem primeru, če bi mogla izbirati seks s kondomom ali pa brez, hehe.

enako....
  • 0

#1385 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 December 2007 - 11:03 AM

Jaz sem bla enakega mnenja kot Jenna, kao sex s kondomom ni pravi sex, sploh zato ker sm bla kr dost časa na KT in mi je blo res super, pač raw flesh ma svoje čare. =) Ampak ko sem s KT nehala, se je blo pač treba navadit na kondome in najprej mi je blo ful bad, zdej mi je pa takorekoč enako fajn, kot prej. Se definitivno navadiš, poleg tega sprobaš dost kondomov in vedno se najdejo za vsak par takšni, ki jima res ustrezajo, izbira je zelo velika. Jaz imam zdej te Durex Emotions in so res ultra tanki, tak da je razlika z/brez kondoma res minimalna, oba ful uživava v sexu in mi je zato neumno rečt, da če moraš uporabit kondom, raje ne sexaš. Mogoče to rečeš na začetku, pa v primeru, da nisi preizkusu sexa s tebi ustreznim kondomom.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1386 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 01 December 2007 - 11:07 AM

Dilema zakaj pa si s KT prenehala?
  • 0

#1387 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 01 December 2007 - 11:09 AM

Men tud ni kake razlike sploh, pa mal bedno je, ko ga mora pol tik predden mu pride vn dat, pa ponavad bi oba še nadaljevala pol vsaj maaaal biggrin.gif (vsaj pr naju je bilo ponavad tko).
Mal me zmot pr kondomih edin tist moment, ko je treba pač za trenutek odložiti delo in si ga nataknt gor... laugh.gif
  • 0

#1388 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 01 December 2007 - 11:12 AM

zakaj pa bi ga moral ven dajat, če si na tabletkah?
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1389 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 December 2007 - 11:15 AM

QUOTE(TiTa @ 1. 12. 2007 - 11:07) View Post

Dilema zakaj pa si s KT prenehala?

Ful so mi potencirale slabo počutje med menstro. Prej sem vedno mela totalno nebolečo menstruacijo, ko sem začela jemat tablektke, je blo pa grozno - imela sem migrene, bla sem totalno brez vsake energije, bla sm full razdražljiva in ful se mi je naglo spreminjalo razpoloženje in ta shit. Zdej, ko jih ne jemljem več, je mal boljše (ene dva mesca je odkar sm nehala), ampak ni še ok, še zmeri je slabo počutje in občasni glavoboli med menstro.

Sade, men se zdi, da _M_ ni več na tabletkah.

Aja, pa še neki - _M_, zakaj ga mora, tik preden mu pride, dat ven? Sej ma kondom gor, ane? Sej mu lahko pride v tebi in pol pač previdno ven potegne lulčija, da se kondom ne sname. Sicer pa tud je odvisno od tega, kok hitr mu pol uplahne. Mojmu fantiču ful ne in včasih ko mu že pride še mal sexava s kondomom (ne pol ure, mogoče minutko), če sm js glih na tem, da mi pride.
  • 0

#1390 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 01 December 2007 - 11:18 AM

to pa hudo ja huh.gif no saj itak logično da pa je zaščita nujna
jaz sicer nimam stranskih učinkov, bi pa rada Mireno, pa mi jo ginekologinja noče odobrit
  • 0

#1391 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 December 2007 - 11:21 AM

Kaj je že Mirena? Oni maternični vložek?
  • 0

#1392 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 01 December 2007 - 11:24 AM

ja, ko ga maš za dobo 5 letih in baje priporočljiv tudi za nas ki nimamo še otrok biggrin.gif
  • 0

#1393 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 01 December 2007 - 11:34 AM

Mirene ne vstavljajo tistim brez otrok, ker se to pri nas smatra za strokovno napako, če ti ga vstavijo.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1394 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 01 December 2007 - 11:41 AM

dilema kaj zdaj, ko več ne jemlješ tabletk imaš kaj močnejšo menstruacijo in kolko dni ti traja?

mislim, da tisti, ki ne uporabljajo nobene zaščite pač seksajo tak, da ga da on prej vun. ker če s kondomom, potem nima smisla, ker si itak zaščiten hmm.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1395 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 01 December 2007 - 11:48 AM

Jst sm govorila za situacijo brez tabletk, ko je kao zaščita to, da ga prej da ven.
vse, kar sem pisala, ni čist nič povezano s tabletkami, jih nimam.
  • 0

#1396 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 December 2007 - 11:49 AM

QUOTE(sade @ 1. 12. 2007 - 11:41) View Post

dilema kaj zdaj, ko več ne jemlješ tabletk imaš kaj močnejšo menstruacijo in kolko dni ti traja?

Nimam bistveno močnejšo, je pa daljša ... prej je bila maksimalno 4 dni, zdej imam do 6 dni, s tem da je ful čudno ... recimo mam 4 dni normalno, potem 5. dan sploh nič več, pol pa 6. dan zjutraj še kaj priteče, glih tolk, da moram met recimo mini vložek. hmm.gif Zdej sm glih mela menstro, včeri je bil 5. dan in cel dan nism nč mela, tud zvečer sva s fantom sexala in ni blo nič, dans zjutri sm šla pa na wc, se obrišem in je kr rdeče, kar se bo verjetno po malem še nadaljevalo danes, jutri bo pa čist konec.
  • 0

#1397 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 01 December 2007 - 04:42 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 26. 11. 2007 - 14:52) View Post

btw - te menstruacije boš ful vesela smile.gif

Dobila sm jo wink.gif
  • 0

#1398 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 01 December 2007 - 07:09 PM

yay, super wink.gif!
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1399 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 December 2007 - 06:14 PM

QUOTE(DiLeMa @ 1. 12. 2007 - 11:03) View Post
mi je zato neumno rečt, da če moraš uporabit kondom, raje ne sexaš.

No, sem mislila, da je več kot očitno, da je to mišljeno karikirano.
Je pa v tem tudi nekaj resnice, seveda. Saj itak, če drugače res ne gre, v sili vrag muhe žre in se slejkoprej navadiš (in hkrati prisiliš), da ti ustreza - čeprav jaz resnično nikoli ne bi mogla rečti, da mi je seks s kondomom enako dober kot brez.

Mgoče to rečeš na začetku, pa v primeru, da nisi preizkusu sexa s tebi ustreznim kondomom.

No ja, jaz dobro vem, kaj govorim, sem veliko (no, pač, ne malo, nimam pa zavidljive kilometrine, da ne bo kdo dobil napačne predstave, lol) preseksala tudi s kondomi in izluščila tiste dobre od slabih. In lahko rečem, da ga ni kondoma na tem svetu, ki bi mi enako ustrezal kot tič brez kondoma (pa četudi bi bila "prisiljena" seksati s kondomom). =)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1400 sarchy_ka

sarchy_ka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 161 posts

Posted 03 December 2007 - 12:21 AM

Prvič jemljem dve škatlici KT zapored, torej brez premora. U petk, ko sem imela še 5 tabletk do konca, se mi je pojavila krvavitev. Ni močna, pač opazim kri na papirju na wcju. KT jemljem že skor 3 leta, ves čas Harmonet, in do zdej se še nikol ni kej tazga zgodil. Sm prebrala zadnjih 10 strani te teme.. a je to, kar se mi dogaja, ta vmesna krvavitev? A je možno da je zato, ker jemljem že drugo škatlico zapored, in to prvič? Krvavitev je še prisotna, ampak je kri že bolj rjavkaste barve. A naj zdej po torku (ko pojem zadnjo tabletko) pričakujem redno menstruacijo? Seveda bom jutri klicala ginekologinjo, ampak dela šele popoldne, pa bo mogoče katera od vas do takrat že kej napisala.. oops.gif smile.gif
  • 0
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users