Jump to content

Photo

FOTOMODEL

• Please log in to reply
159 replies to this topic

#121 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 20 July 2006 - 03:59 PM

Je blo, pa je šlo ... je avtorica post pobrisala, forget about it.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#122 Lacrima

Lacrima

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 230 posts

Posted 25 July 2006 - 02:00 PM

Ah, ponavad je tko. Vsak rad vidi, da ljudem ugaja. Pa naj bo to mišljeno po tem, da je ljudem všeč videz nekoga ali pa ga pritegne njegova karizna, itd.
Pomoje jih večina bi rada vidla, da bi jih nekdo iz agencije povabil v le-to. Resno pripravljen začeti z manekenstvom ali pa pač s kariero fotomodela je pa redko kdo.
Js se pridružujem po moje omenjeni večini smile.gif
  • 0
Beauty is only skin deep.

#123 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85939 posts

Posted 25 July 2006 - 04:26 PM

QUOTE(Lacrima)
Ah, ponavad je tko. Vsak rad vidi, da ljudem ugaja. Pa naj bo to mišljeno po tem, da je ljudem všeč videz nekoga ali pa ga pritegne njegova karizna, itd.
Pomoje jih večina bi rada vidla, da bi jih nekdo iz agencije povabil v le-to. Resno pripravljen začeti z manekenstvom ali pa pač s kariero fotomodela je pa redko kdo.
Js se pridružujem po moje omenjeni večini smile.gif

Ja, ampak tudi če si polaskam, ko se ti kaj takega zgodi, je vseeno potrebno met dovolj samozavesti in poguma. Da to tudi res narediš. oops.gif rolleyes.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#124 Lacrima

Lacrima

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 230 posts

Posted 26 July 2006 - 10:36 AM

Kako to misliš? Da je treba zbrat pogum da se potem odločiš, da greš pogledat v agencijo?

Ja, to sigurno. Js si gotov ne bi upala it pozirat. Nekak mi je neprijetno, da bi si ob mojem poziranju fotograf mislu "Madona, je ta ženska lesena" oops.gif Ali pač kaj v tem stilu biggrin.gif
  • 0
Beauty is only skin deep.

#125 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 27 July 2006 - 08:33 PM

js sm se neki časa s tem ukvarjala, bla sm parkrat v reviji wink.gif sm dubla ponudbo za naslovnco pa sm prepozn potrdila da sm za, tko da so pol eno drugo zbral, tko da tud js še nism mela te časti bit na naslovnici. tongue.gif
drgač glede agencij nimam kej preveč pojma, sm bla sam pr eni pa me je razočarala. drgač se mi pa bronz zdi kr fajn.
  • 0

#126 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85939 posts

Posted 27 July 2006 - 08:37 PM

Pri kateri agenciji pa, če ni skrivnost?

Pa sploh glede prijave nimam pojma ... Ker je treba par svojih fotk dodat- kam se it slikat? ermm.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#127 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 27 July 2006 - 08:41 PM

ti pišem po zs-ju rajš, da ne bo kej narobe laugh.gif
js sm se šla kr k fotografu slikat. če bi se pa res rada s tem ukvarjala pa se pozanimi kje si daš loh delat book.
  • 0

#128 intensive

intensive

sramežljivec

• Člani
  • 51 posts

Posted 28 July 2006 - 02:08 PM

js mam z NL ful slabe izkušnje...slučajno je vidla mojo sliko v reviji smrkla,k sm se prjavla za preobrazbo..no,pa me je klicala,pa mi kasnej tut pism poslala za tečaj hoje..sm šla,pa so sam eno za naprej zbral...sam ok,niti nism prčakvala,d bom za naprej zbrana...bol me je motu njen odnos,pa odnos njenga fotografa...ona je zlo naduta, nos se grozn...govorila nm je 2 dni sam o svojih dosežkih..skos je krizitirala use..kako d hodmo,d kašne smo,k ene afne pa tko..men osebno je tut par zmerljivk povedala..glede mojga videza..sm bla zlo na tleh zato neki časa...pol na konc smo mogle še par poz probat nardit,pa so ns slikal...in tistih slik nism nikol vidla in tut ostale s kterimi smo ostale v stikih,ne..čeprou je blo oblublen..tko d js h njej nikol več..če bi jo vidla na ulci,bi ji še plunla v obraz.
  • 0
...today isn't about being like me, it’s just about being...

#129 Lai Ming

Lai Ming

sramežljivec

• Člani
  • 31 posts

Posted 29 July 2006 - 09:04 PM

Čakaj, a ona ne fotka več? blink.gif Kdo je slikal, če ni skrivnost?
  • 0

#130 AllStarFan

AllStarFan

sramežljivec

• Člani
  • 4 posts
  • Interests:AllStarke:D

Posted 03 August 2006 - 11:40 AM

Pomoje njen mož laugh.gif
  • 0

#131 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 August 2006 - 04:52 PM

QUOTE(intensive)
bol me je motu njen odnos,pa odnos njenga fotografa...ona je zlo naduta, nos se grozn...govorila nm je 2 dni sam o svojih dosežkih..skos je krizitirala use..kako d hodmo,d kašne smo,k ene afne pa tko..men osebno je tut par zmerljivk povedala..glede mojga videza..sm bla zlo na tleh zato neki časa...

Kako si pa ona to lahko dovoli? Ne rečem, če bi bila ti že leta v agenciji in se začela zapuščat, da bi zinla kako "nižjo", samo da nekomu zabijaš samopodobo kar iz lepega blink.gif . Ma veš kaj, jst bi jo nekam poslala in ji rekla, da je njeni kvazi dosežki gor ali dol, je čisto obična wannabe biznis ženska, ki se izživlja nad sotalimi. Bajsa biggrin.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#132 *miss_caty*

*miss_caty*

sramežljivec

• Člani
  • 17 posts

Posted 03 August 2006 - 06:40 PM

Ojla! Pred kratkim me je neki Jan, ki naj bi delal za modno agencijo Bronz povabil na zastonj poskusno fotkanje. Ali ima katera izmed vas kakšne izkušnje s to agencijo? Čaw!!!
  • 0

#133 RaiNboW*

RaiNboW*

sramežljivec

• Člani
  • 30 posts
  • Interests:kozmetika, moda.. (:

Posted 16 August 2006 - 02:39 PM

Kolikor sem slišala, imajo punce super izkušnje s to agencijo smile.gif Če je zastojn-jaz bi se že letela fotkat laugh.gif pa lahko zaenkrat samo sanjam o tem..
lp
  • 0
“You can take my Fendi baguette, you can take my ring and my watch, but don’t take my Manolo Blahniks.” Carrie Bradshaw

#134 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 03 October 2007 - 02:54 PM

No - vse tiste, ki bi še želele postat fotomodeli in manekenke - upam, da ste včeraj gledale oddajo pri Preverjeno!

Če niste : Odlomek
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#135 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 03 October 2007 - 03:26 PM

Jaz sem gledala. smile.gif Ful je bil dober prispevek. ohmy.gif
  • 0

#136 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 03 October 2007 - 05:29 PM

Nič novega. rolleyes.gif Te modne agencije so itak en velk bullshit.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#137 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 04 October 2007 - 05:59 PM

Čimbolj stran od teh agencij, ki mlada dekleta spreminjajo v shirane obešalnike z opranimi možgani (ok, v najslabšem primeru). Pa drgač tud ... pa kaj za vraga imaš od tega, da tam stojiš ko krava na razstavi in vsi ocenjujejo tvojo rit v gatah, če imaš slučajno malo celulita si itak zaslužiš samo strel v glavo, ker si nagnusna in zavaljena ... sem že dosti takih zgod slišala od prijateljic, pa forumi so jih polni ... samo stran!!!
  • 0

#138 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 04 October 2007 - 06:34 PM

QUOTE(Darla @ 4. 10. 2007 - 18:59) View Post

Čimbolj stran od teh agencij, ki mlada dekleta spreminjajo v shirane obešalnike z opranimi možgani (ok, v najslabšem primeru). Pa drgač tud ... pa kaj za vraga imaš od tega, da tam stojiš ko krava na razstavi in vsi ocenjujejo tvojo rit v gatah, če imaš slučajno malo celulita si itak zaslužiš samo strel v glavo, ker si nagnusna in zavaljena ... sem že dosti takih zgod slišala od prijateljic, pa forumi so jih polni ... samo stran!!!

Meni se zdi, da malo pretiravaš.
  • 0

#139 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27430 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 04 October 2007 - 07:31 PM

Ja sej je res tako, nič ne pretirava. huh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#140 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 04 October 2007 - 07:48 PM

Ja sej, ko se pa tolk fajn sliš ane, da težko verjameš, da je res tako. Tle v tem poslu je sama svinjarija, da ni večje. Prej to spoznaš, bolš je zate.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users