Jump to content

Photo

OFF TOPIC

• Please log in to reply
258 replies to this topic

#121 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 22 November 2007 - 08:53 PM

Ja paket se lahko zavrne. Meni se je to tudi zgodilo, vendar na srečo sem plačala samo ko sem poslala.
Paket pa mislim da je na pošti 15 dni. hmm.gif
  • 0

#122 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 22 November 2007 - 09:07 PM

15 dni se mi zdi da piše na tistem listku.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#123 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 December 2007 - 11:33 PM

Take stvari so pa meni resnično bedne, res, podn od podna. Se nisem hotela najprej oglasit, ampak coooome on, res je neumno. Nekomu nekaj prodaš (ponavadi za res ugodno ceno) v dobri veri, tudi izkažeš s tem neko zaupanje, potem pa te takole zašijejo. Verjamem, da res ne gre za nek bajni znesek, zato ne razumem, zakaj se potem grejo nekateri take fore. Sicer pa tle višina zneska sploh ni pomembna - če kupiš, se zavežeš k plačilu in konec debate.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#124 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 07 December 2007 - 11:39 PM

Ma saj vem, sem ful oklevala ali naj tole sploh napišem, ampak sem zaradi tega ker nočem da se kateri isto zgodi. Jaz sem denar itak odpisala. Če bo - super, če pa ne pa tudi v redu.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#125 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 08 December 2007 - 03:01 PM

Ko sem jaz prodajala kreme, nisem pošiljala paketkov, dokler nisem prejela denarja. Tko sem se zavarovala.
Sicer pa imam zaenkrat dobre izkušnje.
  • 0

#126 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 13 December 2007 - 11:13 PM

QUOTE(celia @ 8. 12. 2007 - 17:01) View Post

Ko sem jaz prodajala kreme, nisem pošiljala paketkov, dokler nisem prejela denarja. Tko sem se zavarovala.
Sicer pa imam zaenkrat dobre izkušnje.

Vedno mora nekdo prvi poslat, denar ali paket, vedno en tvega.
  • 0

#127 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 14 December 2007 - 08:48 AM

ravno zato je najboljše plačilo ob povzetju...poštar ti da v roke, ti pa plačaš. smile.gif
  • 0

#128 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 14 December 2007 - 09:14 AM

Jaz sem se enostavno navadila, da prodajam samo v LJ, kjer se lahko z osebo srečam ... pa si zamenjava in je problem rečen.
Lekcijo sem dobila pri pošiljanju ene senčke, za katero nikoli nisem dobila denarja ... hvala bogu, da sem bila oškodovana samo 500 SIT in poštnino ... ampak izučilo me je pa vseeno.
Tako da, če ni redna gostja na forumu ... nič več na slepo

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#129 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 December 2007 - 09:54 PM

QUOTE(piko*biko @ 16. 12. 2007 - 21:16) View Post

Anya, ja mogoce da res tko zgleda, ampak NC pomeni neutral cool (rumen), NW pa neutral warm (roza)

Piko, ni ravno obratno?

Kolikor jaz vem, je topel (warm) rumeni podton in hladen (cool) roza podton.

Jap, mam prav, sem preverila na netu. =)
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

• Guests

Posted 16 December 2007 - 10:01 PM

Ja, maš prav. Smo že v eni drugi temi ugotavljale to. Pika se je najbrž zmotila. smile.gif
  • 0

#131 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 16 December 2007 - 10:37 PM

ej zdej sm pa cist zmedena, sploh nevem vec kaj je prou pa kaj ni cry.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#132 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 16 December 2007 - 10:51 PM

If your skin looks more Golden Beige, you match with Neutral Cool or NC shades.

If your skin looks more Pink Beige, you match with Neutral Warm or NW shades.

Kopirano z mac strani.
Kakor jaz razumem je NC rumen, NW pa roza.

• 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

• Guests

Posted 16 December 2007 - 10:56 PM

Tam, ko smo ugotavljale z ene strani, je bil rumen podton topel, roza pa hladen. Sej logično je tko men bolj. Sam, pri mac pa glih obratno piše, kokar jaz razumem. Razen, če hočjo rečt, da bi se moral kontra nanašat.

Pika, jaz sem tud zmedena zdej.
  • 0

#134 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 December 2007 - 01:23 PM

Definitivno je topli podton rumen in hladni podton roza - zihr, zihr.
  • 0

#135 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 17 December 2007 - 03:04 PM

zgleda da ma pol res samo mac obratno posilhtane te podtone, nevem sicer v cem je fora, ampak ok huh.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#136 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 December 2007 - 08:03 PM

Mogoče pa oni zastopajo 'tezo', da gre na rumen podton roza puder in na rozast podton rumeni puder - za nevtralizacijo al kej podobnega? Nimam pojma, res ne.
  • 0

• Guests

Posted 18 December 2007 - 09:32 PM

Ja, to sem že tud jaz razmišljala...da priporočajo, da kontra nanašaš. Čudno mi je, da oni tega ne bi vedl. hmm.gif
  • 0

#138 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 18 December 2007 - 09:50 PM

ok, mas npr rumen podton. kups NW, torej rozastega, da nevtraliziras rumeno barvo na obrazu. se namazes, in kaj potem, vrat in ostalo telo je se zmeraj rumeno. hmm.gif
  • 0

#139 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 December 2007 - 10:27 PM

Ne vem, mogoče so kej pobrkljali na spletni strani, ne kapiram. Sem pa 100000%, da je rumena warm in roza cold.
  • 0

#140 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 18 December 2007 - 11:11 PM

pobrkljali 100% niso, sm bla prejsn vikend v macu in majo res tko postimane te podtone.
drugac je pa tut men logicno da je roza hladen, rumen pa topel hmm.gif boh si ga vedi hmm.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users