QUOTE(Regratova Lučka @ 25. 11. 2007 - 19:36)

Imam eno vprašanje: to Kmetijo so snemali poleti ali pa vsaj septembra, torej nekdo že ve, kdo je zmagal, pozna potek nadaljnjega dogajanja.
Kaj potem tista oseba, ki zmaga, mora biti še nekaj časa tiho? Pa normalno hodi v službo/šolo in je noben ne mori z vprašanji "ej, kdo je zmagal?"
Tkle je. Klemen kot kandidat (sedaj ne več) je bratranec od moje sošolke pa je rekla, da pač ko je prišel domov, sploh ni smel o kmetiji kej preveč povedat ker potem bi kazen plačal (neki tazga). Sicer ne vem, kak bi pogruntali če je kaj zinil, ma dobro.) Ve se pa, da ni/ne bo zmagovalec. Ker sem sicer zanjga navijala (pa ne zato ker je bratranec od sošolke

) ampak zato, ker je eden redkih na kmetiji ki so mi v redu. Pa tak delaven je. Biljana pa... sux.
Sej drgač redko gledam ker so mal preveč brezvezni za moj okus.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard