Krema za okrog oči
Posted 21 June 2006 - 04:19 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 21 June 2006 - 04:21 PM

To kremo sem imela v mislih:

Vlažilni gel, ki zmanjšuje otekle veke, očesne vrečice in podočnjake. Odpravlja oteklost vek in očesnih vrečic...itd.

Posted 21 June 2006 - 08:25 PM
ja, moj ma tud to - take temnejše kolobarje okoli oči, kadil je pa pred več kot 5 leti

Posted 21 June 2006 - 09:01 PM
No, jaz mam pa eno situacijo.
Že dlje časa opažam, da mam kao neke vrste podočnjake (k temu najbrž pripomore moj vampirski bioritem (vstajanje ob 15h, it spat ob 5h) in pa dejstvo, da sem strahotno slabokrvna po moje tudi malo, kaj jaz vem). Nimam prav tistih izbuljenih, ampak zgolj malo temnejšo, rjavkasto kožo pod očmi. Mojemu fantu se to zdi na moč seksi :clown:, mene je pa začelo kr malo motit zdaj. Se sicer da že z minimalnim pudrom to zakrit, ampak brez mejkapa se pa opazi. In zdaj me zanima, kaj to pravzaprav je (če je moja ocena, da so to neke vrste podočnjaki, sploh pravilna) in kako se to omili (če se sploh da) - s kakšnimi kremami?
Hvala za pomoč.

.
po moje so to podočnjaki. Je pa odvisno, od česa nastanejo. Sprememba bioritma sigurno tudi pripomore. Slabokrvnost tudi. Morda tudi kakšne ledvice?
Omiliti pa ne vem, če se da. Vsaj jaz ne vem za kakšno kremo, ki bi te temne liste brisala.
Posted 22 June 2006 - 12:12 AM
Sicer sem pa tudi jaz res ubitačno slabokrvna, pa jih imam tudi malo.

ej jinadaze kok pa maš tega hemoglobina al kaj že označuje slabok.?
meni so povedali da je od 13-18 oz 130-180 normalno,jaz pa sem mela/mam 9..sj zdj je že dost uredu,sam tud sama opažm na koži,da sm taka bleda,pa tko,tdu podočnjake mam tako grdo kožo no,okol oči.
Jenna-kaj pa če bi hodila prej spat?Pa si dala kamilčne vrečke na oči in mazala kar z uno kremo ki jo imaš jojoba?
-men je to tud zlo sexi

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 22 June 2006 - 10:18 AM
Hvala za odgovore! Bom probala se ufurat v malo bolj zdrav in normalen ritem. Zdaj za jojobo ne vem, če jo bi za okoli oči uporabljala, ker je to bolj za suho kožo, jaz pa tam nimam kaj posebno suhe, mi je čist premastna.
Razmišljam pa o nakupu L'Occitane - Olive Oil Express Eye Treatment (Olive Express Eye Treatment minimizes the appearance of puffiness and dark circles - po moje mam jaz ene vrste dark circles al kaj za vraga; AQUA/WATER, GLYCERYL POLYMETHACRYLATE, GLYCERIN, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT EXTRACT, CARBOMER, CHLORPHENESIN, SUCROSE-CELLULOSE GUM, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, SERINE, DISODIUM EDTA, PROPYLENE GLYCOL, ARGININE, PCA, ALANINE, THREONINE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ACETYL TETRAPEPTIDE-5, MOURERA FLUVIATILIS EXTRACT).
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 22 June 2006 - 10:23 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 22 June 2006 - 10:26 AM
Ok, hvala, si mi že tu odgovorila. Sem te spraševala v L'Occitane temi.

.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 22 June 2006 - 12:07 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 22 June 2006 - 12:55 PM
To se meni, ta temnejša koža, najbolj vidi na kakšnih slikah, ko nimam mejkapa.

.
Posted 25 June 2006 - 03:16 PM
Je pa res, da umetna osvetljava tudi utrudi oči, tako bo zate najbrž držalo, da ti nagaja divji bioritem

vuelvo a vos,
Posted 25 June 2006 - 05:16 PM
Sicer sem pa tudi jaz res ubitačno slabokrvna, pa jih imam tudi malo.

ej jinadaze kok pa maš tega hemoglobina al kaj že označuje slabok.?meni so povedali da je od 13-18 oz 130-180 normalno,jaz pa sem mela/mam 9..sj zdj je že dost uredu,sam tud sama opažm na koži,da sm taka bleda,pa tko,tdu podočnjake mam tako grdo kožo no,okol oči.
Jenna-kaj pa če bi hodila prej spat?Pa si dala kamilčne vrečke na oči in mazala kar z uno kremo ki jo imaš jojoba?
-men je to tud zlo sexi

Rea, nimam pojma kok ga mam trenutno (ja, treba it k zdravnici spet

― V. Van Gogh
Posted 25 June 2006 - 05:59 PM
Je pa res, da umetna osvetljava tudi utrudi oči, tako bo zate najbrž držalo, da ti nagaja divji bioritem

Ja jaz sem tudi najprej mislila, da bo to od fotoaparata in nisem polagala neke opasne pažnje na to. Potem pa mi je fant dostikrat omenil, da nimam samo na slikah tega.

Posted 25 June 2006 - 06:00 PM

― V. Van Gogh
Posted 25 June 2006 - 06:02 PM

Posted 01 July 2006 - 06:34 PM
Posted 01 July 2006 - 06:37 PM
vuelvo a vos,
Posted 04 July 2006 - 08:47 AM
Kaj pa na splošno kreme za oči, kdaj jih vi uporabljate, tudi zjutraj?
Posted 04 July 2006 - 09:01 AM
Posted 04 July 2006 - 09:03 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users